Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Yra kraštinių variantų, kai sveikata realiai neleidžia, bet dauguma tikrai turi potencialo gyventi taip, kad užtektų energijos viskam, kas svarbu, ir nereikėtų rinktis.

Man atrodo, kad skirtingų žmonių labai skiriasi ne tik prioritetų sąrašai, bet skiriasi ir po kelinto punkto tokiame sąraše nubrėžtas brūkšnys su žemiau likusiais "ne taip labai ir svarbu" vis dar nekelia diskomforto.

Atsakyti

Pabandžiau ir aš energijos naudojimo prioritetus susistatyti ir vos nenusirašiau nuo Restar tos vietos apie draugus (šiaip esu mėgstantis draugaut žmogus), bet teko sąžiningai pripažint, kad tikrai ne visad jiems randu laiko (nekalbu apie kokią ištikusią bėdą). 

Stipriai priklauso nuo tų draugų poreikio draugystės intensyvumui. 

Mes turime, -ėjome savo rate žmonių, kurie linkę itin "intensyviai" draugauti, susitikt vos ne kas savaitgalį ir pan.

Su kai kuriais teko net atsisveikinti.

Tiesiog jei pasakai ne, tai priimama kaip ižeidimas😁

Nu nesąmonė kažkokia, nenoriu jaustis kalta, o jei tų draugų ne vienas, tai išprotėčiau, man būna dienų kai aš net nuo savo namiškių noriu saugaus atstumo.

Arba dar tokie vienos krypties draugai, kai visad maloniai įsiprašo pas tave į svečius, tai pastebėjau, kad tiems imu vis mažiau rasti laiko. 

O šiaip jei darant prielaidą, kad visi turime panašų kiekį energijos, vis tiek tie kurie tą energiją labiau naudoja socialiniam, matomam, žaižaruojančiam gyvenimui, t. y. renginiai, kavinės, susitikimai iš šalies tikriausiai visad atrodys daugiau veikiantys, nei tie kurie tyliai nuvažiuoja darban, per pietų pertrauką apeina tris ratus apie stadioną, grįžę paruošia trijų patiekalų vakarienę, per tą laiką dar nuravi kokią lysvę ir patikrina vaikų namų darbus ar pan. 

Atsakyti

...pasigroži lapais, dangum, rožėm, viskuo ten, bet nepapypauja garsiai apie tai :). Ekstravertai, intravertai.... Daug visko. Visi renkamės kasdien, prioritetizuojam.

Turiu dilemą, susijusią su pirtim ir, deja, nieko kito nesugalvojau geriau, kaip teks grįžt man namo sekmadienį ryte anksčiau, nes 12 val Filharmonijoj dukros ansamblis koncertuos, įvykis. O jau toks metinis įvykis man ta pirtis, kad visada godžiai mėgaujuosi iki paskutinio momento... Vat ir susikirto prioritetai.

Kapseika, bepiga man girtis, kai neturiu tokių bendraujančių draugų :). Tikrai retai susitinku. Ir pati itin retai inicijuoju. Bet visada džiaugiuosi, kai kas pasiūlo iš man brangių žmonių susitikt. Jeigu būtų per dažnai - akivaizdu, kad tektų išsisukinėt :D.

Beje, nepaisant to, kad feritinas virš žemutinės ribos, paskambinusi gydytoja sakė, kad situacija tragiška, reikėtų, kad būtų 80-100, o ne 19 pagal mano svorį, kad normaliai jausčiausi. Tam gerti ne po 1, o po 4 Ecosh geležies kapsules kas vakarą bent 6 mėn, tada tikrintis... Galit nusikopijuot, kam aktualu, arba paklaust savo gydytojų ir su manim pasidalint patarimais.

Atsakyti

O šiaip dar galvoju, kad tas pasakymas "iš kur pas tave tiek energijos" dažnai net neturi nieko bendro su energija, o daugiau su tuo, kad stebėdami to žmogaus gyvenimo būdą niekaip neįsivaizduojam, savęs jo kailyje...

Toks biški ale "pasibaisėjimas" , bet dailiai įpakuotoje formoje😁

Atsakyti

Ir realiai, tai labai faina ta žmonių įvairovė❣️

Atsakyti

Sudėtingi mechanizmai tie žmonės. Ir jų sąveikos.

Restar, man rodos bele kokiu atveju, iš tos pirties turim iki 12 išsinešdint. O kadangi iki Vln centro sekmadienį niekingos 30 minučių :D  važiavimo, tai tikrai suspėsi. Suprantu, dar pasiruošimui reik laiko. Na, bet va jums ir pasirinkimas. Suderinti-taip, ar iš to bus malonumo daugiau-laikas parodys.

Kapseika,  :hihihi:  nu yra yra tokių svečių, kurie nesusipranta išeit laiku. Tai tiesiog nebekvieti jų... 

Atsakyti

O šiaip dar galvoju, kad tas pasakymas "iš kur pas tave tiek energijos" dažnai net neturi nieko bendro su energija, o daugiau su tuo, kad stebėdami to žmogaus gyvenimo būdą niekaip neįsivaizduojam, savęs jo kailyje...

Toks biški ale "pasibaisėjimas" , bet dailiai įpakuotoje formoje😁

O!

10 iš 10!!!

Atsakyti

Kapseika šiandien šneki ir taikli labai!

Atsakyti

Kaži kieno ta frazė buvo, a, garsiai ištarta, tfu, viešai parašyta.

:D 

A vat ir visai ne tą aš turėjau  ten "įpakuota".

Atsakyti

Katuk - diskusija nusirutuliojo plačiau nuo konkrečių frazių, manau. Aš irgi apie raketą uodegoj nusistebėjau. Vadinasi - pasibaisėjau :D.

Atsakyti

https://www.instagra...zRlODBiNWFlZA==

Vat moteris moka džiaugtis gyvenimu.

Aš ne burtininkas, minčių neskaitau.

Mano šuo irgi. Bet jau moka užsienietiškai: glostomas "murkia". O katė išmoko gulėt man ant kojų.

Atsakyti

Laba,

Aš čia prisimenu gal 4 raketas. Tiklis, kurią vis įsivaizduodavau rašant greičiau nei galvojant. Ingriduska, su maisto gamyba. Niuma po trečio vaikiuko ir Gadget. Bet visos periodais tokiais. Esu ir Niumos klausus, iš kur tiek energijos ir ką vartoja🤭 o visos kitos ramios bites. Taip ramiai kažkas vyksta, teka gyvenimas. Na gal Katinukas su lakstymu iš vienos laiko juostos į kitą irgi stebindavo. Nes mano įsitikinimu kelionės, o ypač vairavimas daug nuovargio įneša. O ji per savaitę pakeičia kelis kart savo vietą.  

Va tiek tos analizės 🤭🤭🤭

Atsakyti