katuk, gal ir suabejočiau, jei nebūčiau savo kailiu patyrus.
Šįryt, kai išėjau iš namų maždaug 6:20, snigo. Tokiomis retomis snaigėmis.
Parduotuvėj obuoliai irgi ne iš mėgintuvėlių esu ne kartą pirkusi dėžėmis obuolius tiesiai iš vaismedžių ūkių. Tie patys obuoliai. Kai pavasarį tie nuvaškuoti užsieniniai parduotuvėse tai jo, biškį sintetiniai. Naminiai tai turit momeny, kad absolučiai jokia chemija neapdoroti? Mano sodo būna apdorojami. Tam tikru metu. Kitaip tektų dalintis ar visai atiduoti ligoms ir kenkėjams. O tai, jas ten kokiam turgely skelbias, tai kaip patikrinti...
Parsivežiau 3 dėžes obuolių - gal 4 rūšių, 2 skintų, 1 rinktų ir esu labai laiminga. Nežinau, kam ant nuospaudos užmyniau, kad dabar visos jaučia pareigą įrodinėti, kad pirkti labai geri . Ar aš ką prieš turiu kitų pasirinkimus? Ir pati perku. O kai gaunu - imu ir džiaugiuosi. Yra dar ir kiti dalykai gyvenime, nei tik pirkimas - dar pabendravimas, viena kitos sodų apžiūrėjimas, idėjomis pasidalinimas, suplanavom, kokiom gėlėm pasidalinsim. Kaip čia viską pinigais įkainot? Tikrai viską susiskaičiuojat? Važiavau tikrai ne dėl apsimokėjimo.
Mes tai nepurškiam savo obelų nei kitų vaismedžių niekuo. Nors gal ir reikėtų, netgi nesu prieš tai, bet kai paskaitai, kiek kartų reikėtų, jeigu normaliai, suprantu, kad mums tai be šansų. Dėl to gal geriau ir neprasidėti. Kai būna obuolių, tai užtenka, kiek yra. Kai nėra, tai nėra ir taip, mūsų obelys pramečiuoja.
Dar kibiriuką skanių gudobelių prisikyniau. Saujelę savo briuselio kopūstėlių parsivežiau beigi svogūnus radau terasoj po foteliu .
Restar- požiūrio klausimas.
Tau atrodo, kad įrodinėja. Man atrodo, kad mintim dalinasi.
Eilinė tema, kur kažkur kažką pakalbam ir užmirštam.
Taigi ir sakom: būna galimybė- pasiimam. Nebūna galimybės- perkam.
Kalbėjom apie vonias/dušus.
Dabar pirktiniai/naminiai.
Kažkokių įrodinėjimų nematau.
Mes vis dar savus valgom. Visokių ankstyvumų turim, gal 5 obelis, tai sezonas ilgas. Bet ir pirktinių nebrokijam. Kai tik pro Anykščius važiuojam perkam visokių. Vis tiek mažiau pripurkšti negu lenkiški. O kaip kvepia obuoliais miestas, kai suveža į Anykščių vyną pridavimui sunkvežimius obuolių Net obuolinių šventė būna
Netikėtai nusipirkau striukę kol M laukiau po baseino. Esu visiška Audimo gerbėja. Jų kokybė ir visokios technologijos Dabar jau žiemai pasiruošus. Dar ir kailiniai nei karto nepranešioti laukia.
Dar vienus kvepalus kreminėj uosčiau. Ant kaimynės kvepia dieviškai, o aš M sakė smirdu neplautom kojinėm Nu ir gerai, sutaupiau
Liniuka, mano vyras ilgai kvepalus renkas. Pusmetį ar ilgiau. Irgi dažnai ant tos kvepiančios/atstumiančios ribos balansuoja. Tomo Fordo vienus taip ir išvadinau-smirdinčiom padangom. Sakiau, į darbą kvėpinkis, o ne prie manęs. Vienus iš pirmų kartų irgi norėjau siųst kojinių keistis 🤣🤣 Dabar jau pripratus ir aš.