Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Na taip, Kacumotos kiekiai ir modeliai verčia iš koto net per tokias foto. O jau slėpimasis tuo labiau.

niuma, galėjai, dar priverst ir apsirengt, kad ne ant pakabos kabėtų :rolleyes:

Atsakyti

Buvo pastrigęs internetas,tai, kiek kartų bandžiau atnaujint, tiek žinutę pakartojo.

niuma, atspėk, ką veikiau šįvakar iki pirmos valandos nakties? :rolleyes:

Aš saulėlydžio žvaigždę ravelry mačiau ir dar vieną adijalą. Bet kai man tokie mezginiai nelabai, tai neturiu net nuomonės tinka saulėlydžiui, ar ne. Adijalo tai labai pynės gražios.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 sausio 2017 - 01:04

Labos

Oho, kiek Kacumota gražiai pridirbus  :bigsmile: Niuma, šaunuolė, kad ir mums parodei.

Aš siūnu savo suknelę ir galvoju, kad be reikalo. +20 visą savaitę ir dar savaitę praneša. Vasarį dar turėtų atšalt, bet dabar nerealiai pavasariu kvepia, paukščiukai čirpia  :wub:  Siunčiu pavasarinius linkėjimus sektantėms  :4u: 

Suknelė, mažas raudonas megztinis ir žieminių mezginių sezonas jau bus uždarytas. Pradėjau iš medvilnės testuojamus pečius. Gaunasi, bet ant mano siūlų nieko nesimato  :D Nors man įdomiausia kaip guls, ar raukšlių nemes, ar patogu bus.

Atsakyti

Labas rytas,

vakar pvydejau grazios ziemos Saulelydziuko nuotraukas ziuredama, o siryt ir pas mus uz lango tokie gtoziai :wub:

Man grazus ir uzmestukas ir zvaigzde. Zvaigzse labiau laisvalaikio megztukas, bet sikart visai graziai atrodo

Atsakyti

Labas rytas  :)

Iš Kacumotos parodytų darbelių aš vieną kaip tik šiuo metu mezgu, kaip tik iš chaki spalvos Parkos, kur vakar rodžiau iš savo užsakymo  :bigsmile:  Tai megztukas su lapukais aplink iškirptę, ryt gal net ir pabaigsiu jį, nes liko tik dalis rankovės.

Vasaros _lietus, čia kur dabar +20  :bigsmile:

Atsakyti

Buvo pastrigęs internetas,tai, kiek kartų bandžiau atnaujint, tiek žinutę pakartojo.

niuma, atspėk, ką veikiau šįvakar iki pirmos valandos nakties? :rolleyes:

Kerpena, dziaukis kad nors ant pakabos nufotkinau. Plest is ranku reikejo.

Oooooooooooo :) spalvas tuoj sudesiu, is ko galesi issirinkt :)

Atsakyti

Rinkis :)Priedas  Visi_siulai.jpg   64,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Pabaigiau vakar savo pusmečio mezginį  :karsta: Nežinau, kam jis man, bet labai reikėjo pabandyti numegzti... Toks truputį mazochistinis reikalas - visi tie trikampėliai keturiais virbalais mezgami, knisliavos daug...  :oh: O dabar tokia mezgiminė tuštuma apėmusi - neturiu jokio mezginio, dar blogiau, kad ir iki galo iškristalizuotos idėjos neturiu... Neramu žiauriai  :unsure:​ 

P1150058_medium2.JPG

P1150056_medium2.JPG

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 15 sausio 2017 - 13:09

Lace nu be zodziu..grazu grazu..kyla noras megzt toki

Atsakyti
Wow, Lace, pritrenkei. Net ne pritrenkei, bet tiesiog užmušai.
Atsakyti

Lace, labai įspūdingai atrodo. Įsivaizduoju, kiek darbo. Aš kai nemėgstu tų keturių ar penkių virbalų, tai skamba labai sunkiai. Bet rezultatas gražus. Taigi gali pasipuošti, ant striukės vyniotis, spalvos lyg tavo, mėlyni atspalviai.

Atsakyti

Šiandien pranešiojau savo naują kašmyrinį - nu nežmoniškai šiltas. Apsirengiau tik ant maikutės su petnešomis, ir striukė nestora, bet jaučiausi kaip pečiuje. Ar gatve greičiau paėjus, ar parduotuvėj.

Dvi gijos rogutinio kašmyro.

P1180028_medium2.JPG

P1180015_medium2.JPG

P1180040_medium2.JPG

Mezginių policijos pasisakymai priimami. :)

Pati matau daug trūkumų rankovių srity. Dar išskalbus pečiai kiek pasmuko, nes tas kiauraraštis prasilygino.  Guodžiuosi, kad pirktiniai ant manęs ne geriau atrodo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 15 sausio 2017 - 14:08