Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Labos!

Ar visos darbe?

Nepamiršot prabusti?

Atsakyti

Labas rytas, 

Pirmadienis visai nieko po tiek išeiginių. Mini atostogėlės su intarpuku, kad ir namie, bet gerai  :wub: 

Ir dar... pagaliau paėmiau ir aš mezginį į rankas :D Šeštadienį pradėjau, vakar pabaigiau :D  Nu taip smagiai pirščiukai padirbėjo  :wub: Jaučiu, įsisuksiu gal aš visai vėl į mezginius, gal grįš mano gyvenimo šitas malonumas. Reik tik susiplanuot, kas toliau :)

O numezgiau tai viduriniam vaikui kepurę  :D Prašė praeitai žiemai, tai šitai suspėjau :D Labai jau geras jausmas, kad dar vienos žiemos neteks laukt  :lol:  o ir rezultatas klientui patinka :D Reik praplaut ir nufotkint.

O ir likučius buvau pasilikus tokių prabangių dar iš kasiulų laikų, kurių net pavadinimo nesugebu dabar atgamint  :oh:  :D Tai ausims bus švelnu, o paskui mixas su kitu likučiu.

Vienžo, šitas mažas mezginukas suteikė daug džiaugsmo  :wub:  :lol: 

Labas iš naujo naujokei  :4u:​  

Atsakyti

Labas, jau antrą naktį ar rytą - pabundu ~ 4 val nuo keistų skausmų. Tai jau normaliai nebeįmingu. Į darbą netoli buvo eit - iš miegamojo į bendrąjį kambarį, prasukant pro dušą :).

Patinka ilsėtis (nors šįkart nežinau, ar daugaiu darbų, ar poilsio buvo...), bet visai smagu į normalų režimą grįžt. Ypač be vaikų pabūt. Nors nieko jie man netrukdo realiai, bet mėgstu vienatvę :).

Limit - smagiai susiskaitė tavo jausmas, kad grįši į mezginių pasaulį. Būtų pats laikas pirčiai artėjant :)

Aš tai iki pirties turėčiau būt baigusi žaliąjį, nors vakar gal 1,5 cm rankogalio pamezgiau tik. ir reikės sugalvoti, ką turėti megzti.

Atsakyti

Aš tai ir padirbau, ir pyragais paprekiavau, gimtadienį pašvenčiau ir pas fainą daktariuką apsilankiau. Dariau tą keistą tyrimą tirpstančiam pirštukui. Viską aptarėm, paaiškino, papasakojo. Įtvariukas, nors realiai dar tik tik pati pradžia. O dėl apskritai tirpimo vartoti B grupės vitaminų, tyrimo neieškoti, nes iš jo jokios naudos, t.y. diagnostika nėra tiksli, o ir gydymo kaip ir nėr. O šiaip tyrimą daro tik Kaune privati klinika, tai ir mokėt nenoriu ir važiuot taip pat, ypač kai tos naudos tik diagnozė, ir tai netiksli-arba yr, arba nėr.

Limit-džiugu už tavo tokias smagias emocijas. Norėčiau tokių...

Atsakyti

Kas ten, Katuk, apie įtvariuką? Nelabai supratau - tirpstančiam pirštukui jo reikia? 

man tai džiugu girdėt, kad tyrimai netikslūs ir nevrta jų daryt. Nes kai paskaičiau tave, net biškį susirūpinau, gal ką reikia daryt - ir man tirpsta tai tas, tai anas, bet nei kiek nesirūpinu, priimu natūraliai, labai nevargina. O Neurorubino ir aš nusipirkau vėl, pagersiu profilaktiškai.

Atsakyti

Aha, įtvaras riešui. Nes pasirodo, tirpsta pirščiukas mažasis dėl riešo, ne dėl alkūnės. Jei tirpimai konkretūs labai nevargina ir tik tam tikrose pozose, tai vengti pozų arba nešioti įtvarą. Ne nuolat, o tik būtent tam veiksme, kai tirpsta. Bet pradžiai B grupės vitaminų, jie padeda įveikt tokio tipo uždegimus.

Atsakyti

Labos. Gadget, nueiti į darbą ir pabusti, du skirtingi dalykai. Į darbą nuėjau 8 val, išbudino tik susirinkimas, prasidėjęs 15.30.

Katuk, o su tirpimais nesusiejo ataugų ar druskų sprando srity? Nes Kaune tokia diagnozė madinga. Gydymas masažu

Atsakyti

Nu tai gal priklauso kuri vieta tirpsta :hmm: man nesusiejo

Atsakyti

Labos. Gadget, nueiti į darbą ir pabusti, du skirtingi dalykai. Į darbą nuėjau 8 val, išbudino tik susirinkimas, prasidėjęs 15.30.

Katuk, o su tirpimais nesusiejo ataugų ar druskų sprando srity? Nes Kaune tokia diagnozė madinga. Gydymas masažu

Omg!

Kaaaaaip prajuokinai!!!!

Atsakyti

Turiu kavos kolegų būrelį, visada prabudina kuris nors pasaulio kampukas. Ir aš ryto žmogus. 

Mano pats fajniausias valdybos narys išeina: mažina krūvį. Labai protingas žmogus, daug iš jo išmokau.

Atsakyti

Guli mano du įtvarai nenaudojami, nieko nepadėjo :B​ 

Atsakyti

Na, nešioti apie 6 mėn reiktų. Plius gali būti kitų faktorių, tame tarpe ir autoimuninės ligos. Jei labai vargina, yra ir vaistų. 

Bet man tai nėra baisiai, nevargina. Būtent pirščiukas. Jis tik tam tikroj padėty nutirpsta. Ir šiandieninis tyrimas parodė, jog nuokrypis labai nedidelis. Mane labiau erzina tas bendras nutirpimas. Tai tą  bandysim geležim ir neurorubinu pasitvarkyt. Kai grafiką susidėliosiu :B​ 

Atsakyti