Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Dar kokią privilegiją turiu, kad maniškis mėgsta klausyt apžvalgas (apie laikrodžius ir kvepalus), tai dažniausiai po viso kalno informacijos man jau pateikia sukramtytą- kokius galėčiau nueit ir pasitikrint ar man patiktų :) 

Atsakyti

Apie tuos smirdančius. Omane pas juos aliejiniai. Vienoj pardėj išsirinkom pačius brangiausius, tai dukra irgi pasakė, kad š kvapas, o aš pasitepiau ir pusdienį rankos nuo nosies nenuleidau. Nežinau nuo ko tas kvapo suvokimas priklauso. Dabar jau Omanas pradėjo gaminti kvepalus spiritiniu pagrindu kitoms rinkoms. Pabandysim. Sūnus skaičiuoja dienas kada skrisim Kalėdų į dykumą.

Norėjau pasiūlyti, kad susivežkim į pirtį turimus kvepalus Restar pauostyt, bet po to pagalvojau, kad “numirsim” nuo kvapų kompoto mažoj patalpoj.

Atsakyti

O mašinoj aš jokių kvapų nepripažįstu. Vyras vis kokį “smirdalą” kur paslėpdavo kai siurbdavo ir valydavo, tai aš po pirmo važiavimo surasdavau kur ir išmesdavau. Man gerai ir kilimėlių gumos kvapas. :D

Atsakyti

Tikrai būtų smalsu vieną kitą mėginuką pauostyt. Visų nereik, jeigu kas nors ką į pirtį pasiimtų - būtų faina. Gal ant ko netyčia užsikabinčiau. Arba užsimanyčiau pati nueit.

Lauke šalta, apsipirkau poroj pardžių ir turguj. Namie gera. Bet labai nekyla rankos niekam, o tiek darbų...

Atsakyti

Pas mane mašinoj vyno kvapas :D 

vA šitas

https://www.krispo.l...s-glass-of-wine

Labai subtiliai ir raminančiai nuteikia. Aš jų neišlupu iš kart visų, tai tikrai neerzina ir ilgai kvepia, vos vos, bet jaučiasi.

O kažkada gavau berods Martono automobilio kvapą :D  tai jomajo, net išlupt nereikėjo, tokio stprumo kvapas, kad palaikiau durelėse ir išmečiau, už kilometro mašina atsiduoda ir dusina net. Ten matyt kokiem šiukšlių vežėjam skirta :D 

Aha, paimsiu į pirtį ką turiu, nors nieko gero nebelikę. Gal nebent nusipirksiu kažką iki tol. Turiu kažkokius paprastus nuo senų laikų, nebenaudoju, gal net galėčiau atiduot jei patiktų :D 

aI dar prisiminiau, kažkada Loccitane per akcijas pirkau didžiulį butelį Mimosa, taip greit įgrįso, kad paskui naudojau kaip tūliko gaiviklį :D 

Atsakyti

Va apie šituos aš 

https://cremedelacre...s/ganymede-edp/

Atsakyti

Oooo, šlamučiai beigi našlaitės skamba gerai!!! Tai vėl reiks eit uostyt ir smalsauti???

Atsakyti

Lauke šalčio nepajutau. Aišku, lauke buvau tik iki mašinos ir iš jos. Kokios gražios sakuros. Raudonos raudonos. Buvau masažo. Ilgai abejojau ar pasirinkti masažuotoją pas kurį buvau, bet nenusivyliau. Net ausis išmasažavo. Taip pat, artimas mano filosofijai, kad gerti vandens 2 litrus per dieną yra nonsensas. Kiekvienam tai yra individualiai. O vandens trūkumą parodo kojų blauzdų oda. Taip pat nenudžiugino, kad turiu problemų su kepenim. Reikia pasidomėti kokius tyrimus pasidaryti.

Dabar megzti. Namų šiandien netvarkysiu.

Atsakyti

Jurgitak, sausa blauzdų oda - per mažsi h2o geriama?

Atsakyti

Taip, jei sausa ir šerpetojanti, per mažai.

Atsakyti

O ausis išmasažavo - kalbėjo daug, ar ...tiesiog pirštukais rankutėmis išmasažavo?

Atsakyti

Na, nebūtinai. Sausa ir šerpetojanti gali būti dėl daugelio priežasčių. Pvz dėl.

skydliaukės ar dėl kitų autoimuninių. Arba dėl per daug cukriuko :rolleyes: tik gal ne tik ant blauzdų. Man pvz blauzdos sudžiūsta po dušo/vonios. Būtinas tiesiog kremukas.

O čia tas masažuotojas ir apie kepenis paporino?

Beje, vandens kiekio praktiškai niekada gyvenime nematavau. Mažokai geriu, bet kažkaip savaime pajaučiu, kai jau trūksta atsiranda toks bendras kūno nugeibimas ir tikrai jaučiamas sausumas, ne tik ant blauzdų :D 

Atsakyti