Labas,
Gadget, tu tikrai kažkokia su raketa uodegoj . Ir kartu - viskas apie prioritetus. Kurie kiekvienai savi.
Dėl lieknumo - pilnas svoris, nuo kurio pradėjau mest prieš kelis metus pas Kurpienę . Taip, kad - esu gerai pavalgius, tik įliemenavimas gražiai sužaidžia.
Aš po labai gražiai emocingos darbinės popietės (emocijos buvo nuostabios, mano vienos programos oficialus startas, labai šilti, įdomūs žmonės, tai žandus skaudėjo nuo šypsojimosi) buvau kiek įaudrinta, tai pasiraminau kamščiuose grauždama riešutus (nes be pietų...), namie pagaminau gryn veganišką kreminį lešių karį ir tada jau mėgavausi tipiniu vakaru su mezginiu ir serialu.
Tas vaikas, kuris purkštavo, kad karyje ne vištiena, o tofu, stebėdamas, kaip tėtis darinėja iš brolio pirktą kalakutą, sakė, kad jau geriau bus veganu ir valgys tofu neburbėdamas .
Šiandien tokia įdomesnė dienelė. Ryte mečiau pro balkoną žemyn gym'o krepšį, tada sulaukiau žinutės, kad turiu vežt į mokyklą siaurapjūklį, fanerą, telefoną, sutarėm, kad per ilgą pertrauką, tada griebt iš mokyklos vieną - vežt į Žvėryno bažnyčią, nes visuomeniniu nespės, ten repetuos, o jau 18 val turėsiu pati atsibogint į mišias+koncertą... Kaip man - per daug judesio. O dar emocijų, nes dičkė nemiegojo iki 6 turbūt, vos ne vos prikėlėm, nuėjo į specialybės pamokas, nuo kitų žadėjo plautis ir piešt vėl per naktį, matyt, nes ryt peržiūra... Pasičiupo mano juodą megztinį nusitempė kaklą žemyn, kad pečius apnuogintų, jaučiu, tiek aš jį ir tematysiu, nors man ir pačiai patinka...