Yra kraštinių variantų, kai sveikata realiai neleidžia, bet dauguma tikrai turi potencialo gyventi taip, kad užtektų energijos viskam, kas svarbu, ir nereikėtų rinktis.
Nu turi tai turi. Bet gi neprivalo.
Manau, kad visi taip ir gyvename. Kai mane klausia, kaip viską spėju, tai sakau, kad spėju tik tai ką noriu, kas man svarbu. Tai yra susiję su vaikais, dalyvavimu jų visuose reikaluose, koncertuose ir pan ( va tuoj vėl lėksiu, trečiąsyk šiandien...), skaniu maistu, draugais - visada jiems rasiu laiko, mano ramybe, poilsiu, sveiko proto išlaikymu. Noriu rast dar sportą fainą ir ką nors įdomaus dar sau. Bet esu reikli, tai neforsuoju. Energija ribota, taupausi.
Aišku, kad neprivalo.
Restar- bet kartais turi rinktis vienu metu iš kelių variantų, kurie yra vienodai svarbūs. Pvz vaikai ar maistas rinkčiausi maistą su vaikais, bet faktas, kad tuo momentu nesirinkčiau draugų.
Arba labai konretus pavyzdys miegas ar draugo žinutė. Nu aš renkuosi miegą. Draugas tuo metu gal šiek tiek nusivils, bet mano resursai bus atstatyti.
Visada yra pasirinkimas. Net kai atrodo, kad jo nėra-mes renkamės.
Qqte, o alpaka tau irgi kanda?
Bet jei norisi lengvesnio siūlo, gal su akrilu kas tiktų?
Spalva, kaip suprantu, voverės? labai graži
Per stora?
Katuk, kaip gerai, kad aš anksčiau miegoti einu už tave, tai manęs neignoruoji
Ne nu, aš apie atvejus, kai atsiranda reikalas rinktis
Baby alpaka nekanda. Paprasta kanda.Per stora ir per akrilas.Bet man nedega gi kai užmatysiu teisinhą siūlą griebsiu. Turiu daug ką da megzt ir nėr kaip sh.
Gadget kas do velnias eko kašmyras?
Ekologiškos kašmyro ožkos kombikormu nemaitintos
Perkarštas ardytas kašmyras, arba dyti megztukai. Iki pūko supūkinti, perverpti. Raudonos palyginimo turiu skalbtą mėginuką - atidžiai rinkausi.
Ekologiškos kašmyro ožkos kombikormu nemaitintos
Irgi variantas!!!
Bet tada būtų brunghesnis, ne pigesnis!