Aha, Niuma, labai smagi muotriška , "ima" savo savitumu, o aš dar kai turiu didelę meilę žemaičiams nuo savo gražios jaunystės, tai išvis man sava ta šneka tokia ♥.
Paskaičiuoti galima tik ką nors ne visai protingo pvz 428 įkainius ranka persirašyt iš pdf į excelį, tam kad patikrinti ar nėra aritmetinių klaidų.
Sprendimų nesiūlyti
Man šiandien kažkoks penktadienis. Tik vat anksčiau iš darbo išeit negresia
Noriu megzt. Daug ir greitai. Viską vienu metu. Ir pastebėjau, kad labai tyrinėju visokius pranešimus apie naujus siūlus, sudėtis, nuolaidas....kaži, ką tai galėtų reikšti
Ok.
Aš tai deginčiau... Ką nors... Nes nu kaip bukina tik suvedinėt! Esu turėjus tokią užduotį, kai studijų laiksis dirbau motociklų sporto federacijoje. Suoptimizavau iš pusės karto ;)
Mano paskutiniu metu užsiėmimas- paklausyt Siūlo mazgo žemaitiskus postus Fainai nuteikia ji
O! Nemačius!
Gadget- daug darbų pasaulyje yra grynai techninių. Ir kažkas juos turi padaryt. Galima vadovautis šūkiu-jei ne aš, tai kas! Labai motyvuoja
ir optimizuoti galima tik tą, kas nuo tavęs tiesiogiai priklauso. Kai yra komandinis darbas, ir tu ne komandos vadas, tai gali tik siūlyti, ir nebūtinai tam bus pritarta.
Jei ne aš, tai AI robotukas! Daaaaug nuobodžių duombazės pildymo ir info iš kelių vietų sukėlimo darbų jau optimizavom. Sandėly ir logistikoj. IT sprendimus dar ir parduodam, jei kam tinka. Nepagrindinė veikla.
Dabar noriu OEM su vienu IBM produktu padaryti, labai jau jis gražus.
Nesikeik čia, negražu
Gavau feritino ats.
Nu ką žinau, į normą dar telpu. Maniškis 12,5. Žemutinė normos riba -10. Viršutinė tokia kaip everestas-nepasiekiama 291.
PS kad viena kotitė vakar med.terminais jau keikėsi ;)
Ajnu giart prosekaus su žaviu latvium.
Sveikos,
galiu pasidžiaugt - vakar tik supratau, kad imu miegot, iškart padėjau mezginį ir ... nuėjau . Labai savim didžiavausi, bandysiu įvaldyt šitą levelį.
Katuk - skirtingos normos (nes ir laboratorijos skirtingos), bet kažkas panašaus pas mus - šiek tiek aukščiau žemutinės ribos tas feritinas. Įdomu, ką tau gydytoja pakomentuos - ar norės, kad didėtų ir ką siūlys gerti. Galėsiu pasidalint, ką sakys maniškė. net įdomu, ar užsimins apie tai .
Einu šiandien pietaut į Meko skersvėjį, o paskui yra planas varyt į kaimynės sodą obuolių pasiskint, jeigu dar ne visi nukritę. tai bent pasirinkt. Nes mes visai nebeturim, o pirkt obuolius šiuo metu laiku man pikta. Labai nekalsu.
Restar aš tai perku ir obuolius ir bulves, nes parsivežt kainuos brangiau nei nuvažiuot pas tėvus pasiskint ar iš rūsio pasirinkt bet tavo kaimynės sodas gal arčiau aišku
Pas mane viena nedidukė obelikė. Obuolių nemažai, tokie arklio dydžio. Bet kadangi vėlesni-taupau tiksliau taupiau- vakar grįžtam, kaimynės augintinės varnos (ar kovai?) pasidarbavę- praktiškai visi prakapoti...
Tai va, eidavau į Kalvarijų turgų per pietus, pirkdavau po kelis. Skanių veislių ten yra. Ir vakar kaip tik buvau man skanūs-Eliza, bet šįmet kažkaip neparduoda. Tai pirkau Princą, Rubiną, dar kažkokių. Man patinka saldžiarūgščiai. Nusimato savaitgalį pyragų....
Labas rytas,
Bet jau lyginti parduotuvinius obuolius su naminiais tai ką aš žinau... kad ir kokio saldumo jie būtų parduotuvėj.
Na, bet man ir šiaip rūgštesni patinka
O šiaip nuvažiavau šiandien į turgelį prie Rimi Š. mieste, tai švelniai tariant, obuolių kainos abstulbino Nebuvo pigesnių nei 2 Eur. Net antaniniai tokie pabuvę, pasidaužę tokia pat kaina.
Savaitgalį, kai važiavom panemune, sustojom ties Raudone, prie pilies irgi toks turgelis buvo, tai obuoliai po 50 centų gražuoliai mano skonio. Aišku, miestelio gl nereik lygint, kad ir turistinio, su Vilnius, bet vis tiek..
PAsidalinkit, ką gausit žinių dėl to feritino Aš tai tai puolu į neviltį, tai vėl gyvenu, nes situacija metų matais tas pats. Išsiprašiau kažkada čia siuntimo pas hematologą, tai išėjau dar labiau nusivylus, nes tiesiog pasakė maždaug - ko čia nori, geležies stokos mažakraujystė, tai gerk tabletes... O kad kas nors kada nors kokios priežasties pasiūlytų paieškot, tai nea. Jau nežinau, kiek gydytojų apėjau.
Tai dabar nusipirkau kažkokias ampules gert
Restar aš tai perku ir obuolius ir bulves, nes parsivežt kainuos brangiau nei nuvažiuot pas tėvus pasiskint ar iš rūsio pasirinkt bet tavo kaimynės sodas gal arčiau aišku
Matyt, tiek jūs ir tevalgot dviese . O pas tėvus bet kuriuo atveju gi tu važiuoji, mano akim, net gana dažnai, kiek foto iš kaimo matydavau . Nebent, neturi kur namie laikyt.
Mes tai maišais bulves naudojam, obuolius irgi gausiai, kai yra, o kai nėra - labai greit tie pirktiniai išnyksta. Bet to tie vienodi pirktiniai būna tiek visko "prisiragavę", kad ilgai gražūs stovėti galėtų... Aš turiu kur laikyt - rūsys bulvėms, didelis įstiklintas balkonas kelioms dėžėms obuolių, tai mėgstu visada turėti atsargų. Bent kuriam laikui. Pavasarį džiaugiamės ir pirktiniais. kai tik ne sezonas, tai tuo labiau tų obuolių norisi. Visiems 5 iš 6.