Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Įdomu, kiek geriausių Vilniuj kavų :). O fainą dieduką tai žinau, bet nieko neperku, bais brangu pas jį viskas, kai kas neadekvačiai.  Pas jį dirba tokios gydytojos, kurią veždavomės į namus, kai auginom dvynukus, sūnus, simpatiškas toks jaunuolis. 

Užsisakiau rytdienai Barborą, biškį pasiplanavau, ką gaminsiu savaitei, ryt nuvarysiu iki Kalvarijų turgaus šio to. Šįvakar iškepiau porą štrudelių, nes vieno nepavalgom. Mezginio nežinau, ar 3 eiles pamegsiu, kažkaip lėėėėėtai labai juda virbalai...

Atsakyti

Na, kartais kaina ne tokia svarbi. Arba tiksliau, ne tik kaina svarbi. Tie džiovinti vaisiai, kurie ant lauko, tai man baisiai neestetiškai atrodo, net kainos nedrįstu klaust. O čia švaru, tvarkinga. Atitinkamai už tai sumoki.

Kavą reiktų paragaut, betgi aš tai ir nesakau, kad tiesa tai yr, nes net neragavau :D  bet turint momeny, kokia šiaip mieste eilinės kavos kaina, tai gal vetta visai pas jį ir pagert nemokamai, kai perki riešutukus :D nu nes įskaičiuota jau

Atsakyti

Ten kur ir visi katinai. Daro ką nori, eina kur nori. O jie dar ir žvėrių karaliai, tai jiems kažkokia astrologė iš IG ne aiškins ką daryt ☺️🤣

Kaip šitas taikliai! Aš šiandien jau savo kaimynui išrėkiau, kad jis man neaiškins ką ir kaip daryt. Pasakė, kad nesitikėjo, kad tokia - agresyvi. Garantuotai nežino, kas tai yra liūtas. :D

Atsakyti

Pliam, pamezgu per savaitę tris eiles. Kas su manim blogai????

Katuk, sveika atvykusi į dirbančių gretas. :D Kažkada praeis.

Atsakyti

Gadget, gal artimiausiu metu į manosiūlai važiuosi? Gali paklausti, gal tyri šimtaprocentinio šilko buklė? Pas ją būna, kad internete nėra, bet kas nors įdomaus stovi ant lentynų.

Atsakyti

Katuk, sveika atvykusi į dirbančių gretas. :D Kažkada praeis.

Man rodos yra kažkas ir daugiau. Dirbau ir anksčiau. Dar ir vaikų turėjau :D  bet pamegzdavau. Tikuiosi tai tik adaptacinis periodas

Atsakyti

Kapseika, raštelis kojinėms- gal pravers  idėja? :) 

https://www.instagra...zRlODBiNWFlZA==

Atsakyti

Gadget, gal artimiausiu metu į manosiūlai važiuosi? Gali paklausti, gal tyri šimtaprocentinio šilko buklė? Pas ją būna, kad internete nėra, bet kas nors įdomaus stovi ant lentynų.

Man ten važiuot nereikia. PRIEINAMA. Tusah šilko nuostabaus ryto rūko pilkmėlynumo parsinešiau.

Jūratė visiškai išprotėjus apie siūlus. Ir kitus išprotina!!! 

Rytas lėtas, mezgiminis, ramus. Atrafimas: Napoleonas   KATU KATU kepyklėlės. Toks... Kašmyras tarp napoleonų.

Švenčių suknia iš USA jau atvyko į Vilnių, tai... Dėsim dienotvarkėn daugiau sporto.

ZARA pagamino man kažkokio įtartinai vilninio akrilo megztuką. Pajamiau.

Viskas blizga, ir megztukas, ir suknia.

Atsakyti

Jurgitak, 27 Spa 2023 - 22:57, parašė: Kaip šitas taikliai! Aš šiandien jau savo kaimynui išrėkiau, kad jis man neaiškins ką ir kaip daryt. Pasakė, kad nesitikėjo, kad tokia - agresyvi. Garantuotai nežino, kas tai yra liūtas. :D

Priedas  Screenshot_2023-10-22-11-54-24-41_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg   297,49KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Kapseika, kokia graži istorija :wub:​ Tikiu, kad ir tu tai moterytei dieną praskaidrinai.

Liniuka, jos net nepavadinsi moteryte, tokia dama, valdinga verslininkė, bet kartu ir maloni... sunku nusakyti😁

Beja sako, aš dirbu ne dėl pinigų, bet matyt kai iš širdies, tai ir uždirbt sekasi. 

Bet jo, pokalbis smagus gavosi, sutarėm, kad būtinai dar užsuksiu😊

Kapseikia- įdomi istorija. Kiek jūs ten laiko prabuvot, kad visą gyvenimą išpasakojo :D​ 

Esmė ne laikas, o intensyvumas😁

Per tą kokį 20 min. dar ir mane gerai ištardė, žodžiu kalbėjime mes abi bistrios! 

O ir mano vaiką bandė stumtelt link mezgimo, sakė itin jaučiasi suaktyvėjimas jaunų žmonių tarpe...

O šiaip smagu, kad pasijungė ir jūsų fantazija, šypsojausi skaitydama istorijos pabaigas...

Deja perpirkti būtų sunku, dar patį verslą, gal ir įmanoma, bet patalpos ten aukso vertės. Bijau, kad jei kada kas ir nupirks, tai greičiausiai bus paversta į kokį barą ar pan. nes pati senamiesčio širdis.

Restar, Niuma ačiū už pasiūlytus variantus, abu labai🥰 dabar visai nebematau margų kojinių, noriu vien vienspalves, ar kokias lengvai kanapėtas megzti...

Waidaw, o kaip tavosios oficialiai vadinasi?

Liepsiu sūnui bakstelti, kurias mėgsti, gali nors tiek prisidėti🙄

Aš vis dar lovoje, su knyga.

Po darbo savaitės, kai teko 4 ryto kilti, tai yra tiesiog pasaka. 

Atsakyti

Ai, Gadget, prie sportinių pažadų jungiuos ir aš, daržininko fitness klubas užsidaro sezoninei pauzei, teks pereiti pas sūnų į palėpę🙄 pažadai, pažadai... 

Atsakyti

4 ryto ekstremaloka.

Atsakyti