Tvidas, kapseika, labai jaukus. Ir išsiduobiantis /pasiduodantis. Fotografavimuisi reiks vėl skalbti. Skalbti negaliu, antkūneliomurkia!
Restar, o gi dar galima su pižama megzt Tada jau tik nušliaužt į kitą kambarį beliktų
Vat nepropaguoju tokio dalyko. Kaip ir chalato. Pirkausi tik gimdymams į ligoninę. Miegu su triusikais ir apatine maikute. Visa kita mane nervina. Lovoj nepatogu megzti ir apšvietimo trūkumas.
Fanda - kai apie trumpintas eiles užsiminei, tai prisiminiau tave. Dar viena prancūzaitė mūsų gretose! Ir labai gražus megztuko modelis, pasirodyk, kai numegsi. Aš vis pasvajoju kada kokį nors tokį nusimegzt. Esu mezgusi liemenę iš Plotulopi. Su moheros gija, tai truputį tvirčiau.
Ai, Niumos svajonės apie baltą tvidą man labai suprantamos. Jeigu norėčiau, tai tik tokio.
Restar-tai imi čiuuuuut ilgesnius triusikus, ir prašom tau pižama
Čia šiaip, smalsumui, gi į tuliką kelies naktį, eini su ta "pižama", ar chalatą kokį velkies? Tai megzt taip galima Ir dar-tu gi šalčmirė-aš asmeniškai tai būtent dėl šilumos renkuosi miegot su kostiumu
Niuma už rūpestėlius.
buvom savaitgalį anytos sveikint, tai jau ne vieną pamokslą skaičiau, kad nu kenkia sveikatai toks kalnas maisto, kad čia jau visai ne meilės apraiška, atvirkščiai. Bet turbūt be šansų kažką pakeisti beveik 70metės mąstyme. Tai tokios ir pramogos-apsirijimas. Numegzta vienos kojinės atnara.
Kitą savaitgalį laukiu dukrytės iš danų
Kitai dukrai pagaliau įtaisėm striukę. Čia tai, kuriai nieks neįtinka. Tai net akys žibėjo,kai radom. Lee iš vyrų skyriaus bet net pardavėja sakė jog mergaitės išpirko visas vyriškas struujes
Tardyferono dar nepradėjau.
Ruošiuos pyragų dienai, kepu kokį milijoną kanelių
Aha Restar nustebino, kad tokia šalčmirė be pižamos miega Aš tai apskritus metus su pižaminėm kelnėm ir bet kokia maike. Kelnės visos iš Lindexo, tiesiog tobulo mielumo trikotažas
Ai dar pareklamuosiu, kad pradėjo dalinti talpas panaudoto aliejaus surinkimui. Man tai labai naudingas daiktas. Pasiimti galima stambiagabaričių atliekų aikštelėse.
Miegu šalia krosniaus po viena kaldra, tai neaktualu man pižamos.Kol dar nešildo, kai einu pirma miegot - apsikabinu šiltą bambalį. Į wc taip ir einu, o kas? Namie juk šilta. Būna, kad ir ryte taip lakstau, kol vaikus išleidžiu. Ne nuoga gi. Nuo turistinių laikų žinau, kad šilčiau miegot būna ne su rūbais, o nusirengus.ir normaliai susisukus miegmaišyje. Ir ne visada aš šalčmirė, bangom. Kai daugiau judesio, tai net garuoju .
Sulaksciau iki Ozo dukrai telefo paimt, tai pirmiausia sukaitau, kol prisiparkavau. Po ilgo sukiojimosi, beveik praradus viltį, radau vienintelę vietą. Paėmus telefoną, dar bandžiau įkišti nosį į porą pardžių - trūsų dukrai, bet neradus moviau kaip kulka,visiška laukinė - nieko nenoriu nei žiūrėt, nei vaikščiot, siaubas ... Tai dabar su apatine maikute ir garuoju namie.... Žodžiu, neįkalbėsit, nereik man tokių daiktų. Kam man ilgesni triusikai, jei ir su paprastais gerai .
Aliejų tai pilam atgal į tas pačias metalines talpas Šviežio aliejaus. Žinau, kad galiu nunešt iki Miesto laboratorijos atiduoti, arčiausiai mums, nes iki tų aikštelių tolokai, dar eilės neretai būna.
Neįkalbėsim tai aišku bet nu tai su kuo miegi, su tuo ir megzk! Mintis tokia buvo. Kad gali megzt iš kart pilnai pasiruošus miegui.
Norint pilt atgal, reik turėt tuščių. Pirma talpa kaip ir užimta jau po to gali pilstyt.
aš toj vietoj tokia nesusipratėlė pilu į maišiuką, jei didesnis kiekis ir metu šiukšlinėn. Jei mažesnis, o pas mane taip dažniausia ir būna, tai ant popierinio rankšluosčio ir tada į šiukšlinę. Nežinau, nemėgstu kepti aliejaus baloj...to vat ir anytoj nemėgstu, nes jei pas mane gamina, tai visur to aliejaus balos. O dar ji įpratus tik saulėgrąžų, tai dar ir atsiveža, paskui stumdyt tuos butelius. Ir taip daiktai netelpa į spinteles. Miltai anytai irgi tik tie smulkūs, lipnūs, berods 550D.. paskui tie cholesteroliai ir aukšti užtat
Niuma,ramios tau šiandie dienos!
🤣🤣 'rami' diena: pramogos su Emiliu nuo pusės dvylikos. Ką tik įžengėm pro duris. Guliu. Kol susikaupsiu nueit iki virtuvės.
Emilio klasioko gimtadienis (3 val), Akropolis, sesuo, Mega... ir viskas per vieną dieną.
Kai įsukinėjom į kiemą, Emilis sakė- valioooo, namučiaaaai. Nors pats Megos reikslavo, nes buvau dar prieš atostogas pažadėjus Lego nupirkt.
P.S. uošvio dar nepaleidžia- kardiograma bloga. Aišku, jis tai pasiruošęs piškom namo eit 🤐
Kadangi mano talija.. apvali, tai jokių gumų naktį ant pilvo neįsivaizduoju. Tik trikotažinius arba viskozinius naktinius Ir mezgu lovoj, prie sieninės lempos. Belieka tik šviesą išjungt, kai miego laikas.
Chalatas- beveik pagrindinis rūbas savaitgaliais ir vakarais, ypač kai pernai kimono rankovėm, 'vaflinės' medžiagos pasidovanojau.
Visa keista savaitė. Su 'dviem penktadienais' ir tuo pačiu 'dviem pirmadieniais'. Būt gerai nepamiršt, kad rytoj į darbą
Niuma, ramiai prisportavai ;)
Aš pyragų dienai maskarponės ir keptų obuolių pyragą jau padėjau stingti.
Visą dieną mėgaujuos oru ir klausau daaaaug podkastų. Radau vienos mėgiamos asmenybės podkastą, daaaaaaug serijų (metai!!!), o kitas kinestetikas vyrukas irgi įdomus, bet jį labai atidžiai žiūrėt reikia.
Nebaigtukus mažinu.
Aha, tiksliai, būt gerai nepamiršt apie tą darbą .
Katuk, jei gerai pamenu, anytai lyg celiakija buvo, tai kokie dar miltai?
Naktinius kažkada užsivilkdavau, bet tai arba prie pąžastų susirutulioja, arba prisispaudžiu pati, sunku vartytis. O aš tą darau nuolat .
Gerai, kad prisiminiau žadintuvą įsijungt, o tai po išeiginių buvo išjungtas.
Naktinių nekenčiu
Ai dar pareklamuosiu, kad pradėjo dalinti talpas panaudoto aliejaus surinkimui. Man tai labai naudingas daiktas. Pasiimti galima stambiagabaričių atliekų aikštelėse.
Tikrai labai labai naudinga naujiena , ačiū .