Sveikos,
Jo, Kerpena, juk su tavo gebėjimais gali bet ką pasisiūti, o naktinius ... net aš esu pasisiuvus dar mokykloje . Flanelinius, su pakalnutėm, nerealaus gražumo medžiagėlė buvo. Bet, matyt, naktinius mėgsta tie, kas ramiai tvarkingai miega. Kas pasidaro su jais man - jau rašiau .
Baigiau vakar visai netikėtai serialą Jaunasis Šeldonas. Didžiosios sprogimo teorijos, deja, negalėsiu žiūrėt dėl to pačios priežasties, kaip ir Draugų - to nepakenčiamo juoko . Turiu kažką išsisaugojus, bet nebuvau apgalvojus, ką norėčiau žiūrėt, tai dar pamezgiau kaip senais gerais laikais - be nieko, tik su savim pačia . Šiandien reikės spręsti, nes po vieną "Pažado" seriją neužtenka .
Susiruošiau pagaliau susižiūrėt savo siuntimus ir užsiregistruot. Tai vienas stebuklas įvyko per fuksą - atsiradusi laisva vietą pas traumatologę ŠIANDIEN. Neužilgo ir varysiu. Sena, nebūtinai labai maloni, bet su tokia mano problema, tiks, išgyvensiu. Gal net esu pas ją buvus jaunystėj. Populiaresnių jaunų gydytojų laikai tik po naujų metų. Pas tą ginę Santarose, kuri rekomendavo ateit antrą kartą - kol kas be šansų, nerodo jokių laikų. O mano mėgstama mamologė tai e.sveikatoj išvis neegzistuoja. Reikia prisiruošt skambint. O Centro poliklinikos cerberiai taip ištardo viską, neduok dieve, gydytoja ne taip siuntimą bus suformulavus .