Pabandžiau ir aš energijos naudojimo prioritetus susistatyti ir vos nenusirašiau nuo Restar tos vietos apie draugus (šiaip esu mėgstantis draugaut žmogus), bet teko sąžiningai pripažint, kad tikrai ne visad jiems randu laiko (nekalbu apie kokią ištikusią bėdą).
Stipriai priklauso nuo tų draugų poreikio draugystės intensyvumui.
Mes turime, -ėjome savo rate žmonių, kurie linkę itin "intensyviai" draugauti, susitikt vos ne kas savaitgalį ir pan.
Su kai kuriais teko net atsisveikinti.
Tiesiog jei pasakai ne, tai priimama kaip ižeidimas😁
Nu nesąmonė kažkokia, nenoriu jaustis kalta, o jei tų draugų ne vienas, tai išprotėčiau, man būna dienų kai aš net nuo savo namiškių noriu saugaus atstumo.
Arba dar tokie vienos krypties draugai, kai visad maloniai įsiprašo pas tave į svečius, tai pastebėjau, kad tiems imu vis mažiau rasti laiko.
O šiaip jei darant prielaidą, kad visi turime panašų kiekį energijos, vis tiek tie kurie tą energiją labiau naudoja socialiniam, matomam, žaižaruojančiam gyvenimui, t. y. renginiai, kavinės, susitikimai iš šalies tikriausiai visad atrodys daugiau veikiantys, nei tie kurie tyliai nuvažiuoja darban, per pietų pertrauką apeina tris ratus apie stadioną, grįžę paruošia trijų patiekalų vakarienę, per tą laiką dar nuravi kokią lysvę ir patikrina vaikų namų darbus ar pan.