Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Man audimui žvyneliai nelabai.... Sory jei kalta tai kalta....🙃☺️😔

Atsakyti

Tai aš suprantu, kad tau netinka, bet tai net seilė nutyyyso man :D 

Rašyk tom pardėm, kurios ritėm prekiauja, gal turi neįsikėlę į internetinę.

Atsakyti
Nei viena nekalta, nes išparduota biggrin.gif
Vakar nuotolinis, nes turėjau ir naminių reikalų.
Šiandien nuotolinis, nes balsas bais erotiškas patapo- kosėt norisi. Nėr baisiai, ryt turbūt į darbą varysiu, bet atsikėliau, išsimaudžiau, išsidžiovinau plaukus, prikėliau vaikus ir supratau, kad ties čia mano šios dienos pajėgumai baigėsi. Nebevažiavau.
Atsakyti

Tai Katukas pirma nusipirko, tada nuorodą įmetė :D. Kam tau tie žvyneliai vasarą?

Apskritai - kas  gražaus tuose žvyneliuose? Jau keli metai pamimas dėl jų. Net aš vieną nusimezgiau :B . Kad duria, tai tikra:B .

Vakar neblogai megztelėjau. Jeigu šiandien taip, tair baigčiau gal rankovę antrą. Pradėjau naują nekaltą serialą - Virgin River.  Netrukdo megztir nenervina :).

Atsakyti

Freke.... kad aš tai užmačiau, tu kalta :cry2:

https://www.ilge.lt/...t-pe3086spfelce

245 eur/kg???

Kašmyras pigiau.

Atsakyti

Nu gerai gerai, noras praėjo kainą pamačius :D 

Restar- o man mochera  "badosi" :D 

žvynelių turiu tik vienam megztinyje ir kažkaip nejaučiu jų. Ai dar turiu ne visą megztinį, tik juostas, tai kadangi jie ten nemaži, visus iškrapšiau į paviršių ir prie kūno nesijaučia.

Kodėl norisi? Nu nes pagyvina, pašvennnntina paprastą mezginį. 

Ir vis dar noriu to Brunello Cucinelli megztuko :rolleyes:  su žvynukais. To kašmyro Wollis dar nepardavė... 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20221129_190342_Pinterest.jpg   457,69KB   0 Parsiųsta kartų

Va šito

Atsakyti

Vakar neblogai megztelėjau. Jeigu šiandien taip, tair baigčiau gal rankovę antrą. Pradėjau naują nekaltą serialą - Virgin River.  Netrukdo megztir nenervina :).

Kažkada esu žiūrėjus, bet dar nedaug buvo, gal du sezonai ir jei teisingai prisimenu, tai nedideli jie. Gal jau dabar daugiau prikurta.

Pagalvojus apie žvynelius net nupurto, iš karto atrodo kad turėtų durti... :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 08 lapkričio 2023 - 11:14

Katuk, o matei, kad ir su merinu žvyneliai ten yra? Tik gal spalvos nelabai tau  :4u: 

Chalatas man tik į baseiną tinkamas. Ryte pižama ar treningas labai gerai būna. Ai dar turiu pora tokių džemperių plačių, pledo medžiagos. Tai tie labai gerai sėdint šildo  :wub: 

Atsakyti

A tai tu jo dar neturi? Mes paveikslėlis tiek matytas, kad beveik už tavo užskaitau :).

Pašventina tai faktas. Šventėm vieną ir turiu. Bet imčiau kašmyrą be žvynelių geriau, jeigu reikėtų rinktis.

Atsakyti

Tai Katukas pirma nusipirko, tada nuorodą įmetė :D. Kam tau tie žvyneliai vasarą?

Apskritai - kas  gražaus tuose žvyneliuose? Jau keli metai pamišimas dėl jų. Net aš vieną nusimezgiau :B . Kad duria, tai tikrai  :B .

Vakar neblogai megztelėjau. Jeigu šiandien taip, tai ir baigčiau gal rankovę antrą. Pradėjau naują nekaltą serialą - Virgin River.  Netrukdo megzti ir nenervina :).

Gražu.

Vasara Australijoje dabar.

Atsakyti

Kašmyras puikus, bet šventinis labai jau subtiliai

O kašmyras su žvyneliais būtų tiesiog bomba  :D 

Nieko neįkalbinėju. Bet ir neatkalbinėkite :D​ 

Atsakyti