Aš tai primegzčiau į ilgį be moheros nežinau, kaip atrodytų, bet manau, kad geriau, nei pakirpti sparnai, tfu, per trumpos rankovės.
Aš tai dar turiu iliuzijų, kad gal ką panašaus rasčiau. Nors - gaudyk vėją laukuose, kai pirkta iš babinos prieš kelis metus.
Kokia ten spalva? Žalia?
Turiu prieš šimtą metų pirkto žalio šilkmoherio... bet tai tų atspalvių melejonai, reik gyvai lyginti.
Ai, ir dar esmė tame, jog kažką planavau megzt, ir susukau tą šilkmoherį su merinu
Žalia . gal su tokiu pačiu rogutiniu merinu? . Aš tai tris jo gijas dedu šalia šilkmoherio. Prie progos pabandytk nufotkint. Man ramiau būtų, jeigu nelabai tiktų . Arba nebent esi pasiryžus atsisveikint su savo planais .
Vienas mažutis mezginukas draugei.
Ir truputis gražaus rudens
Kerpena, tamsaus siūlo pritrūko?
Prie rudens kaip ir nedera tas mezginys, nu bet labai jau kruopštus
Kerpena gražus derinukas. Ir ta sagytė taip fainai sugalvota. Nu tu visad kokį fainą cinkelį įmontuoji
Atostogauju škes. Tai nėr kada pamegzt
Taip pritrūko. Pavasarį numezgiau kepurę iš šviesaus ir dar buvo likęs kamuoliukas su trupučiu. Nupirkau tamsaus ir lyg derinau, kad būtų pusė tamsaus sumegzta, kai pradėjau siaurinti, bet matyt ko tai nesuderinau, o šviesaus tas truputis išgelbėjo. Beje draugė tai priėmė, kaip razinką.
Siūlas storas, tamsus - Drops merino ekstra fine, o šviesus tokio pačio storumo, tai ko tai nedidelis išėjo, gal reikėjo virbalus didesnius imt.
Smagu pamatyti mezginių temoje , Kerpena savo stiliuje, kai net kažko trūkumas tampa cinkeliu, puikiai techniškai išpildyta! ir ruduo nuostabus, gal kad mažai teko juo pasigerėt (gi dar visai neseniai tik žalia viskas buvo), tai geriu akim ir siela, kai tik turiu galimybę. Gadget rudeninis video puikus.
Šiadien gaminu: pusryčiai, pietūs vakarienė, visi namie, pavargau...
Qqutė patarė garint savo mezginį, tai nei skalbiau, nei garinau dar, o ir naują kažką pradėt bus, jaučiu, sunku, nes jėgos ant ribos, dėka ankstyvo atsikėlimo ir kitų aplinkybių.
Pagarinau - pločio bus sočiai, o jeigu dar pablokuosiu, tai ir išvis, nereikia tik persistengt . Bet va ir į ilgį tempiasi. Jeigu paardyčiau, tai daugiau šansų rankovėms . Bet tai kaip tą ilgį nuspręst? Pasidalinkit, please, kaip darot. Užbaigt tiesiog laikinai kažkaip? Gerai, kad nepaskubėjau su adata...
Būčiau išskalbus, tai jau dabar ką nors kito ramiai megzčiau. Nepamenu, kad tiek dilemų turėčiau paskutiniu metu su mezgimu. Tereikėjo pagalvot, kad visai neblogai pavyksta apsimegzt be didelių skaičiavimų . Svarbu neišpuikt .