labai skanu bent man žiemos salotos iš gero maisto dienoraščio
žali burokėliai, žalios morkos tarkuojami ir maišomi vienodom proporcijom su raugintais kopūstais, česnakiuko, aliejaus, petražolių kokių, per nakti palaikai tooobula
aš tai tiesiog persidėlioju tas akis kad gerai man jos pagal raštus gautųsi, man taip greičiau nei išvirkčias klasikiniu būdu megzti
Tai dabar turbūt irgi taip daryčiau, o tada dar nebuvau tokia patyrus mezgėja, kad suprasčiau kaip ten ką persidėlioti reikia, tai bandžiau labai tiksliai pagal aprašymus megzt ir man daug kur negražiai gaudavosi.
Pavarėt čia apie maistą, net tingiu gilintis, o gal ir galėčiau ką panaudot.
Perdėliot akis nu ne, greičiau gal vistik išmokt kitoniškai.. ten jei atnaros 5 cm, tai gal dar dar, bet jei visas kūnas pvz.
Panašus variantas yr koks japoniškas raštas su persuktom akim.
Tas žiemines salotas darydavom su šviežiu kopūstu, bet su raugintu gal net geriau.
Vakar gauti du skiepai, klaidos darbe, prastas miegas... kažkaip šiandien esu liūdesy....tamsumos už lango nuotaikos neprideda..
Kažką reik daryt su tuo feritinu, blyn
Labas rytas!
Relatinuosi: mano gemoglobinas 122, kai donoro lygis - 125. Pabandysiu geležies kursą.
Šiandien labai visko pilna diena. Nai nai nai!
Katuk, papasakojai gardžių salotų! Aš pas latvius vagiau burokėlius žalius su raugintais kopūstais ir garstyčių grūdukais, su aliejum. Skanu!
Labas rytas.
Žinot, kas yra vierx naxalstvo?
Kai kandys dauginasi pačioj matomiausioj vietoj, o tu kokį mėnesį laiko nerandi kur....
kas buvę pas mane, gal atsimetas koridoriuj kuparėlį ir ant jo kailiuką natūralų. Ta va.. skanus jis, pasirodo (po kokių 15 metų turėjimo).
Mano hemoblobiną vyras po gimdymų atstatinėjo žalių burokėlių, morkų + obuolio (rūgštesnio) salotom. Dar citrinos rūgštelės ir nei laikyt per naktį, nei kopūstų nebūtina. Trašku, gardu. Burokai su morkom - plonais šiaudeliais.
Gal kas neseniai kur pirkot ar matėt gerą mandoliną/pjaustyklę ne už kosminę kainą, kad daržoves pjaustytų ir smulkiais, ir stambesniais šiaudais? Aš dar turiu savo, bet pirkau kažkokioj mugėj. O sūnus, norėdamas tokių salotų - pjausto rankom į plonus šiaudelius... Tai nupirkčiau.
Niuma - nuskambėjo baisiai, bet gerai, kad visgi radai priežastį .
Laba,
Feritino tyrimą skiria bent jau man, kai Hb žemas būna. Bet va, pastaruoju metu susidūriau, kad Hb visai dar padorus, o feritino nerasta.
Na, ir dėl bendros būklė gal padaro, jei ten koks labai nuovargis, ar kar dar panašaus.
Aš dabar nusipirkau geležį ampulėmis ir bandysiu atstatinėt kažkaip. Mačiau tokia keto mitybos guru Olia Pakalniškienė seminarą daro apie geležį. Visokių ten reikalų yra.
W@idaw, nu kaip taip gali būti?? Pamenu, mano R kažkada kosėjo ir rentgeną paskyrė tik ar ne po savaitės. Tai kai paklausiau, kas atsakys, jei bus plaučių uždegimas, tai vieta tą pačią dieną atsirado
Dabar va pas dermatologą užregistruot norėjau, tai Santariškės visai neregistruoja, tik į eilę registracijai stato, Antakalny 6 mėn. laukti. Kitus jau neturėjau ūpo skambint. Oda vėl baisi, kai vėsus drėgnas oras prasidėjo... Skauda net. O lūpos tai iš vis... Turėjau sumuštinį kąsniukais supjaustyt, nes patempus iškart kraujuot pradeda rytais kol ten nepritepam visko