Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aa, joo. Prijuostės. Esu gavus dovanų. Kelias. Gražios. Guli virtuvės stalčiuj. Nenaudoju :) 

Atsakyti

Išvažiuojančioj kabykloj prie kriauklės.

Svarbu, kai jai tinka. Ir man labai patiko. Gamjnom kartu, tai laaaabai daug dalykų ir man pritaikyti :)

Naujas gadgetas bus mano virtuvėj! Mėnesio pabaigoj  :wub:​ 

Žmonės keičiasi, kai nori. Aš irgi prijuostę ne visą gyvenimą dėviu. Ir dėviu dabar, nes ji duoda reikiamą rezultatą.

Atsakyti

Va, va, teisingai. Kai PATYS nori, tai ir keičiasi. Aš jau 2 dienas keičiuosi :D. Vieną dieną ir veidą, ir dantis išsivaliau prieš mezgimą. Vakar tik veidą susitvarkiau, dantys tik buvo likę. Gerai, neišsibudinau, greit užmigau.

Prijuostės išvažiavimo mechanizmas skamba gerai. Gal pasikeisčiau, jeigu būtų kur taip pasidėt. Buvo rankšluosčių išvažiavimo mechanizmas, kurį teko išnaikint, nes ankstesnių šeimininkų buvo numatyta siauresnė indaplovė. Tai normali indaplovė nugalėjo.

Atsakyti

... "dantys buvo likę" nuskambėjo proteziškai ;)

Atsakyti

Kaip atspėjai  :lol: . Neminėjau, kad dantų valymas man reiškia 2 veiksmus - tikrų dantų ir kapos valymas prieš užsidedant (ryte nusiėmus tik praskalauju). Tai kai pamirštu užsidėt juos, sakau: oi, pamiršau dantis užsidėt. Labai išjautrėję, tai dabar kaip amen poteriuose tą kapą dėviu.

Nusižiūrėjau FB nuo tavęs koncertą  :oro_buckis: . Man lengvai nueinamu atstumu, mėgstu chorus, o dar pažadas apie kalėdinę pasaką ♥. Jos nuojautą man prieš tai jau sukūrė žinia, kad čiuožykla ir Kalėdų miestelis bus Valdovų rūmų kiemelyje - kaip smagu, būtinai reiks nueit. Pernai taip ir nepačiuožinėjau, Lukiškių kalėjimo kiemas kažkaip manęs nepriviliojo pernai. ir morališkai, ir toliau, jau reikėtų važiuot.

Atsakyti

Aš chalatus mėgstu frotinius, su kišenėm ir kapišonu. Turiu lietuvišką oranžinį nuotaikai. Bet tik po vonios. Anksčiau ir apsišiltinimui mėgdavau bet kai prasidėjp karantinai pirmieji atradau megztus kardiganus namie nešiot. Tai jie vietoj chalatų pas mane dirba. Nes faina megzt o nešiot kur? Nu ir šiaip aš namie su džinsais maikute ir priklausomai ar šalta man rengiuosi kokį megztuką. 

Prijuostė kabo pas mane ant orkaitės rankenos. Bet nemėgstu. Nesirišu. Kelis kart smarkiai dėl to pasigailėjau ir vistiek nesitaisau :) 

A miegot..aš pižamų žmogus. Mėgstu trikotažines kokias minkštas, maikutes būna derinu būna ne

Kartais galiu pusdienį su pižama prasitrint. O kartais iš kart grįžus po darbo į ją įsliuogt, tada jau ilgom rankovėm kokia...

Atsakyti

Chalatą turiu tokį storą, minkštą su kapišonu. Bet nenešioju. Atsikėlus pižama, o ant jos megztas užsimetamas kardiganas. Patogumas :super:  O chalatai namuose man toks bobiškas reikalas. Tik bigudukų trūktų :hihihi: 

Prijuostę labai retai deduosi, o galėčiau ir dažniau, praktiškas dalykas.

Atsakyti

Man naminis buduarinis chalatas turi būti šilkinis 😃😂 Su drakonais arva gėlėm.

Irgi įvaizdis iš kinofilmų.

Be bigudukų.

Atsakyti

Visai gera mintis ant orkaitės rankenos užmest :bigsmile:  būtų po ranka. Nors ir negražu, užgriozdinta. Bet faktas kad griozdų pas mane sočiai.

išvažiuojama kabykla irgi būt neblogai, bet matyt kokia nors modernesnė, nes tos senobinės man kažkaip nelimpa.

Apskritai, jau ne kartą esu supratus savo pravalą, jog patys projektavom virtuvę. Bet turbūt tokių viską apgalvojančių dizainerių ir nebūčiau įpirkus. Dar mėgstu kartais ikėjos virtuves patyrinėt, įdomių sprendinių ten būna. Bet faktas irgi, kad artimiausiu metu nieko grandiozinio nekeisiu. 

Atsakyti

Post factum galvoju,  kad namų dizainerio paslaugos labiausiai atsiperkančios. Kai galiu palyginti praktinio gaminimo ypatumus įvairiose virtuvėse.

Ir, taip, IKEA virtuvės gerulės ekspozicijoje.

Atsakyti

Laba,

Oi prisijuokiau iš pat ryto. Nuo vaizdinio kaip Katukas dantis valos su chalatu ir prijuoste iki Liniukos bobutinio aprašymo su bigudukais tik vaizduotė dar nupiesė tapkes rožines su kailiuku ir  ant kablo 🤭🤭🤭

Chalatas man toks po vonios reikalas. Kai ner jauku transliuot su pižama po namus ypač kai pižama tai miego trauzai ir konfliktinė maikutė.

Virtuvinės naujienos taip pat greit tobulėja kaip ir viskas. 

Vis dar siūlų paieškose didesnio kiekio nei 50g kamuoliukai... Na ne sezonas dabar gal dėl to ir sunkiau rast mercerizuotos medvilnės begonia storio....

Atsakyti

Freke.... kad aš tai užmačiau, tu kalta :cry2: 

https://www.ilge.lt/...t-pe3086spfelce

Atsakyti