Ne tik priešpilnis. Jau šeštadienį pilnatis + užtemimas.
kas įdomu, aš mėnulio fazių niekada nepastebiu
man praneša kokios jautresnės kolegės ar draugės kurios pačios gi ir reaguoja neadekvačiai į viską per tas fazes
bet aišku tos pranešėjos tai visada į kitus pirštais rodo
Atsiminiau, kad turi raudoną Žmogaus voro bliuską Nu ne Disnėjaus, bet vis personažas.
Jei rast helovyninę kaukę ne numirėlį, o meksikietišką, tai Koko gali būt. Disney gaminys
vaaa į pms tai ir aš reaguoju, bet mėnulis čia nieko dėtas
kai jau pradeda kai kurie erzinti kad kvėpuoja būna ar dar ką veikia, nu ir šiaip vaikšto čia visokie tai jau garantuotas pms, dažniausia užtenka proto pasitikrint ir pakvėpuot, suprantant kad žmonės nekalti kad jie yra
vaaa į pms tai ir aš reaguoju, bet mėnulis čia nieko dėtas
kai jau pradeda kai kurie erzinti kad kvėpuoja būna ar dar ką veikia, nu ir šiaip vaikšto čia visokie
'- nevaikščios čia man visokie ant vandens'- murma žvejys valydamas kraują nuo irklo
🤣🤣 sorry, jei ką, bet kažkaip atsiminiau 😂😂
Niuma, nu žiaurokai čia
Aš neapsisprendžiu, visus nepasitenkinimus/negalavimus suverst skiepui, mėnuliui ar PMSui. Blogiau, jei visi veikia...
Pliam, pamezgu per savaitę tris eiles. Kas su manim blogai????
kas įdomu, aš mėnulio fazių niekada nepastebiu
man praneša kokios jautresnės kolegės ar draugės kurios pačios gi ir reaguoja neadekvačiai į viską per tas fazes
bet aišku tos pranešėjos tai visada į kitus pirštais rodo
Pas mus darbe, anot šefės, per pilnatį padaugėja keistų skambučių – tokių lyg ir darbiniais reikalais, bet su polėkiu išsišnekėti, pasibėdavoti. (Mano subjektyvia nuomone, pačią šefę ta pilnatis paveikia ko gero stipriausiai ).
O koks tavo darbas, Smalsute?
Laba diena
Sveikos Niuma tavo pirkinys gimtadienio proga primine man kad labai senai norejau Cocoknits knitters board. Pas mus anglijoj brangokos jos, drauge sako o ar bandei lietuvoj ziuret, tai nusipirkau ir dar gerai sutaupiau palyginus su tuo kiek buciau isleidus ja perkant UK. Kita savaite lietuvoj pasiimsiu pirkau pas siulu dama. Uzverte ji mane po to gerokai spamu per chata. Nesuprantu ar toks ikyrumas pardavejo manymu pritrauks pirkeja tuoj bus uzblokuota jei dar viena vakara gausiu tris zinutes ziureti jos live