Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Pasirodau  :4u:

Priedas  Screenshot_20231022-115747_Gallery.jpg   592,92KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Dar ir pridubliavo  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo W@idaw: 22 spalio 2023 - 11:12

Net neišsirenku, kurios gražesnės :wub:​ 

Atsakyti

Tos rooooožinės, aišku!

Atsakyti

Kad ir lyja, bet koks grožis akims :wub:

Priedas  Screenshot_20231022_143745.jpg   583,74KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Liniuka -smagu. Waidaw  :4u: . Tu tokia gerietė... Aš imčiau sau balkšvas.

Kerpenos kojinių dar nepaminėjau - ir vienodos, ir skirtingos tokios. 

Mes tai su klase Lukiškių kalėjime ekskursavom. Buvo tikrai įdomu, net paaugliams. Labai nenoriai ėjo, bet sakė, kad nesigaili. Kaip supratau, skirtingi gidai skirtingai pasakojo, tai dar pasidalijom istorijomis namie.

Su vyru parėjom pėsti namo, besigėrėdami Vilniumi, rudeniu, vešliais augalais. Labai geras jausmas. Džiaugiuosi, kad neieškojau priežasčių nusimuilinti. Oras po paskutinių šaltų dienų taip maloniai sušvelnėjęs  :wub:​ , teko atsilapojus pareit.

Atsakyti

spėkit ką mezgu  :D 

nuėjau į maksimą, galvoju pirštinių gerai būtų jau. Pažiūrėjau vilnonės lietuviškos su akcija 11, be akcijos 14. Nu ir nepakilo ranka gi pirkt kai namie tiek siūlų :)

Atsakyti

Restar, aš irgi pavaikščiojau atsisegiojus paltą! Galutinai subrendo mintis įsiūti tikras kišenes jam (paltui). Viskas yra, išskyrus kišenės maišiuką. Bus rožinės, kaip obelų žiedlapiai.

Šiandien ryte kepiau vanilinius keksiukus ir maxi kiaušinienę, turėjau daug nakvojančių paaugliukių (4). ComicConBaltics! Ir pati ryte su merginomis išjudėjau į miestą, planavau vėliau dieną į ekskursiją NGD, bet... Pakako kavos, pasivaikščiojimo, soliariumo, manikiūro remonto, kavos, ir puikių kvepalų  :wub: Douglas konsultantei prisipažinau, kad liūdžiu dėl žuvusių pėdkelnių (20 den tobulos visai besiūlės iš Calcedonia), tai nišiniu Pienas ir šokoladas kvapu pagydė, o paskui visokias įdomienas uostėm. Žaidėm, kur moteriškuose TF man dar oda, o paskui jau svilintos padangos uodžiasi... Parodė Douglas firminį enziminį pylingą miltukais. Galvoju, paimsiu. Nes 35 g 20 e, pagal mane apsimoka savo vandenį naudoti ;) Dar yra smagus irgi Douglas rinkinukas, rankų kremas ir lūpų balzamas (kremo tūbelė su dozatorium) už 3.5!!! Tobula dovanytė gražutė paštininkei/manikiūrininkei. Apgalvosiu, kiek reik, ir jamsiu. Gražus įpakavimas, tikrai geras produktas.

Taip, jau galvoju apie Kalėdas. Turiu jau dovaną sesei ir dukrai. Mamai - galvooooju.

Aj, dar mačiau kaip apsauginiai tyko  vagies: kol kavą gėriau, kavinukėje sėdėjo, laukė, kol žmogus su paslapotom prekėm per vartukus išeis. TAI AIŠKU KAD APSAUGINIUS iš Dussman service PAKALBINAU. Pasauly yra kokie du žmonės, su kuriais man šansų susišnekėt zero. Tai mano exas ir Kim Džongunas. Dėl pastarojo nesu 100 proc. tikra.

Atsakyti

Kalėdas ir aš jau po truputį galvoju...

Apžiūrėjau namų kvapus Kalėdos bei Šampano namai :hihihi: 

Dukra viena visą sąrašą turi.

O lūpų balzamą/aliejų radau tobulą. Korėjietišką. Nepigų. Bet labai man geras. Atidaviau savo mieliausiajai, teks vėl užsisakyt. Nu nes nė vienas balzamas nėra tokio jausmo suteikęs mano lūpoms.

https://rossi.lt/pro...=47223529701720

Aha, turėjau savaitgalinę dukrą :flirt2:  kepiau kakavinį/ trupininį varškės pyragą bei gaminau rizoto su grybais. Dar kartu visi gaminomės takus su krevetėm ir mangų salsa. Skanumėlis.

apsirijimas totalus ir judesio nulis. Svarstykles sąmoningai ignoruoju,bet rūbai jau rėkte rėkia per siūles :oh: 

Atsakyti

Labos, iš išsiillgtos vonios💛

Nuobodžiauju, suplanavusi buvau valandą gulėti ir klausytis knygos, atkaklumas yra jėga, pagreitintu būdu uzmezgiau draugystę su vietos bibliotekininke, ir jau turiu savo lauktos knygos CD. Deja mūsų akmens amžiaus grotuvėlis, su kuriuo dar vaikai užaugo, atsisveikino kaip tik dabar. 

Savaitę ilsėjomės Danijoje, žvejų kaimelyje prie Šiaurės jūros... 

Du iš mūsų atkakliai žvejojo, aš taupydama savo kantrybę, kas dien parsinešdavau nerealiai pasakiško skonio žuvies frikadelių tiesiai iš uosto😍

Leisdavau kaskart dailiai supakuoti lygiai dvi. Kai kas šaukė smirda. Aš tuo tarpu nu gerdavau kokį gurkšnį putojančio ir nieko negirdėjau. 

Pailsėjom.

Išgyvenome nuo audringo iki vasariško orus. 

Kalbėjot apie apsimokėjimus neapsimokėjimus. Man patiko Restar pasakymas, kad šalia apčiuopiamo apsimokėjimo yra ir kiti dalykai. 

Aš spontaniškai pasiūliau draugams aplankyti mus ten savaitgalį, nes paskutiniu metu taip sunkiai suderinam pasimatymus. O jie sutiko, turėjo tik vieną laisvą naktį. Maniškis sako, eina sau tikrai 500km. nevažiuočiau, neapsimoka. 

Bet buvo nuostabus pasimatymas, naktis kompensacinė, užtęsta iki 5 ryto, netgi su naktiniu žygiu su vaikais į išptotėjusį pajūrį, kai gali gulėti ant vėjo gūsio... 

Sakė, kad su skaniausiais kada valgytais šašlykais. O kur dar pakurstyta draugystės ugnelė. 

Mezgiau nemažai. 

Numezgiau nugarą dar vienam užmestukui ir suabejojau ar geras pasirinkimas ripsas. Kažkaip šūbiškai atrodo. Kaži ar techniškai galima būtų daryti priekį vien geromis. Nebus kad nugara stipriai sunkesnė🤔

Bepirštukės labai dailios😍

Kerpenos kojinės paglostė akis ir žnybtelėjo sąžinėn, kad žadėtos martukei taip ir nepradėtos, net ir siūlai nenupirkti.

O ir megztuko nepagyriau, nors tikrai apsidžiaugiau. 

Gadget, labai fainai susiskaitė tavo sekmadienis, bent jau iki vietos apie nesukalbuomuosius. Bet ir vėlgi, žavus tavo gebėjimas net į tai žvelgti su humoru, net prunkštelėjau🤔

Atsakyti

Kapseika, aš XL ripsinį megztuką nusipirkau. Puikus! M irgi turiu, vienodų išmatavimų :)

Jokio šubiteto. 

Tie LANTERN virbalai labai mieli.

Dukra grįžo iš CCB, kaip tik prikepiau jautienos burgerinių kotletukų. Gulim sočios po pleduku, židinys brazda, mylimiausias mezginys sustojo because of siūlų trūkumas, tuoj žinias jungsmom.

Tobula.

Katuko balzamytis sudomino! 

Atsakyti

Kokios skirtingos, bet kiekviena savaip glostanti sielą istorijos - Gadget, Katuko, ypač Kapseikos. Labai skaniai susiskaitė ir dar pakartojau. Gražus tas gyvenimas su visom jo spalvom ir audrom, o ypač draugystėm  :wub: .

Aš džiaugiuosi, kad pavyko atsilaikyt nuo susirgimo, skaniai pavalgėm, maloniai sužiūrėjau Lietuvos talentus, prasukdama reklamas 

Galvoj tai dar užsilikus viena įkyri mintelė - vyro brolis savaitgalį neturėjo jėgų nukeliaut iki grybų rojaus, tik šiaip apylinkėse pasivaikščiojus išėjo kibiras nudarinėtų baravykų su raudonviršiais. Rūpi man tas rojus, net jo planą turiu, oras kaip tik atšilo... Bet kada :oh:​ ...

Atsakyti