Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Siūlų damoj - dabar 10 metų jubiliejus. Tai paaktyvinti visi live, konkursai ir pan smile.gif
pas mane i el.pasta eina, bet i reklamas, tai kažkaip neerzina.
Atsakyti

Aš Siūlų damą irgi užblokavus chat'e :). Dar to betrūksta, kad per visus galus lįstų. Man ir šiaip dabar ji kažkokia agresyvia reklama ėmė užsiimti, kuri man nėra simpatiška, ypač, kai yra su kuo palyginti, yra pasirinkimas iš ko pirkti. Aišku, perku tai elementariu principu - kur randu tai, ko reikia, už geriausią kainą. Bet kokias Mano siūlų naujienas mielai pasižiūriu, net jeigu nieko nereikia arba Siūlų mazgo žemaičiavimus.

Nejaučiu šįkart pilnaties visai, t.y. priešpilnio, nes pilnaties dar ir nėra. Gal dar pajausiu :). Darbo dieną pradėjau puikiai - išvyka iki senojo Rykantų pašto, kur nuostabus žmogus kuria fainą erdvę. Labai įdomiai pasikalbėjom ir kilo minčių ir darbui. Ko iš esmės ir važiavom :). Bet priedo gavom daug įdomių istorijų, vietinių super skanių žagarėlių, per geležinkelį nuvarėm iki bažnyčios, pasigrožėjom vaizdais  :wub: . Minčių varikliukas vėl užsikūrė.  

Gadget - džiaugtis su mumis kartu tikrai galima  :4u: .

Atsakyti

Restar, skamba įdomiai. O ten visiems galima? Beje šį sekmadienį nemokami muziejai.

Mano rytas prasidėjo nekaip. Gal girdejot apie 10 mašinų avariją šiandien nutikusią? Nu tai aš buvau aštunta eilėj :B Pikčiausia, kad aš tai spėjau sustabdyti ir net avarinį įjungt, o tada dar dvi į mane įvažiavo :B Labai nesmarkiai nubraukė, bet vis tiek reikės dažyti, tai reiškia savaitę be mašinos ir šiaip rūpesčius. Ai bet kad tik tiek bėdų :irnesakyk:​ 

Atsakyti

Kaip ten sakė Leopoldas - vaikai gyvenkime draugiškai.

Diskusija be akių kontakto, dažnai nuveda velniai žino kur.

Bet vistiek labai smagu, kad turiu jus, kad plepame...

O vakar visai ne planuotojai ir aš, kaip Restar, apturėjau labai malonų pokalbį, ir minčių visokių pažadino. MB turėjo nuvažiuot prisimatuot akinių, o mes su maže prisijungėm su mintimis įlįsti į kokią parduotuvę, išsigūglinau arčiausiai esančią siūlų parduotuvę, o ten žavinga 76m. dama- pardavėja - savininkė nugirdo mus su mergaite kalbant lietuviškai ir puolė teirautis iš kur mes, o galiausiai tiek įsikalbom, kad papasakojo esanti dizainerė, daug metų dirbusi žurnalui Brigitte, ne vienas jos kurtas modelis jame publikuotas, o parduotuvę įkūrė jos tėvai, ko pasekoje, kaip vienintelė paveldėtoja praktiškai buvo įstumta į dizainerės kelią, kuom beje labai patenkinta...deja, bet jos pačios dukra verslo neperims, pasirinko teisininkės karjerą, tad nustoti dirbti, reikštų parduoti parduotuvę, ji sako tai būtų tolygu parduoti savo gyvenimą. Net apie vyrus papliurpėm, 30 metų atbūta garsaus žurnalisto žmona, su kojinių skalbimu ir marškinių lyginimu, dabar turi draugą, kuriam iškart pasakė, nusisamdyk namų valytoją ir susirask gerą skalbyklą, dabar gyvenu sau! kas vakar grįžus į namus išsiverda arbatos, pasiima mezginį ir sėdasi prie televizoriaus, kai alkis būna numalšintas apsitvarko namuose, ar virtuvėje pasisukinėja, o draugas tik savaitgaliams ar atostogoms drauge praleisti😁

Pasisakiau ieškanti žalių siūlų kojinėmis, tai lėkė net į rūsį ieškoti, nes pasak jos parduotuvėje bordakas, iš 5 darbuotojų trys serga, tad ji pati aria net sekmadieniais (76 m!)

Priedas  received_990504588702267.jpeg   312,22KB   0 Parsiųsta kartų

Nusivyliau savimi, važiavau su mintimi nupirkt kažką ypatingo, nupirkau tuos vienspalvius Opal.

Kojinės martukei, žinau kad mėgsta žalią spalvą ir kad ir ką kilnojau, buvo ir su šilku, ir kašmyru(pastarieji pilkų atspalvių) ir tvido, ir margių, bet kažkaip niekas vaizduotėje jai netiko taip, kaip tas sodrus žalumas.

Sūnui nusiunčiau nuotrauką, jis irgi į juos bakstelėjo. 

Dabar bent jau kokio raščiuko reikia gražaus. 

Net galvoju, gal gražu būtų tokios, kaip Waidaw rodytos kuklutės gražuolės🥰

Atsakyti

Restar, skamba įdomiai. O ten visiems galima?

Mes tai važiavom susitarę konkrečiai su įkūrėja Jurgita, kurią nuo seniau pažįstu. Dar kol kas įsikūrimo fazė pas juos, bet taip, mus jau kvietė atvažiuot bet kada padirbėti ar kokį renginį turėt. Bet rekomenduočiau šiek tiek vėliau, dar trūksta normalesnių sąlygų. Idėjiškai labai fainos man tokios vietos. Www.Rykantupastas.lt .

Mums neseniai bamperį perdažė, lempą keitė po įvažiavimo kieme. Po 4 dienų grąžino.

Atsakyti

Gražu, net žalia 😍💚💚💚

Atsakyti

Kapseika, kokia graži istorija :wub:​ Tikiu, kad ir tu tai moterytei dieną praskaidrinai.

Atsakyti

Atsinešiau ir kojinių siūlų dėžę :B  visokie likučiai ir ne tik. Supratau, jog ant dienų uošvių gimtadieniai, tai gal reik dovanom pasirūpint. Tik kažin ar spėsiu...

Liniuka :4u:  nu abydna, ne kitaip. Pliusas tik kad be sveikatos sutrikdymų.

Šiaip jau visą savaitę stebiu kažkokius paaštrėjusius vairavimo ypatumus. Ir keikiuosi už vairo dažniau nei įprastai :D  tfutfutfu.

mano dažymo patirtis tai nekokia. Tris savaites. Bo nes draudikai su kasko niekaip nesusitvarkė :B 

Kapseikia- įdomi istorija. Kiek jūs ten laiko prabuvot, kad visą gyvenimą išpasakojo :D​ 

Atsakyti

Laba.  

Priedas  Screenshot_2023-10-27-19-26-57-576_com.miui.gallery-edit.jpg   196,58KB   0 Parsiųsta kartų

Aš šiandien smegenis vėdinau. Kaip pati juokiausi, kai nėr babkių psichologui eini į edukaciją. Tobulėt yra kur, bet visada smagu kažką naujo išmokt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 27 spalio 2023 - 18:42

Visada smagu ką nors naujo išmokt! Šiaip tai juokas juokais, bet nepamenu, kur vakar girdėjau, bet būtent ir žmonėm po visokių psichogloginių traumų rekomenduojama užsiimti rankų darbais.

Aš irgi susidomėjusi skaiau Kapseikos istoriją ir... mano fantazija jau prikūrė, kaip baigiasi viskas tuo, kad Kapseika perką tą parduotuvę :). Nes paveldėtojų nėra, o čia tokia aistringa mezgėja pasitaikė  :rolleyes: . 

Gražią žalią išsirinkai, pernai aš irgi to atspalvio labaieškojau. Jeigu Kalėdom - gali bandyt šitas megzt : https://www.ravelry....tree-heel-socks. Nors Wa idaw variantas irgi labai nuostabus, švelniai moteriškas, tikriausiai net geresnis  :wub: .

Atsakyti

Sveikos. Užbėgau pasilabint, pasveikint Niumą su vakarykščiu gimtadieniu, gi FB viską pasako. Radau Liniukos nuotykį, ai, pikta, svarbu sveika. Radau Kapseikos siūlinės istorija, mano pagaiga - padovanotas verslas. Žinau, kad taip nebūna. Siūlai gražūs ne vieni, imčiau daugelį. Priešpilnį jaučiu, ypač kai reikia bendraut su klientais, ir dar pikčiau nei pilnatis.

Atsakyti

Nusipirkau šiandien šilkmedžio uogų džiovintų. Nu kaip skanu su camemberu :wub: 

Beje, Kalvarijų turguj baisiai fainas diedukas prekiauja visokiais riešutais ir džiovintais vaisiais. Pastate su rūkytom mėsom. Vaišina geriausia Vilniuj kava :bigsmile:  negėriau, bet primygtinai siūlė :mirksiukas: 

Atsakyti