Man audimui žvyneliai nelabai.... Sory jei kalta tai kalta....🙃☺️😔
Tai aš suprantu, kad tau netinka, bet tai net seilė nutyyyso man
Rašyk tom pardėm, kurios ritėm prekiauja, gal turi neįsikėlę į internetinę.
Vakar nuotolinis, nes turėjau ir naminių reikalų.
Šiandien nuotolinis, nes balsas bais erotiškas patapo- kosėt norisi. Nėr baisiai, ryt turbūt į darbą varysiu, bet atsikėliau, išsimaudžiau, išsidžiovinau plaukus, prikėliau vaikus ir supratau, kad ties čia mano šios dienos pajėgumai baigėsi. Nebevažiavau.
Tai Katukas pirma nusipirko, tada nuorodą įmetė . Kam tau tie žvyneliai vasarą?
Apskritai - kas gražaus tuose žvyneliuose? Jau keli metai pamišimas dėl jų. Net aš vieną nusimezgiau . Kad duria, tai tikrai .
Vakar neblogai megztelėjau. Jeigu šiandien taip, tai ir baigčiau gal rankovę antrą. Pradėjau naują nekaltą serialą - Virgin River. Netrukdo megzti ir nenervina .
Freke.... kad aš tai užmačiau, tu kalta
245 eur/kg???
Kašmyras pigiau.
Nu gerai gerai, noras praėjo kainą pamačius
Restar- o man mochera "badosi"
žvynelių turiu tik vienam megztinyje ir kažkaip nejaučiu jų. Ai dar turiu ne visą megztinį, tik juostas, tai kadangi jie ten nemaži, visus iškrapšiau į paviršių ir prie kūno nesijaučia.
Kodėl norisi? Nu nes pagyvina, pašvennnntina paprastą mezginį.
Ir vis dar noriu to Brunello Cucinelli megztuko su žvynukais. To kašmyro Wollis dar nepardavė...
Vakar neblogai megztelėjau. Jeigu šiandien taip, tai ir baigčiau gal rankovę antrą. Pradėjau naują nekaltą serialą - Virgin River. Netrukdo megzti ir nenervina .
Kažkada esu žiūrėjus, bet dar nedaug buvo, gal du sezonai ir jei teisingai prisimenu, tai nedideli jie. Gal jau dabar daugiau prikurta.
Pagalvojus apie žvynelius net nupurto, iš karto atrodo kad turėtų durti...
Katuk, o matei, kad ir su merinu žvyneliai ten yra? Tik gal spalvos nelabai tau
Chalatas man tik į baseiną tinkamas. Ryte pižama ar treningas labai gerai būna. Ai dar turiu pora tokių džemperių plačių, pledo medžiagos. Tai tie labai gerai sėdint šildo
A tai tu jo dar neturi? Mes paveikslėlis tiek matytas, kad beveik už tavo užskaitau .
Pašventina tai faktas. Šventėm vieną ir turiu. Bet imčiau kašmyrą be žvynelių geriau, jeigu reikėtų rinktis.
Tai Katukas pirma nusipirko, tada nuorodą įmetė . Kam tau tie žvyneliai vasarą?
Apskritai - kas gražaus tuose žvyneliuose? Jau keli metai pamišimas dėl jų. Net aš vieną nusimezgiau . Kad duria, tai tikrai .
Gražu.
Vasara Australijoje dabar.
Kašmyras puikus, bet šventinis labai jau subtiliai
O kašmyras su žvyneliais būtų tiesiog bomba
Nieko neįkalbinėju. Bet ir neatkalbinėkite