Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

MsuM  :4u:  :4u:  :4u:​  šaunuolė

Kas dar viena mokslų daktarė??

Neparašiau, bet smagus savaitgalis Vilniuj buvo. Dukra pas krikšto mamas važiavo. Oi prasiėjom per visur. Po bažnyčias, zoo, kačių kavinę, Lukiškių kalėjimą  :D 

Šiandien tai toks jausmas, kad nieks nedirba. Mega pilna žmonių  :unsure: 

Atsakyti

Katuk, nusprendžiau, kad bus pigiau vieni :). Dar nepradėjau žiūrėt. Pusę metų galioja prisijungimas. Aš kažką apie natūralistinį gėlyną iš Geltono karučio. Dėsto tai mano kaimynė Vaiva M. 2 vaikai kartu į darželį ėjo, vienas - į mokyklą 8 metus, tai vis susidurdavom. Sakė, galiu jos klaust bet kada, bet kažkaip pagalvojau, kad reikia bendrą žinojimą susidėliot, o tada jau konkrečių dalykų galėsiu užklaust. Galų gale, turi žmogus ir užsidirbt. Ji šaunuolė, neseniai ir architektūros mokslus dar baigė.

Waidaw - tai Nitė pas mus mokslininkė, daktarė turbūt. Dabar ir Gadget bus. 

Kepa moliūgų sūrio pyragas, vaikai geru žodžiu jį mini, toks pilnas prieskonių.

Atsakyti

Mokslasžmogųpuošia.

Pridegiau kaukolikių (liepsna padegins visus blogus reikalus), oras pasaka! Išnirus iš darbų ir muzikos, buvau maloniai nustebinta, kad laisvadieniai, pasirodo, DU.

Kokios gėriau kavytės!!! RocketBean'sai latviai suskrudino tooooobulą kavą, išgeri ir mezgi.

Baigtukai iš beveik juda į jau, oda dėkoja už pasivaikščiojimus ir naują serumą https://www.notino.l...urono-rugstimi/(superwau, geriau nei filorgiukas nscf).

Atsakyti

Restar-jaučiu tuos pačius, kur aš žiūrinėjau! Pirkai du, trečią gavai dovanų?

Pasakyk, ar verta? Nes mano gėlynai irgi verkia netvarkyti... bet kadangi nežinau, ar užsiimčiau pertvarka ir kada, tai kažkaip nusprendžiau, kad  neverta leisti pinigų kursams. Bet gal vistik verta?

Ir aš labai laukčiau atsiliepimų apie kursus. :ax: (Nežinau kokius omenyje turėjo katukas, bet Geltono karučio atrodo viliojantys). Tik man dar nelabai greitai taps iš tiesų aktualu, nes dabartinis gėlynas, jei galima jį taip pavadinti, – žemės lopinėlis, kur sukelti visi gelbėtini augalai, o kur jau nuolatinai juos įsivaizduočiau – statybų aikštelė... Liūdna, kad subjurus orams (ir, kaip ir buvo galima tikėtis, darbus gerokai užvilkinus statybininkams) teks dar ir pavasarį pasitikti visai ne gražinimusi. Bet svajoti niekas nedraudžia :D – apie jaukią kada nors būsiančią terasą, apsuptą derančių ir itin daug priežiūros nereikalaujančių augalų :wub: , modernišką daržiuką su pakeltomis lysvėmis ir pan. Tik nežinau ar iš kursų tikrai būtų realios naudos, nes būna, kad kol klausai, lyg ir viskas labai suprantama, logiška, naudinga, bet išgirsta informacija amžiams galvoje nenugula. Koks nors rašytinis vadovėlis su instrukcijomis pažingsniui būtų idealu, tik kažin ar tokių išvis būna, o internete smarkiai perdaug informacijos, nesu tiek motyvuota gilintis, nors į augalų išdėstymo schemas gražu pažiūrėti, lyg ir neatrodo baisiai sudėtinga, kol nepradedi. :rolleyes:

MsuM, dideliausi sveikinimai! :clap_1:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 31 spalio 2023 - 18:46

Na, vien augalų išdėstymo schemučių neužtenka deja... nes ne visi augaliukai mėgsta tam tikrą dirvą, saulę, pavėsį, galų gale viens kito kaimynystę.. tai vat viso to kaip ir reiktų pasimokyti, ir puikiai suvokiu, jog kursai neduos tiesioginio recepto...esu IG radusi vieną mergaitę, Vln ir aplink siūlosi padaryt schemutes augaliukų, aišku, už pinigus, bet ne tokius ir didelius mano manymu. Bet viskam reik namų darbų, žinot ko maždaug norisi, ir žinot savo dirvą....

Beje, mano gėlynai tokie augaliukų "pasaugojimui" jau tarnauja kokį dešimtmetį :D  ir terasa jau sugriuvo... ir lysvės supuvo :oh:  beje, lysves gi nusipirkau naujas, nu bet nežinau, kada prieisim jas sutvert, sutvarkyt, dar ir senąsias išrinkt... ech, tie darbai niekada nesibaigia...

dar seku FB tokią grupę Stilingo sodo kūrimas. Eik tu sau, kaip seilę varvinu, kokie grožiai ten pas daugelį puoselėjami...

Va taip per tas seiles ir nėr kada megzti :lol:​ 

Atsakyti

MsuM, smagu toks netikėtas rezultatas ane :4u: 

Paupy savaitgalį vaikščiodama irgi sugalvojau, kad noriu tokių kombinacijų hortenzijos plius kažkokios smilgos. Bet tam reikia išnaikint 6 didžiules kalnines pušis :B Daug ten reikalų būtų. Tai dar pamedituosiu. 

5 išeiginės :yahoo: Lafa :yahoo:​ 

Atsakyti

Per tas seiles ir pačiai nėra kada to grožio kurt :). Man su energija labai prastai - dažnai jos neturiu, kai būna laikas ką nors daryt. Dabar būtų gal gerai, bet nebenoriu į sodą važiuot, nėra ten nei šilumos, nei jokio komforto. O pavasarį tai kiti prioritetai būna, o ir nuovargis begalinis, nugaros skausmai, tai vis taupausi, nes ir nežinau, ką protingo daryt. Strategija nusipirkt atsitiktinių gėlių - nesuveikė.

Atsakyti
Sveikos, atrodo vėl veikia smile.gif
Šiandien miestas pustuštis. Turbūt dauguma nuotoliniu, arba atostogose. Pas mane irgi iš 8 ofise esam dviese smile.gif Turiu reikalų mieste, tai nenaudojau nei atostogų dienos, nei mamadienio.
Blizgį pamezgiau nemažai per savaitę. ora dienų gyvenau su Hausu ir visokiais kriminaliniais serialais, tai ir sapnai atitinkami biggrin.gif
Atsakyti

O vėl yra kur užeit :) 

Aš šiandien atostogauju. Labai daug darbų paskutiniu metu, tai reikėjo poilsio tokio nepertraukiamo. Dabar svajoju apie dviejų savaičių atostogas per šventes. 

Pasivažinėjom vakar ir užvakar po Lietuvą. Kokia graži gamta, o ypač miškeliai :wub: Ir kapinės tamsoje :wub:  

Mezginį pasivežiojau, bet taip ir neišsitraukiau. Nesimezga nors tu ką.

Atsakyti

Baigiau vakar kojines, bet jau nebeišslkalbiau, šiandien vežu priduot.

Nežinau, kas čia kaltas, bet paskutiniu metu labai jaučiuos gyvenanti kažkokį ne savo gyvenimą.... viskas ne taip, ne ten, ne tada. Dar būtų gerai, jei žinočiau, kokio gyvenimo noriu  :D 

Ir taip užknisa šitoj būsenoj, kad visi nori žinoti, kur, kada ir kaip, ir su kuo. Ir aišku, kad pyksta, jog nenoriu nieko spręst. Bandau susimotyvuot, sunkiai sekasi. Tai nežinau, kaip čia pavyks savaitgalį atšvęst anytos gimtadienį....

Paskui lauksiu dukrytės kitą savaitgalį, o paskui ir pirties :rolleyes:​  

Geležies, neurorubino, vit c papirkau, bet vat folinės rūgšties nebuvo, tai ir nepradėjau gert tų papildų, kurie galbūt padėtų bent jau resursus padidint. Suku galvą, kaip čia su tais pieno produktais, tiksliau be jų, teks gyvent.

Kas dar įdomaus :hmm:  pinigus leidžiu greičiau, nei algą gaunu :D  bet siūlų dar nepirkau. 

Atsakyti

Sveikos,

Fainos tos išeiginės. Tik, kai susiskaičiavau, ką per jas nuveiksim ir kaip pailsėsim...pačią pirmą dieną ištiko potvynis iš kaimynų virš mūsų.... Trūko vamzdis prie gyvatuko, bandant nuorinti, liejosi pas mus į tamsų kambarį, kuris pas mus yra spinta ir daiktų saugykla... Iš pradžių tai tik vonelę ties durim pastatėm, toliau kas kuo užsiėmėm. Bet paskui paaiškėjo, kad varė per visus švarkus, sukneles ir pan. Tai dabar rūbai visur po namus džiūsta, kiti daiktai visur išdėlioti. Per siūles nukeliavo iki prieškambario vanduo, vietom po dažais pūslės, tamsiam kambary tai tapetai, reikia plėšt, kad džiūtų. Žodžiu, linksmybės lygioj vietoj. Tai vakar viską metus išsivadinau vyrą į mišką, kuris be galo gražus, už Tapelių. Gėrėjausi, raminau nervus, dar ir pagrybavom. 

Vakar kaimynams santechnikas lyg ir sutvarkė, šiandien turėsim jau šiltą vandenį. Jeigu ką, tai ar tik per šventes, ar visada, bet Vilniuj viena avarinė. Tai teko gal 3 val laukt, kol atvažiuos užsukt vandens... Kaimynai su pūslėm ant rankų nuo rankšluosčių gręžimo. Pas juos lyg nieko nebuvę. O mums varė į plyšį sienoje kiaurom plytom.

Mezgiau kažkiek rankovę, bet ne daugiau kaip paprastom dienom - tik visai vakare 

Atsakyti

Draudimo neturit, Restar? Bent tokia paguoda būtų...

Žinau šiaip tą jausmą.... seniai seniai, gyvenom tokiam a la bendrabuty Naujininkuose šalia žiedo. 5am aukšte. Trūko vamzdžiai 9am. Tai mūsų sieninė spinta buvo pilna vandens, teko ir kaimynams žemiau. Į tą 9ą aukštą patekt buvo neįmanoma, kažkur išvykęs žmogelis...

Atsakyti