Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Skiria autoimunininkams tikrai, pvz geležį reikia gerti kuo toliau nuo tiroksino, nes vienas kito pasisavinimui trukdo. Kai hemoglobinas mažokas. Aš, pvz, kai nebegaliu neuždusus užlipti iki savo 4to aukšto, jau galiu užsimerkus gerti geležį saujom, žinau, kad labai trūksta. Kai mažosios laukiau, tai iki antro aukšto darželyje negalėdavau užlipti be pailsėjimų... O šiaip - tai bet kuriuo atveju mokamas tyrimas, galima pačiai pasidaryti. Bet kam, jeigu nėra jokių požymių :).

Atsakyti

Mano Hg normalus, tik kaip donorui - žemas.

Tie kalnai nervų ir teismų jei ne žile, tai vat - geležies deficitu išlenda.

Atsakyti

Nežinau, kada skiria. Matyt priklauso nuo nusiskundimų. Jei niekuo nesiskundi, tai kam jį daryt.

Man patarė pasidaryt dėl nutirpstančių galūnių bei įtariant neramių kojų sindromą. Tai vat gal verta kažką pavartot, bet nežinau ką. Reik gyd konsultacijos

Atsakyti

Kvyyy! Šiandien einu į Kauno filhamoniją!!!

Galiu prieš koncertą pagert kawosss.

Atsakyti

Ai nu man atrodo neturiu aš tų nusiskundimų. Hemoglobinas 135 bet kai paskaitau jumi tai kyla noras viską pasityrinėt gi. 

Nors va dabar kokią savaitę tai jaučiu ir nuovargį ir galvos skausmą bet manau po laiko persukimo susitvarkys. Visad spalio pabaigoj taip būna

Atsakyti

Gadget, man kartais kyla klausimas-ką tu vartoji? :D nu negali natūraliai žmogus turėt tiek energijos...

Kam pleduko ?

Priedas  Screenshot_20231024_132526_Instagram.jpg   620,77KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuk, I am high on life!

Ir tai yra natūrali mano būsena.

Atsakyti

Gadget-su tavim eit kavos pavojinga :D​  nuneši cunamiu

Atsakyti

Pilna išgyvenusių!

Atsakyti

Aš neturiu išgyvenimo kuprinytės :cry2: 

Į vakarą skiepai mane prigavo... tikiuosi ryt atsigauti

Atsakyti

Katuk, juokauji - gyvensi!

Atsakyti

Aš sėdau į taksi, ir jo atvykimas bubo ne tik kad "nespėji ne ne ne siūliukų pasiimt", bet ir atvykimas 14 min PO traukinio išvykimo. Paprašiau šiek tiek greičio ir sėkmės, ir buvau stotyje trys minutės IKI traukinio. Nešiausi kibirą gėlių!!!

Okokok, šampano kibirėlį!

Restar, šauniai atrodai! Žavi, liekna, profesionali!!! Žalia bliuska  :wub:​ 

Atsakyti