Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

O ne! Kaip taip nepastebėti...

Niuma :dovana: 

kad tie džiaugsmo pursleliai bent keli, bent iš taurės, tave pataškytų, ir dar kad patiktų :hihihi:  su!

Atsakyti

Ed Sheeran koncertas Vilniuje bus

Atsakyti

Jip. Eod.

https://www.instagra...zRlODBiNWFlZA==

Mergaitė išvažiuoja, tai mama lagaminus krauna. Nuo Megos 3.00 tai iš namų jau prieš 2. O dar grįžt į Jonavą kitų mergaičių paimt. Grįšiu turbut jau 4. Ar verta miegot jei 6.30 keltis🤔 darbinis susirinkimas, tada dar juostas pint užsirašiau. Lyg man mažai reikalų.... 

Oi slanka aš.... Va tas antras variantas https://www.instagra...zRlODBiNWFlZA==

A gdieeee lieeeeev???

Atsakyti

Gyvenimu ar skuduriukais? :mastau: Kaip vis dėlto skiriasi laimingo žmogaus etalonai...

Rūgščios vynuogės?

Atsakyti

Ai, TAS Edas :). Kažkaip nesusijungė. O ir reklamų jokių  nemačiau, negirdėjau. Aš vat visai neturiu energijos/noro tokiems koncertams...

Atsakyti

Niuma, esi nuostabi asmenybė. Mokausi iš tavęs domėjimosi ir išsiaiškinimo, sveiko taupumo ir investavimo, savęs nepraradimo ir tikros gražios Kauno ponios puošnumo. Esi graži, protinga ir pagerbta tarp vyrų, turi įdomų ir tave mylintį žmogų praktiškai šalia, moki valgyt dramblį gabaliukais ir turi TF kvepalus!

Tai linkiu fantastiškų siūlų ir sveikatos visus prisipirktus ir prisipirksimus sunaudoti pagal paskirtį!

Su gimtadieniu!!!

Atsakyti

Ed Sheeran koncertas Vilniuje bus

Panašu, kad Kaune :).

Atsakyti

A gdieeee lieeeeev???

Ten kur ir visi katinai. Daro ką nori, eina kur nori. O jie dar ir žvėrių karaliai, tai jiems kažkokia astrologė iš IG ne aiškins ką daryt ☺️🤣

Atsakyti

Panašu, kad Kaune :).

Ai vadinas girdėjau, kad skamba, bet kur nesupratau 🤣🤣🤣 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Niuma su tortadieniu! Laimes, pilnatves sirdyje ir siulu stalciuose  :wub:  :rolleyes:  :cook: 

Sunkiai labai sita savaite man eina pries atostogine tokia, nors dar kita savaite pora dienu reikes i darba, bet jau sunkiai rytais keltis man einasi...  :wacko:​ 

Atsakyti

Dėkui labai už sveikinimus 😍 🍾🥂🎂

Džiuogiuosi mūsų draugyste, kiekvienos patirtim, dalinimaisis, pamokom, patarimais, pirtim, juoku, bendrom mūsų kelionėm, mezginiais, buvimus, kalbėjimu, tylėjimu.

Kaip tikra mezgėja pasidovanojau sau dovaną (vyrą informavau, kad gali nesirūpint, tik pavedimą padaryt :D )

Priedas  20231026_135129.jpg   169,77KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  20231026_135253.jpg   159,23KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Niuma, su tortadieniu :4u: Oho kokią fainą dovaną pasidovanojai :wub: Mano paskutiniai darbai :)

Priedas  Screenshot_20231026-143200_Gallery.jpg   546,2KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  Screenshot_20231026-143210_Gallery.jpg   502,45KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti