Ristina,o bandei kada mėsą į sojų produktą pakeist? Pastebėjo? nes maniškis nelabai, tik sakė, kad labai minkšti kotletukai nors jis ir nėra mėsėdis,labiausiai makaronėdis ir saldžiabulkis gal kokio itališko kraujo turi tai apie miltų ir cukraus išėmimą kalbos nėr,kad ir kokią propagandą varytų delfis (skundėsi,kad paskutiniu metu labai daug peikia jo cukrų)
Abelo, ne ne viską, vieną savaitę gaminau, antros jau kai ką, nu ir pajutau raudonos mėsos trūkumą didelį bet reikia išsitraukt vėl šį tą pagaminėt
labai prilipo bananų-kefyro-granolos kokteiliai pusryčiams, nes skanu baisingai o ir gana sotu
dar atradau keptus kiaušinius su avokadais ir paskrudinta duona
o šiaip tai toj knygoj yra trūkumas kad daug brangių produktų ir daug laiko prie puodų
ai tiesa tada norėjau kokį kilą kitą numest, su knyga nenumečiau, bet noras numest praėjo, o kai grįžau prie daugmaž savo įprastos mėsos-daržovių-pieno produktų tai nukrito ir be didelio noro
ir dar visiškai dingo noras suvalgyt kokį saldainį prie kavos...bet gal ne dėl knygos o dėl to kad datules vietoj saldainių valgau...nu vat pilna spinta saldainių darbe, vis kas nors prineša, ir datulės ten pat, tai atsidarius visad ranka prie datulių nes jos skaniau nei šokoladas man
Va va, apie pilvų pūtimą aš vis katuko noriu paklaust. Kai daug valgot lešių ir pupų ar nevargina? Kažkur girdėjau,kad jei ne mėsos valgai juos ir dar numirkius,ale nepučia. Nu bandžiau,bet man pučia....
Man ryžiai yra ryžiai, vistiek ryžiai, kiek ten jų bebūtų
Avižų kruopos tikrai labai skanu, bet ne visur jų gausi... Primiršus jau jas buvau.
Priminėt žirnius ir pupeles, bet ilgai verda ir pučia vidurius labai
Lęšių niekas neužskaitė...
Sakiau šiandien vyrui Bajorų žuvies nupirkt, o pati eisiu į kruopų medžioklę
skirtingi ryžiai yra skirtingo skonio, todėl vis kaip kitas patiekalas užsiskaito :Dypač jei paruoši su kitais priedais
avižų kruopų tikrai visada yra maximoj, tik pačioj lentynos apačioj
žirniu ir pupas reik užsimerkt iš vakaro, nors pučia tai man vistiek, gal kiek mažiau nebent beje, perlines kruopas irgi reiktų merkti
jau kiek aš turiu maisto gamybos knygų... beveik kiek ir siūlų, ypač jeigu svorį palyginti spėkit, kiek iš jų gaminu
aš kažkur buvau skaičius kad jei ankštinius pagardini prieskoninėm žolėm, nepamenu ar tik ne petražolėm tada nepučia
nu tai vieną kartą mėginau (keptas svogūnas, paprika, cukinija, cesnako truputuką, pašlakstom balzamiku, ir avinžirnių, tada viską petražolėm)-tikrai nepūtė, nors nuo avinžirnių pučia ir nuo kepto svogūno dar labiau, bet gal oir sutapimas, bet kokiu atveju man labai skanus toks marmalas
Datulės tai tikrai jėga! Pas mus irgi visiškai neužsilaiko man pavarčius knygą tai labiausiai užkliuvo,kad man tai patiktų, ale kitiems trims tai nelabai tai dar dorai nieko nepagaminau. Granolą jau seniai esu įvaldžius iš pačios pirmos jos knygos pusryčiams su pienu,vietoj košės
tai va, apie pūtimą.
mane kadangi šita bėda vargino visada, net ir su mėsa, tai nelabai pastebiu skirtumą
didžiausias skirtumas būna tada, kai nepersivalgau
žodžiu, man irgi neveikia tas mirkymas.
bet mano vaikai tai nesiskundžia, joms tipo nepučia
ai, dar man papučia nuo miltų ir ypač cukraus, va.
ai, dar nuo ko pučia - nuo peino produktų. karvės pieno. tiesiog suvalgau gabalėlį sūrio ir po 10 minučių jau negaliu pamiršt, kad valgiau, niekaip
Aš gaminau tik tą riešutinę granolą, iš riešutų ir sėklų visokių, be dribsnių, tai jinai kaip prieskonis ant kokio kepto obuolio, jogurto, varškės...staigiai surijo chebra, reik gamint naują, MB atrado naują patiekalą po krepšinio-bananas, varškė, pienas ir biškį tos granolos, tai atsidžiaugt negali
apskritai jam patiko visi vakarienių patiekalai, reik išsitraukt paįvairinimui, bet dar turiu nusipirkus sezoninės virtuvės vasaros berods, reikia mėgint dabar tos patiekalų dėl įvairovės
man kai aš nesibaidau jokių produktų, o cukraus ir šiaip ne kažką vartoju, nu bet jei yra nesikratau ten kokiem savaitgalio pusryčiams sueina ir blynas su uogiene ir pyrago gabalas...šiaip kasdienai miltinių nenoriu, bulvės retai (jas gi dar skust reikia), o specialiai nieko vengt nemanau kad noriu, valgau ir raudoną mėsą(nors dažniau vištieną vistik) ir sūrius, varškę ir kiaušinius, pieną, kefyrą
grietinę dažniau keičiu graikišku jogurtu, man jau taip skaniau, MB grietinės įsideda arba perspėju kad salotos bus su jogurtu..nu ir nejučia įprato
vakar pasidarė pomidorų su grietine tai makalavo makalavo sako geriau jogurtas čia būt, sako veliasi kažkaip ta grietinė
o pilvą tai man irgi pučia dažniausia nuo miltinių ir nuo cukraus kaip Katukui
nuo pieno ne, musėt šitą toleruoju gerai
sveikos,
Mes irgi prie ryziu labiau perejom.. gal vyras daugiau, mums likusiems vistiek bulviu truksta..
rudi ryziai skanu labai, baltu isvis nebevalgom jokiu, nebent i plova retsykiais.. J
uodi skanu, bet jauper ilgai virt juos.
Vat ko ko, o sojos niekaip neprisijaukinu..neskanu ir viskas
Dickiui irgi matyt augimo suolis.. valgo valgo, apsisukes vel i virtuve - valgyt noriu eh.. tai tokiam nei salotu pagaminsi, nei kose uzkisi... mesos duok...
Nors vat man vasara tai jei silta tik saltibarsciu uztektu arba braskiu trintu su kefyru ziema jau sunkiau, tada labiaumesos norisi ar makaronu..
Pagalvojau, kad ypatingai mažai cukraus naudoju. Griežtai nevalgau jokių bulkų/saldžių jogurtų/sausų pusryčių ir pan. Padažas salotoms dažniausiai lašelis gero aliejaus + lašelis balzamiko acto. Pagrindinis mano maistas mėsa + kalnas daržovių (brokoliai, kalafiorai, šaraginės pupelės, žirneliai, agurkai ir pomidorai) arba tas pats kalnas daržovių + žuvis. Tai daugiausia cukraus eina į kavą, t.y. pusė šaukštelio per dieną. Dar saldumo gaunu iš vaisių, bet čia gliukozė, o ne rafinuotas cukrus.
Tortus/pyragus mėgstu bezbožnai, bet nevalgau. Na, tik per didžiąsias šventes.
sveikos,
Vat ko ko, o sojos niekaip neprisijaukinu..neskanu ir viskas
soją tiesiog būtina skaninti prieskonių sauja. aš beriu negailėdama mėsai skirtų prieskonių, kai verdu tuos sojos gabalėlius. tada nusunkiu ir jau kepu ar ką ten darau su jais. nu yra skirtumas, bet visai valgomas. greičiau ne skonio, o konsistencijos
tik vieną kart dukra darė kepsnius, tai buvo nu tiesiog keptos vištienos skonio, neatskirt. taip kad, reik matyt kažkokią paslaptį žinot. ji neišdavė
Tortus/pyragus mėgstu bezbožnai, bet nevalgau. Na, tik per didžiąsias šventes.
stipri tu moteris