Smirdinčios padangos tai tabakas!
Neseniai išaiškino, kai ne Fordo, bet kažkokius tres masculin uosčiau.
Liniuka, nu va, kaip gerai viskas išsisprendė 🥰
Jei labiau patinka, nei ne- viskas bus ok.
Savo paskutinius irgi ilgai galvojau ar pirkt (Tom Fordo - Neroli Portofino). Po premijos- pasidovanojau. Pirmus kartus galvojau, o booože, kaip iki darbo nuvažiuot mašinoj 😄😄 O dabar tik jais vieninteliais purškiuos.
Šviežios odos kvapas man mašinoj labai patiko, kai pirkom, nors ne naują, bet taip paruoštą Vokietijos salone. Nežinau, kokį kvapą pirkt, kad vėl tą jaust.
Apie save ir kvapus patyliu. Norėčiau gal ką pauostinėt, ypač kai jūs kalbat. Nežinau, kaip tą padaryt , kojos neneša į parduotuves, o tokias - ypač...
Planuoju apsipirkimą šeimai ir katinui maisto ir svajoju apie tūnojimą visą dieną namie. Aišku, reiks tvarkytis, gamint... Vakar gal truputį pašalau, tokia ant ribos - lyg dirgt "norėčiau". Bet pasistengsiu sukovot, gal pavyks.
Natūralios odos kvapas mane naujose mašinose nervuoja Nupirkau skanų kvapelį, bandžiau pranešt į mašiną, bet nepaėjo Maniškiui čia sakė privalomas naujos mašinos atributas tas kvapas
Vyras sakė pirks man tuos kvepalus
Sako (dokumentika), kad ties "naujos mašinos kvapu" ilgai dirbo. Marketingas, škia. O tu, Liniuka, iššoki virš vartotojo profilio ;)
Kokie ten kvepalai? Praskaičiau.
Pamezgiau, eisiu dar ko nors pauostyt.
Šiandien pas mane numatyti du projektiniai reikalai (vienas iš jų lauke) su mažium, pamokos (jam, bet kartais tenka užmest akį), dovanos pirkimas draugui, virtinukų gamyba pusryčiams... (dičkiai butą sutvarkys).
Aha... žiūriu pro langą... sėdžiu, mezgu, antrą kavos pasidarysiu, geriau.
Plę, užlūžo ant visų kvepalų pavadinimų
labas rytas,
Restar-mėginukai padėtų išsirinkt jų duoda, kai lankaisi prekybcentriuose dažniau ta pati creminė. Duoda, kai kažką perki kito, arba kai vyras perka. Mačiau kažkur ir pirkti mėginukų rinkinių. Siūlyčiau pradėt nuo paprastesnių kvapų, ypač jei nosis jautresnė.
Aš turiu pasirinkusi taip gal kokius 5-6 vnt tai ilgam užtenka. Paskutinį kart vyras pirko (labai tarp kitko maloniai kvepia, tiktų ir man ) tai pirko Jeroboam Oriento. Pardavėja davė du mėginukus man vienas nu tooookia skani karamelė ar irisas kad kai noriu kokių saldainių tai jais purškiuos.
o maniškiai ilgalaikiai, kuriuos naudojau kokius tris metus, beje, išsirinkti per creminės dalinamus popieriukus, jau pradėjo erzinti kolegė išgirdo, atvilko visą savo kolekciją ir gal net išsirinkau, reik tik susirast, kas parduoda mažesnį kiekį. Nes nu matau iš praktikos, kad būna jog nebepatikt pradeda, tai tie dideli buteliai nuostolingi.
Ai beje, tų dovaninių mėginukų turiu kokius 5-6. Iiiilgam pakanka
Kokie planai nieko rimto, bet gal ištaikysiu ilgiau nei 5 minutes pamegzt. Turiu savaitgaliui dukrytę , tai matyt ir virtuvė laukia
Restar, įdomumo dėlei esu atlikus kelis testus internete pagal klausimus, kas labiau patinka. Taip pasiūlo kvepalų kažkiek variantų.
Gali 'pasiruošt namų darbus' ir tiksliškai nuėjus ant rankos pasipurkšt kelis skirtingus ir žiūrėti ar neerzina per pusvalandį, ar galvos neskauda.
Man pačiai sunku atsirinkt kvapus, nes mano oda labai stipriai saldina visus. Renkuosi gaivius, o jie padikeičia. Bet- pagal profų rekomendacijas- purškiuos ne ant rankų ar prieky, o iš nugaros ant kaklo, žemiau plaukų