Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Šįryt labai sunkiai kėliausi, gerai, kad iš namų buvo darbas. Bet šiandien buvo labai daug darbų, o dar po darbo planavom kelionę į kolegės mamos šermenis, šiek tiek už Vilniaus. Dar aš vežiau. Lijo lietus, sutemo, kamščiai, man pakankamai retai važinėjančiai buvo gerokai įtampos.  Ne taip senai parsiradau namo.

Dar į temą. Aš tai mėgstu naktinius ir  ilgesnius, nors šiais laikais tokių beveik negamina, gerai jei iki kelių randi.

Atsakyti

Kerpena, pasisiūk :mirksiukas:  Danesa paserviruos medžiagų visokiausio plauko.

Jooo, lietus šlykštus buvo vakare....

Atsakyti

Sunki diena 😒

Ir darbe, ir namie. Išėjau beveik pusę šešių. Grįžus pasijaučiau, kaip per karantiną: antroko mokslai- namų reikalas 😭 10 val vakare abu nusprendėm, kad per daug pavargę toliau daryt. Dar tarpe prigaminau virtinukų, nes Gytis užsiprašė, o Vilius pareiškė, kad nori 'normalaus maisto'. Bet kotletų gamyba neužsiėmiau. Palikau ryt.

Kaip greituoju būdu Limit numezgė kepurę, taip aš bandau greituoju būdu numegzt Emiliui 'kaklą'. Tik kažkaip nesigauna greitai :) 

Atsakyti

Numegzt numezgiau, bet va išplaut irgi kelių dienų reiks :D Vakar tik siūlgalius sukaišiojau. Liko dar galiukas, pasiūliau bumbulą padaryt kaip darželinokui, sakė, ok, daryk  :lol: 

Labas rytas

Apie naktinius - su naktiniais miegu tik svečiuose arba maike kokia. Nu arba jei jau labai šalta.

Chalatų nemėgstu, bet gal neturiu gero faino  :rolleyes: Pirkau tą vaflinį iš Lidlo, tai vasarą visai nieko buvo, bet šiaip rūbas ne mano. Mama mano labai chalatinė buvo iš vaikystės pamenu. Ir dabar mėgsta, bet labiau su treningiukais namie būna.

Atsakyti

Sveikos,

Jo, Kerpena, juk su tavo gebėjimais gali bet ką pasisiūti, o naktinius ... net aš esu pasisiuvus dar mokykloje :). Flanelinius, su pakalnutėm, nerealaus gražumo medžiagėlė buvo. Bet, matyt, naktinius mėgsta tie, kas ramiai tvarkingai miega. Kas pasidaro su jais man - jau rašiau :).

Baigiau vakar visai netikėtai serialą Jaunasis Šeldonas. Didžiosios sprogimo teorijos, deja, negalėsiu žiūrėt dėl to pačios priežasties, kaip ir Draugų - to nepakenčiamo juoko  :B . Turiu kažką išsisaugojus, bet nebuvau apgalvojus, ką norėčiau žiūrėt, tai dar pamezgiau kaip senais gerais laikais - be nieko, tik su savim pačia :). Šiandien reikės spręsti, nes po vieną "Pažado" seriją neužtenka :).

Susiruošiau pagaliau susižiūrėt savo siuntimus ir užsiregistruot. Tai vienas stebuklas įvyko per fuksą - atsiradusi laisva vietą pas traumatologę ŠIANDIEN. Neužilgo ir varysiu. Sena, nebūtinai labai maloni, bet su tokia mano problema, tiks, išgyvensiu. Gal net esu pas ją buvus jaunystėj. Populiaresnių jaunų gydytojų laikai tik po naujų metų.  Pas tą ginę Santarose, kuri rekomendavo ateit antrą kartą - kol kas be šansų, nerodo jokių laikų. O mano mėgstama mamologė tai e.sveikatoj išvis neegzistuoja. Reikia prisiruošt skambint. O Centro poliklinikos cerberiai taip ištardo viską, neduok dieve, gydytoja ne taip siuntimą bus suformulavus  :B .

Atsakyti

Labas,

Naktiniai yra tiesiog gražu. Bet geriausia tai nesivarginti ;)

Chalatą puikų parsivežiau iš Romos dar 2019, violetinukas. Rožinio laukiu iš internetų. Esu patenkinta užjūrio internetais ;)

Vakar nemezgiau, prausiau šunį ir vakaravau su dukra. Abudujej buvo šilkiniai :)

Atsakyti

O aš varau Draugus iš naujo ir negaliu sustot  :oh: 

Turiu dar sesę, kuri mintinai Draugus moka ir vieną draugą tokį pat. Aš dar ne tokio laipsnio, bet jau nebetoli bus :D

gadget, tai iš kokių užjūrių internetų tuos chalačiukus trauki?

Atsakyti

Usa.

Naudoju Linos paslaugas, puiki puiki!

Atsakyti

Limit, pamenu, kad esi sakiusi. Bet gal kai anksčiau kitokių nelabai buvo, ir tas juokas neerzino? O kai jau pamėgsti veikėjus, stiliuką, tai net nebegirdi. Aš jau dabar išlepinta serialų be juoko, tai man atrodo baisus nesusipratimas ir negaliu niekaip peržengti tos ribos, kad galėčiau pamėgti serialą su viskuo.

Mano mama irgi nešiojo chalatus.  ir dar kokią skarutę užsirišdavo, gal kad vėjas šukuosenos nesugadintų, kai eidavo į tvartą. Man, tiesą sakant nelabai patiko, gal dėl to elgiuosi priešingai. Galėčiau kartais bent prijuostę užsirišti, bet... Ai, geriau apsiterlioju visa ir skalbiuosi, neturiu įpročio chalatą nešiot ir nebenoriu įgyt. 

Atsakyti

Chalatas yra rūbas vonioje.

Virtuvėje iš naujo atradau prijuostes (GreenGate :wub:​ ).

Atsakyti

Va, apie prijuostes. Vyro sesė visada jas naudoja ir aš bežiūrėdama matau, kaip patogu, bet man neprilimpa nors tu ką... Turiu visas tris. Tai sueina Rusnei į mokyklą gaminimo pamokoms.

Aha, Restar, tubūt nuo seno esu pripratus prie to užkadrinio juoko, tai manęs visiškai neerzina,  visai net patinka :) 

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2023-11-07-11-09-35-93_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   406,64KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti