Ramintas - smagu ir tave, ir visas . Bet ypač - mezginius temoje . Gal reikėjo rašyt pamatyt KĄ, o ne pamatyt KO .
Aišku, kad viską ir visas smagu matyt
Prisiduodu, pakalbėjau su šeimos gyd apie feritinus ir geležis. Ji nemato didelės problemos dėl feritino trūkumėlio, nes hemoglobinas normalus. Bet. Jeigu yra kažkokie nusiskundimai, o be to normalus feritino kiekis gerai savijautai yra apie 40 (Restar siūlė didesnį dvigubai ), tada reik pavartot. Tam, kad pasitvarkyt feritino kiekį, neužtenka vien geležį pavartot. Visam bendram įsisavinimui reik komplekso- B12, folio rūgšties, vit C ir geležies. Vartoti su maistu ir be pieno bei kavos geležis geriau įsisavinama kažkokia ten hemo forma. Vartoti bent tris mėn, nes kažkas ten su eritrocitų gyvavimo ciklu susiję. Nevartoti dideliais kiekiais, neprisisotina taip staigiai. Bet folio rūgšties didesnę dozę. Beje, folio rūgštis įtakoja ir kitų papildų ir šiaip mikroelementų iš maisto geresnį įsisavinimą.
Tai va tiek, gal kažkam padės mano konspektas
Labas rytas Lagaminai beveik jau sukrauti, ryt kilsim
Skara vis bandau iveikti kad galeciau pasipuost ir grazi vaiksciot LT
Egzamina islaikiau pasirodo geriausiai is visu pries tai buvusiu, surinkau 96% tai vakar svente buvo kai suzinojau
MsuM, biškį trizniuotoja, ane sveikinu!
geros kelionės, gal kur kokiam skersgatvy prasilenksim
Labas rytas Lagaminai beveik jau sukrauti, ryt kilsim
Skara vis bandau iveikti kad galeciau pasipuost ir grazi vaiksciot LT
Egzamina islaikiau pasirodo geriausiai is visu pries tai buvusiu, surinkau 96% tai vakar svente buvo kai suzinojau
Kaip smagu!
Sveikinu!
Rašiau, rašiau, tada išėjau kažką dirbt, tada refrešinau puslapį ir voila - nėra, ką parašiau . Tai tik pasveikinsiu MsuM! Tu šaunuolė ir pirmūnė mūsų . Dabar jau nebetikėsim, kai trinziuosi . paskutinis čia buvo, ar dar liko kokių egzaminų?
Apie geležį, tai viską žinau, dar, deja, su tiroksinu, kurį geriu gausiai, nedraugauja, o tos 4 kapsulės vienu metu man sukėlė itin didelį įtarimą, nes informacinis lapelis rašo neviršyti 1 kapsulės per dieną. Tai išgėriau kelis kartus po 2. pasiklausiu šeimos gydytojos, ar paprašysiu kolegės, kad paklaustų pažįstamų endokrinologų, turi net 2, tik ne Vilniuje.
Aciu visoms!
Rašiau, rašiau, tada išėjau kažką dirbt, tada refrešinau puslapį ir voila - nėra, ką parašiau . Tai tik pasveikinsiu MsuM! Tu šaunuolė ir pirmūnė mūsų . Dabar jau nebetikėsim, kai trinziuosi . paskutinis čia buvo, ar dar liko kokių egzaminų?
Dar 11 egzaminu liko tikiuosi iki 2026 baigt situs stresus savo
Tuzinas egziukų, waaaau. Rimti mokslai, rimti planai.
Man liko 1 egzaminas ir disertacija
O dievai, turėsim dar vieną mokslų daktarę sektoj...
Smagu, kai protingi žmonės dar ir mezga . Džiaugiuosi už moksliukes, bet pačios nebevilioja rimti mokslai. Nes net nežinau, ko norėčiau. Bet smegenis pajudint visada smagu. Mokysiuosi kaip gėlyną perdaryt, nusipirkau kursus.
Restar-jaučiu tuos pačius, kur aš žiūrinėjau! Pirkai du, trečią gavai dovanų?
Pasakyk, ar verta? Nes mano gėlynai irgi verkia netvarkyti... bet kadangi nežinau, ar užsiimčiau pertvarka ir kada, tai kažkaip nusprendžiau, kad neverta leisti pinigų kursams. Bet gal vistik verta?