Man irgi šiandien kapų diena. Prasuksim pro brolį.
Vakar vėl užmigau .megzdama. Tai nedaug man išėjo pamegzt. Bet užskaitau, kad pailsėjus sugebėjau iš mirties taško pajudėt.
Man šiandien turgaus diena. Važiavau I Kalvarijų turgų šaltienai reikalų. Labai užsinorėjau naminės saltienos. Dar kibinams mėsos pirkau, tie jau kepa. Aišku bulvių iš savo nuolatinio faino pardavėjo. Ir dar atradimas moteris, prekiaujanti visokiom marinuotom alyvuogem, paprikom, jūros gerybem. Brangu, bet eilė didžiausia. Visi nusprendėm, kad dėl pardavejos Visas turgus nuo jos juoko skamba, su visais pajuokauja, vyrai lydosi Bet tokia absoliučiai ne turginio tipo, ne savo aplinkoje, bet su didžiuliu talentu parduot Tokia Ingriduska su dviguba energija
Kaip aš serialus žiūriu: https://fb.watch/o5Z8C8H5iY/
Nors kažkiek sezonų Dauntono žiūrėjau, PO pirmojo filmo ;) Ir vasarą sužiūrėjau SOSTŲ KARUS. Tą tai net visą! Hamake, pievoje, eilėje pamatyt Džo Baideną...
Vieno baigtuko kraštukas: merino ir šilko tvidas
received_268539539521798.jpeg 213,95KB 1 Parsiųsta kartų
Gadget - saulėtas kampukas . Oras ir be haikingo batų neblogas, kur ne pliki laukai, ten tai biškį košia. Priniurkėm brolio kačiukus, neturėtume savo caro, tai viena jau būtų parkeliavus namo . Nepaprasto mielumo, draugiškumo, drąsumo katytė. Gal kam reikia? Brolis pasiliks sau tik vieną rainiuką, o sesutė ir į ją panašus juodai baltas brolis - ieškos kitų namų .
IMG_20231104_182039.jpg 110,01KB 1 Parsiųsta kartų
Kaip džiaugiuosi, kad dar viena laisva diena liko, gal ramiai pailsėt pavyks.
Man irgi šiandien buvo kapų lankymo diena, Paskui dar savo tetą kaime aplankiau.
Teta kaip tik prieš kiek laiko katino ieškojo, bet dabar jau turi. Toks šiek tiek laukinis, nežinia ar kada prisijaukins. Dabar guli papečky ir iš tolo stebi visus, namus apeina, tik kai nieko nebūna, arba naktį, pamato, kad kas nors numesta, apversta ir pan.
Gadget megztinis labai dera prie dabartinių rudens spalvų. Nors šiąnakt stiprus vėjas prakratė daug to grožio, medžiai baigia apsinuoginti.
Vieno baigtuko kraštukas: merino ir šilko tvidas
Aš dabar visur baltą twidą matau.
Vakar sunki diena buvo. Važiavau tik ant kapų ir Emilio parsivežt. Planavau apie pietus būt Namie ir megzt.
Grįžau gal 8 vakare ir 10 jau miegojau.
Uošviui greitąją kviečiau. Pulsas 190 🤐. Daug važinėjimų tarp kaimo ir ligoninės, nes ir reanimacija, ir elektrošokas buvo. Ne pirmą kartą jam, bet pirmą, kai vyras su broliu abu išvažiavę. O pačios žinot, kaip su vyrais- nieko nekviesk, niekur nevažiuosiu. Gerai, kai aš nieko neklausau.
Ryte pamegsiu, nes perpiet Emilį į gimtadienį vešiu, į žaidimų kambarį. Mane irgi tortui kvietė, teks kartu pabūti 3 val.