Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Niuma, kaip šiltai parašei ir grožybių/skanybių prirodei ♥. Ryškiai ruošiesi vėl žakardinti?  :wub:  Aš irgi noriu, ir tą lentelę turiu. Tik nežinau, ką :). ir aprašymų turiu netgi tų pačių :). O siūlo gal ne... Bet dabar tai reikėtų greit taisyti situaciją su pirštinių mezgimu, nes nelabai radau ryte tinkamų ir dviejų vienodų. Net savo gerųjų asimetriškų bepirščių neradau nei vienos....

Waidaw - pats tas vaizdelis pirmam sniegui  :wub: . ir labai kruopštu, dailu, ypač tas kojinių kraštukas  :wub:  ir pirštukų suvedimas  :wub: .

Pasikalbėjau su mūsų Lace - labai darbuose. Pasikalbėjom ir apie darbus, ir šiaip, klausė, ar sekta dar gyvuoja :).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 26 spalio 2023 - 13:49

Kaunas dar žaliai geltonai rudas. Nėr jokių baltumų :) 

Atsakyti

Niuma, su gimtadieniu :birthday2:

Rūgščios vynuogės?

O tu nuoširdžiai norėtum ir atrodyti kaip ta moteriškė?  :unsure: Tada persiprašau, dėl skonio, kaip sakoma, nesiginčijama. Vynuogių būna įvairių veislių.  :nail:

Atsakyti

Net grįžau pažiūrėt į tą moteriškę.

Na, jos reikalas kuo džiaugtis. Bet man tai pasirodė, kad vistik ne apie gyvenimo džiaugsmą jos paskyra. Nieko ji ten apie tą savo gyvenimą nerodo.

Arba gal taip sakykim-jos gyvenimo džiaugsmai neatitinka mano gyvenimo džiaugsmų :D 

Atsakyti

Aš irgi grįžau. Ir supratau, kad toks jos darbas - rodytis :). Ir daug tokių yra, neverta apie juos daryti toli siekiančių išvadų. Žiūriu, kaip į bet kokį pro akis prabėgantį vaizdelį.  Labiau mane džiugina žiūrėjimas į kačiukų bajerius, kai noriu pozityviai parelaksuot :D.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_2023-10-26-17-24-20-31_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   147,86KB   0 Parsiųsta kartų

Man susidarė įspūdis, kad skųstis yra superok. O man gyventi - géra. Ir stengiuos dėl to. Mokausi, dirbu, nuosekliai siekiu tikslo. Ir tai kažkodėl neok. Na neguliu aš nepriglušinta ant sofos. Jūs su tuo turit problemų? Tai jūs.Priedas  Screenshot_2023-10-26-17-24-20-31_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg   147,86KB   0 Parsiųsta kartų

Dar susidarė įspūdis, kad mano geras nusiteikimas buvo veik sullasifikuotas į psichinius sutrikimus.

Tokie įspūdžiai man nepatinka. Sienlaikraštį skaitysiu ir rašysiu, bet pirtis su klasifikuojančia kompanija nenutiks. Dėl įspūdžio.

Atsakyti

Bet tai kaip skirtingai viską suprantam ir perskaitom ir sau prisitaikom :D 

Ką ten visai neseniai Liniuka apie veidrodį sakė  :angel2: 

Niuma, su Gimtadieniu!!!  :wub:  :4u:  :4u:  :4u: Jaukių siūlų pataliukų, mezginių ar ne pavidale  :wub:​ 

Atsakyti

Prie skundimosi dar nepriėjom net :). Gal ir teisybę tą kalendoriaus lapelis rodo - apie susijautrinimus. Man kaip tik pagaliau po ilgesnio laiko buvo bent kiek įdomesnė diskusija, įdomu pažinti kitokius žmones, jų prioritetus. Nėra vienos tiesos, vieno gyvenimo būdo, vienos nuotaikos visada. Visos tą esam patyrę, ir pasitaškę tais purslais - tiek rožiniais, tie juodais. Visada viena spalva neatrodo natūraliai.

Niekur nesugebėjau įžvelgt jokio klasifikavimo, ypač tokio , apie kokį susidarė įspūdis, na, bet kiekvienas turi teisę jaustis taip, kaip jaučiasi. Man tai įdomiau kalbėtis ir ieškoti bendrumų, pažinti, nei išdidžiai likti su savo tiesa.

Atsakyti

Restar, tikrai taip! Mano mintis išreiškei, kurias buvo sunkoka sudėliot po šiandienos darbų.

Kartą per mėn turim skyriaus pasitarimą, tiesioginį, ne online. Susirenka praktiškai visi 17 galvų. Kai kurie tik tą kartą į mėn ir pasirodo. Tai visiem reik dėmesio, yra ką papasokot, ko paklaust, kuo pasiskųst ar pasidžiaugt. Jaaaazau, kaip pavargau...

Šiaip iš esmės šita mūsų temos diskusija buvo apie tą patį. Labai įdomi diskusija. Ir man asmeniškai visai naudinga, kažką net pasiėmiau iš to, išvadas pasidariau. Ir net kažką sau prisitaikiau :hihihi:  o kaipgi kitaip.

Ar dėl to pakeisiu savo gyvenimo būdą? Nu greičiausia ne....arba tik truputį :flirt2: 

Atsakyti

Va, sėdžiu Muzikiniam ir sužinau, kad ryt Emiliui Disnėjaus personažų diena mokykloj. Rūbų tokių  neturim. Parduotuvės, išskyrus maximą- nebedirbs. Užsuksiu nors ten. Gal jau kokių kaukių rasiu :D 

Atsakyti

Mikimauzo ausytes ant kepurės :B​ 

Atsakyti

Niuma kaukių tai tikrai yra maksimose

tik jos tos helovyninės baisios, raganos velniai ir visokie ten košmarai ne disnėjiniai

Atsakyti