Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Freke, taip, aš stiprią gyvenimišką patirtį turiu. Skaudžią. Dėl to mano žodžiai nėra paviršiniai, kai sakau, kad energija nėra vienoda visą laiką. Tik piko metu pati tu to nejauti. Tiksliau, priimi ją, kaip normalią būseną. 

Atsakyti

Niuma, tikiuosi jau viskas gerai? 

Atsakyti

https://www.instagra...zRlODBiNWFlZA==

Vat moteris moka džiaugtis gyvenimu.

Gyvenimu ar skuduriukais? :mastau: Kaip vis dėlto skiriasi laimingo žmogaus etalonai...

Atsakyti

Niuma, tikiuosi jau viskas gerai? 

Maždaug 5-6 metai viskas ok :) 

Atsakyti

Labas rytas!   Sėdžiu visa graži ir galvoju, kad reikia ne tik superinio šepečio, bet ir individualių kursų. Gi plaukus auginu, ir tiesiog išdžiovinti jau nebeužtenka. Reikia "šepečiuoti". Plaukų daaaaaug.   Rankoms pratimų sporte galiu ir nebedaryt, vienžo.   Patiko summary!!! Mano požiūris į gyvenimą yra iš esmės, iš gilumos optimistinis. Ir aš tiksliai žinau, kad tai veikia. Nes patyriau. Viskas praeina, o jei dedi nuoseklias pastangas, tai nėra taip jau ir baisu. Liūdesys nuo artimiausio pasaulyje žmogaus išėjimo lieka, bet lieka ir medžiai, kuriuos jis man, knyginei dukrytei, rado ir atvežė. Tik skaičiau apie vinkšnas, o tėvelis šalia senų vienkiemių surado ir atvežė vieną man.    Redaguita.   Taip, gyvenimo džiaugsmas buvo prigesęs "PROCESE".   Chujuški, tskant.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadget3: 26 spalio 2023 - 09:18

Gadget tu turbūt esi tas pavyzdys kad viskas priklauso nuo savęs pačios. Kiek degino nesudegino, kiek rovė neišrovė. Gal tu ragana? 🤭 o šiaip tai tyliai, baltai pavydžiu tos energijos.  :friends: 

Na, viskas. Baigiu savo rašyt nesamones ir einu kraut lagamino. Ilga naktelė ir dar ilgesnis rytojus laukia...

Atsakyti

Labas rytas

Gyvenimo džiaugsmas gerai. Ir nesakau, kad nereik džiaugtis. Tiesiog kiekvienas turbūt kitaip tą džiaugsmą patiriam ir rodom. 

Kai vandeny vienas džiaugsmingai taškosi, purslais aplink, ar visiem aplinkui tie jo purslai džiaugsmą kelia? Turbūt ne. Kam patinka, prisijungia, ar tiesiog stebi,  kam nepatinka, atsitraukia, ar net priekaištauja.

Bet jeigu net man atsitraukus, vistiek seka paskui ir taškosi, ir bando įkalbėt, jog tai smagu, nors man nesmagu?

IG rodomais reikalais netikiu. Bet kokiom emocijom, nei gerom nei blogom. Tiesiog realus gyvenimas niekada nebūna vien geras ar vien blogas, yra kasdienybė, yra nekasdieniai reikalai. Pernelyg didelės pursluotos emocijos, nuolatinės, sukelia nuovargį tiek pačiam emocijų skleidėjui, tiek aplinkiniams. Išsiurbia energiją, tiek fiziologinę, tiek psichologinę. 

Atsakyti

Ryte rašiau, lyg spaudžiau mygtuką siųsti, bet išlėkiau į dailės peržiūrą - grįžtu - nieko nėra. Nu ir gerai :), matyt, nereikėjo to rašyt. Norėjau konrkečiais pavyzdžiais papasakot apie savo energijos kiekį jaunystėje. Bet vos parvilkau kojas į kalną, visgi trūksta tos geležies drūčiai  :B , pasitaupysiu ir žodžius :D.

Freke - tu man irgi tokia prie paturbintų moterų  :4u: . Kur leki su lagaminu? :bigsmile: 

Giluminis optimizmas - įgimtas. Su tuo ir sveikinu  :4u: . Kiti gimsta ne su tokiu prigimtiniu rinkinuku, kuris dar gyvenimo pradžioje būna "pagerinamas". Pvz. prigimtinė baimė  :B . Kurios keletas pozityvių knygelių neišsprendžia. Reikia nuolat energiją dėti, norint kažką keisti.

Atsakyti

Baikit diskutuoti, einam geriau Niumos gimtadienio švęst :wub: 

Su gimtadieniu, energingoji :4u:​ 

Nai nai nai varysiu pas Edą gražių dainų paklausyt :rolleyes: 

Atsakyti

Mergaitė išvažiuoja, tai mama lagaminus krauna. Nuo Megos 3.00 tai iš namų jau prieš 2. O dar grįžt į Jonavą kitų mergaičių paimt. Grįšiu turbut jau 4. Ar verta miegot jei 6.30 keltis🤔 darbinis susirinkimas, tada dar juostas pint užsirašiau. Lyg man mažai reikalų.... 

Oi slanka aš.... Va tas antras variantas https://www.instagra...zRlODBiNWFlZA==

Atsakyti

Niuma - su tavo diena! Būk sveika, linksma, laiminga! Tegu visos kandys lekia lauk iš namų! na, ir kad baigtųsi tas išsiskyrimas kuo geriausiom sąlygom  :4u: .

Liniuka - kas tas Edas?

Atsakyti

Niuma su tuo 23!!!! Energijos, optimizmo ir viso ko pačio pačiausio!!!

Atsakyti