Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Primink, ką mezgi? 

Aš savaitgalį pora megztukų matavaus visai fainų savo sudėtim, bet užtat pobaisių forma :D  grynai kaip sakai, bačkutė. Ir atrodo nesijaučiu tokia, bet vat ką reiškia neteisinga forma. Rūbo, aišku. Nu ir gerai, pasaugojau piniginę :D 

O su mezgimu.... juodas reikalas. Numezgiau tik pusę kojinės per savaitgalį :bebe:​ 

Atsakyti

Smalsute - nepabandžius nežinosi. Aš visai pirkdavau Vinted'e, parduoti esu gal vienus batus pardavus prieš kelis metus, bet gal tik juos ir buvau įdėjus :D. Jeigu drabužiai/batai sezoniniai, geros kokybės ir ne už kosminę kainą - tikrai bandyčiau. 

Katuk - Narbonne https://www.ravelry....arbonne-sweater. Darsyk pažiūrėjau - nu gražu ant lieknutės originale ir kai pakamšyta. Pakankamai laisvas. Mano dabar kol kas tokia aptempta gana armonika. Gal tikrai praskalbt ir matysiu, kiek ta armonika išsileidžia. Tik su ilgiu nesuprantu vistiek kol kas. Baisiai gaila būtų tiek laiko ir kankinamo mezgimo ardyt. Bet geriau jau nešiojamas mylimas megztinis, negu bile kas...

Atsakyti

Bet rankovės geriau ilgesnės. Tada ir bendras ilgis kitaip atsiskleidžia.

Atsakyti

Restar nu neramini, gi ir aš tą megztinį turiu eilėje. Tiesa kol kas kovoju su stockholm sweater, vakar užbaigiau kaklą ir nežinau ar man prie siūlų toks netinka kažkoks pagal visą megztuką tokia grubus ir prijungimas storas. Ar padariau ką ne taip ar tiesiog aš nepratus prie tokių. Nors esu mezgusi dvigubą nuo viršaus iš drops sky ir gerai buvo. Bet ten visas megztinis pusiau anglišku stulpeliu buvo o čia lygus raštas

Atsakyti

Laba diena, 

smalsute, mano sesė kai du mažiukus turi, tai tik Vintede gyvena :D Ir perka, ir parduoda. Labai patenkinta, viskas ten gerai. Bet su mažiukų rūbais ir kitais daiktais gal kitaip, didesnė  kaita, greit ten viskas cirkuliuoja. Aš pati esu uniformas pirkus, o pardavus gal irgi esu, bet jau seniai, gal prieš kokius 3-5 metus. Dabar gi ten saugu, yra kažkokia pirkėjo apsauga, ir pardavėjo. Bet nesu šituo nauju būdu pati pasinaudojus.

Labai laukiu išeiginių...

Atsakyti

Dvigubo kaklo ir aš nelabai suprantu tuose madinguose modeliuose dabar. Mezgiau 1 - storoka man...

Rankovės ilgesnės - be šansų  :cry2:​  . Nebent žaliam megztiniui kokios kitos spalvos rankoves daryt. Arba kitos rūšies moheros panašaus atspalvio ieškot, nes merino tai sočiai yra. Ajajaj, įkliuvau... Nusiraminimui reikia ką greit naujo pradėt :). Tada pagulėjusį mezginį neskauda širdies ir ardyt.

Atsakyti

Restar o jeigu rankogalius be moheros?

Atsakyti

Sveikos!

Aš Vintedo žinau tik sėkmingas naudojimo istorijas.

Restar, pirma išskalbk. Išardyti tikrai spėsi.

Aš sukaupiau daug veikbaigtukų.

Atsakyti

Abejoju, ar išvis rankovėms abiems užteks.Reikėtų nusivynioti nuo babinaitės, pasisvert. Bet labai blogas įtarimas mane kankina  :B . O kai megztinis vien stulpeliai, tai kur prasideda rankogaliai? :)

Atsakyti

Tai čia jau kaip nuspręsi :D kaip liemenį taip ir rankogalius kur norim ten darom :D

Atvariau mašinuką batus pasikeist. Galima būtų ir pamegzt kol laukiu

Atsakyti

The Sandėliuko Jūratė užrašo tuščios babinos svorį.

Atsakyti

Sveikos!

Aš Vintedo žinau tik sėkmingas naudojimo istorijas.

Restar, pirma išskalbk. Išardyti tikrai spėsi.

Aš sukaupiau daug veikbaigtukų.

Aš tai visokių Vintedo atsinaujinimų ėmiau bijoti, atrodė, kad bus sudėtinga parduoti. Bet tyčia pasiskaičiau - nu kaip ir ne. Tai gal kada ir susiruošiu. Juolab, kad turiu gerų atsiliepimų apie save :). O tuos vienintelus batus pardaviau prieš 8 metus, pasirodo :). Visos parduotinos mergų suknelės ir kiti gražesni rūbai, deja, išdalinti. Bet galiu knygų prikelti. Nes per jas nėra kur gyvent :).

Išskalbsiu. Po išskalbimo gali būt sunkiau ardyt :)

Atsakyti