Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Restar-skarutė ne tik dėl vėjo :mirksiukas:  kad plaukai neprisigertų tvarto kvapo, kad šiaudų neprikristų ir panašiai.

Chalatas jojo, toks tarybinių moterų atributas :D  mano mama netgi turėjo išeiginį chalatą :D  kai svečiai atvažiuoja persirengt. 

Aš chalatą rengiuos ryte ir po dušo.

Prijuostę turiu labai fainą iš ikėjos, tokią tipo džinsinę. Kartais naudoju, kai prisimenu išsitraukt iš spintos :D  nu kaip ir pirštines indų skalbimui :rolleyes: 

Mano dukros turėjo tokius storus chalatus, tai rengdavos ir prie kompo sėdėdamos ant treningų, kad šilčiau būtų :D​ 

Atsakyti

Va!

Svarbiausia - padėti daiktus į patogaus naudojimo vietas!

Atsakyti

Dar nemačiau pas nieką pilnai ergonominės virtuvės :B  kad visi daiktai būtų tinkamose naudoti vietose.

Atsakyti

Kad prisimintum prijuostę, turėtų ji grynai kabėt "ant akių". Nėra tokios vietos pas mane. Irgi gal 3 yra, lygiai tiems patiems tikslams naudojamos - į mokyklą...

Katuk, tu teisi, matyt. Mama gi inteligentė, ne darbininkė buvo, dirbo mokykloj, bibliotekoj. Ir gyvenom ūkiškai. Tai prisižiūrėjo kažkiek. Prisimenu, kaip po galvos plovimo visada formuodavo tokią gražią bangelę....

Atsakyti

Dar nemačiau pas nieką pilnai ergonominės virtuvės :B  kad visi daiktai būtų tinkamose naudoti vietose.
Mačiau. Pas draugę. Jai namą ir interjerą du dizaineriai padėjo padaryti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 07 lapkričio 2023 - 12:28

Chalato beveik nenaudoju. Turiu, bet tik labai netikėtiems atvejams prisireikia. Paauglystėje  tai turėjau chalatą, bet tokį normaliai užsagstomą, ne susisupamą, tai jį namuose beveik visą laiką nešiojau.  Dar ir dabar pas tėvus kabo. Prijuostę tai užsijuosiu kai  ne su naminiais rūbais reikia ką pagaminti. Pvz, laukiu svečių ir jau esu  pasipuošus, arba parbėgus trumpam namo darau valgyti, žinau, kad tuoj vėl kur nors eisu ir nėra kada persirenginėti. nes tokiais atvejais, jei neužsijuosiu, tai būtinai išsitrlioju.

Atsakyti

Mačiau. Pas draugę. Jai namą ir interjerą du dizaineriai padėjo padaryti.

Tai dar ne faktas, kad būt patogu ir man :D 

Gyvenimas vietoj nestovi. Įsitaisius kokį naują prietaisą gali būt kad jam patpgioa vietos ir nebebus.

Šiaip smalsu, ir kur gi ji laiko prijuostę? 

Atsakyti

Parpėdinau su skaudančia pėda iš Centro poliklinikos, gydytoja maloni profesonalė, rentgeną čia pat pasidariau, jokių lūžių ar rimtesnių patologijų, tik kažkoks keiksmažodis iš m raidės, kuris ištiko, kai pašokau ir nusileidau ant smėlio - nusileido skliautas, kažkas tokio. Reiks įsigyt silikoninius vidpadžius. Arba nekreipt dėmesio  :B  (čia jau mano interpretacija :D).  Užsidėjau pliusiuką savim rūpinimosi fronte :). Be skambinimų sužinojau, kad mano mamologės grafikas turi atsirasti lapkričio pabaigoje.

Oras nuostabus, grįžaus atsilapojus, bet vis tiek šlapia, nors ir su plona striukyte. Miego kokybei labai svarbu bent kiek dienos šviesoje pasivaikščioti, tai nuskilo man čia puiki proga. Nes be tikslo vadalotis man sunku rasti motyvaciją...

Atsakyti
QUOTE(Limit @ 2023 11 07, 10:19)
Chalatų nemėgstu, bet gal neturiu gero faino  rolleyes.gif Pirkau tą vaflinį iš Lidlo, tai vasarą visai nieko buvo,

Galėsi pirty pažūrėt/pasimatuot, ar toks pats smile.gif
Turiu du mylimus chalatus; abudu nešioju ir prie svečių - pernai matėt pirty, ilgas, juodas trikotažinis, 'Mertišės'. https://trikotazaslt...ozinis-chalatas va toks. Kai buvo dydžių.
Ir dabartinis, šviesus, vaflinis, platus, žemiau kelių smile.gif
Nešioju po vonios, savaitgaliais, bet kada. Treningus mylimus irgi turiu smile.gif
Atsakyti

Man rodos, tas "geras, fainas" irgi kiekvienai individualiai suprantamas.

Tą Niumos trikotažinį, nežinočiau, kuriuo momentu nešiot, man jis toks damutiškas  :ax:  o aš rytais visai nepanaši į damutę :lol: 

Mano dabartinis yra iš Reservedo, nieko natūtaralaus, bet laaaabai švelnus. Žiemą šiaip norisi kažko storesnio, šiltesnio, bet nesunkaus. Nes dažnai tie medvilniniai būna sunkoki.

Tik kad aš tai nuolat apsidrabstau pasta dantis valydama :hihihi:  ar šitam veiksme irgi prijuostės reik?

Atsakyti

Tai va, kiekviena turim savo stilių. Kas patinka vienai, kitos surištos neaprengtum  :B . Ir čia esam įvairios, ir gerai. Bet smalsu pasiplepėt, kas ką mėgsta.

Atsakyti

Man rodos, tas "geras, fainas" irgi kiekvienai individualiai suprantamas.

Tą Niumos trikotažinį, nežinočiau, kuriuo momentu nešiot, man jis toks damutiškas  :ax:  o aš rytais visai nepanaši į damutę :lol:

Kur kur- pas mezgėjas į pirtį 🤣🤣

Arba prie svečių, kurie lieka nakvot, rytais. 

Ir man jis damutiškas. Ypač, kai prie jo dar turėjau baltus su juodais taškučiais naktinius. Iiiilgus. Va juose, tai tikrai pati susipainiodavau. Bet vistiek mylėjau iki sunešiojimo (išmečiau nesenai). 

Atsakyti