Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ne tik priešpilnis. Jau šeštadienį pilnatis + užtemimas.  

Atsakyti

kas įdomu, aš mėnulio fazių niekada nepastebiu

man praneša kokios jautresnės kolegės ar draugės kurios pačios gi ir reaguoja neadekvačiai į viską per tas fazes :)

bet aišku tos pranešėjos tai visada į kitus pirštais rodo :D

Atsakyti

Atsiminiau, kad turi raudoną Žmogaus voro bliuską :) Nu ne Disnėjaus, bet vis personažas. 

Atsakyti
Aš pati jautrokai reaguoju. Jau savaitė kažkokia kvaila. Gal dar ir pms prisideda. Trigubas smūgis tsakant🤣🤣🤣 susiveikiau atostogas, tai pailsėsiu. Gal.  
Atsakyti

Jei rast helovyninę kaukę ne numirėlį, o meksikietišką, tai Koko gali būt. Disney gaminys

Atsakyti

vaaa į pms tai ir aš reaguoju, bet mėnulis čia nieko dėtas

kai jau pradeda kai kurie erzinti kad kvėpuoja būna ar dar ką veikia, nu ir šiaip vaikšto čia visokie :D tai jau garantuotas pms, dažniausia užtenka proto pasitikrint ir pakvėpuot, suprantant kad žmonės nekalti kad jie yra :D

Atsakyti

vaaa į pms tai ir aš reaguoju, bet mėnulis čia nieko dėtas

kai jau pradeda kai kurie erzinti kad kvėpuoja būna ar dar ką veikia, nu ir šiaip vaikšto čia visokie :D 

'- nevaikščios čia man visokie ant vandens'- murma žvejys valydamas kraują nuo irklo

🤣🤣 sorry, jei ką, bet kažkaip atsiminiau 😂😂

Atsakyti

Niuma, nu žiaurokai čia :lol: 

Aš neapsisprendžiu, visus nepasitenkinimus/negalavimus suverst skiepui, mėnuliui ar PMSui. Blogiau, jei visi veikia...

Pliam, pamezgu per savaitę tris eiles. Kas su manim blogai????

Atsakyti
Katukai, žinau, kad žiaurokas ax.gif lotuliukas.gif scare.gif Ale,- žodžių iš dainos neišmesi smile.gif
Atsakyti

kas įdomu, aš mėnulio fazių niekada nepastebiu

man praneša kokios jautresnės kolegės ar draugės kurios pačios gi ir reaguoja neadekvačiai į viską per tas fazes :)

bet aišku tos pranešėjos tai visada į kitus pirštais rodo :D

Pas mus darbe, anot šefės, per pilnatį padaugėja keistų skambučių – tokių lyg ir darbiniais reikalais, bet su polėkiu išsišnekėti, pasibėdavoti. (Mano subjektyvia nuomone, pačią šefę ta pilnatis paveikia ko gero stipriausiai :hihihi:  ).

Atsakyti

O koks tavo darbas, Smalsute?

Laba diena

Atsakyti

Sveikos  :4u: Niuma tavo pirkinys gimtadienio proga primine man kad labai senai norejau Cocoknits knitters board. Pas mus anglijoj brangokos jos, drauge sako o ar bandei lietuvoj ziuret, tai nusipirkau ir dar gerai sutaupiau palyginus su tuo kiek buciau isleidus ja perkant UK. Kita savaite lietuvoj pasiimsiu  :wub: pirkau pas siulu dama. Uzverte ji mane po to gerokai spamu per chata. Nesuprantu ar toks ikyrumas pardavejo manymu pritrauks pirkeja  :rolleyes:  :D tuoj bus uzblokuota jei dar viena vakara gausiu tris zinutes ziureti jos live  :hmm:​ 

Atsakyti