Katukai nu juodai balti dryžiai čia visiškai nei juoda nei balta Aš tai negaliu sakyt kad man pagal sezonus. Kažkaip vat ryža dažniausiai favoritė nors gal net neturiu nieko tokio. Nes nerandu idealių siūlų kad nekąstų spalva teisinga būtų ir karvės nekainuotų. Nebūtų sunkus siūlas Turiu pakaupus pvz tvido ryžo su šilku, kanda Turiu moheros. Šiuo momentu gal irgi kanda. Jei tiksliau tai noriu ilgos lengvos minkštos suknios ir į ją moheros nenoriu. Geriu karštą šokoladą. Savadarbį. Taip užsimaniau o aš gi darbe. Kolega sušelpė pienu, pasikaitinau ir juodo šokolado plytelių patirpinau Nė cukraus nereik daugiau idealiai gavosi
Mano sekama endobiogenikė yra apie megztinių kandimą ir resursus pasisakiusi
Kad yra tam tikros kūno rodomos raudonos vėliavėlės, jog senka resursai. Perdėta reakcija į viską, kas vyksta aplink. Arba apatija. Arba paaštrėjusi reakcija į sensorinius dirgiklius-"mėgstamas megztinis pradeda kąsti" kvepalai erzinti...
čia tik ištrauka
Nu mane tam tikrom dienom ištinka didesnis kandimas aha. Ir spaudžia viskas tada. Nu čia daugiau ne apie resursus o apie hormonus. Ir karšto šokolado tada norisi
Nu tas ir yra, kad organizmo resursai labiau nukreipiami hormonams pabalansuot tai bando kompensuotis pvz karštu šokoladu
Va įkvėpėja. Reik tokios spalvos lengvo ir nesikramtančio siūlo Screenshot_20231025_155132_Pinterest.jpg 80,97KB 0 Parsiųsta kartų
Arba tokio modelio. Tik spalvos anos Screenshot_20231025_155720_Samsung Internet.jpg 197,31KB 0 Parsiųsta kartų
Sandėliuke yra. Kašmyras ir plooooona moherytė. Ir kaina gera. Nori, ryt pafotkinsiu? Vakar nenuėjau, šnd kavą su drauge geriu, tai siūlų antrai skaros daliai eisiu ryt.
Antras modelis
Gadget nesupranta, kaip žmonės turi energijos klodus ir jos neišnaudoja. O aš nesuprantu kaip galima taip taškytis į visas puses Pavargstu vien būdama šalia tokio žmogaus, net skaitydama Kokie mes visi skirtingi
Mano spalva šį sezoną pilka. Nors vis tiek knitty ryža suknelė labai geidžiama
Nu gi sakau. Moherytės suknioje nenoriu
Nu ir kašmyro kaina kanda
Liniuka, suprantu. Ir tu supranti, kad turi. Tik naudoji kitaip. Ir visaip yra gerai.
Nu gi sakau. Moherytės suknioje nenoriu
Nu ir kašmyro kaina kanda
Perdirbtas kašmyras, po 120 ir negotiable. Aš gaminsiu iš kašmyras pliys mohera,bet galima ir du siūlus kašmyro imt.
Rinkaus tarp kašmyro ir ekokašmyro (perdirbto), abu raudoni. Pirmasis atspalviu nugalėjo.