Na taip, Kacumotos kiekiai ir modeliai verčia iš koto net per tokias foto. O jau slėpimasis tuo labiau.
niuma, galėjai, dar priverst ir apsirengt, kad ne ant pakabos kabėtų
Buvo pastrigęs internetas,tai, kiek kartų bandžiau atnaujint, tiek žinutę pakartojo.
niuma, atspėk, ką veikiau šįvakar iki pirmos valandos nakties?
Aš saulėlydžio žvaigždę ravelry mačiau ir dar vieną adijalą. Bet kai man tokie mezginiai nelabai, tai neturiu net nuomonės tinka saulėlydžiui, ar ne. Adijalo tai labai pynės gražios.
Labos
Oho, kiek Kacumota gražiai pridirbus Niuma, šaunuolė, kad ir mums parodei.
Aš siūnu savo suknelę ir galvoju, kad be reikalo. +20 visą savaitę ir dar savaitę praneša. Vasarį dar turėtų atšalt, bet dabar nerealiai pavasariu kvepia, paukščiukai čirpia Siunčiu pavasarinius linkėjimus sektantėms
Suknelė, mažas raudonas megztinis ir žieminių mezginių sezonas jau bus uždarytas. Pradėjau iš medvilnės testuojamus pečius. Gaunasi, bet ant mano siūlų nieko nesimato Nors man įdomiausia kaip guls, ar raukšlių nemes, ar patogu bus.
Labas rytas
Iš Kacumotos parodytų darbelių aš vieną kaip tik šiuo metu mezgu, kaip tik iš chaki spalvos Parkos, kur vakar rodžiau iš savo užsakymo Tai megztukas su lapukais aplink iškirptę, ryt gal net ir pabaigsiu jį, nes liko tik dalis rankovės.
Vasaros _lietus, čia kur dabar +20
Buvo pastrigęs internetas,tai, kiek kartų bandžiau atnaujint, tiek žinutę pakartojo.
niuma, atspėk, ką veikiau šįvakar iki pirmos valandos nakties?
Kerpena, dziaukis kad nors ant pakabos nufotkinau. Plest is ranku reikejo.
Oooooooooooo spalvas tuoj sudesiu, is ko galesi issirinkt
Rinkis Visi_siulai.jpg 64,28KB 0 Parsiųsta kartų
Sveikos
Pabaigiau vakar savo pusmečio mezginį Nežinau, kam jis man, bet labai reikėjo pabandyti numegzti... Toks truputį mazochistinis reikalas - visi tie trikampėliai keturiais virbalais mezgami, knisliavos daug... O dabar tokia mezgiminė tuštuma apėmusi - neturiu jokio mezginio, dar blogiau, kad ir iki galo iškristalizuotos idėjos neturiu... Neramu žiauriai
Šiandien pranešiojau savo naują kašmyrinį - nu nežmoniškai šiltas. Apsirengiau tik ant maikutės su petnešomis, ir striukė nestora, bet jaučiausi kaip pečiuje. Ar gatve greičiau paėjus, ar parduotuvėj.
Dvi gijos rogutinio kašmyro.
Mezginių policijos pasisakymai priimami.
Pati matau daug trūkumų rankovių srity. Dar išskalbus pečiai kiek pasmuko, nes tas kiauraraštis prasilygino. Guodžiuosi, kad pirktiniai ant manęs ne geriau atrodo.