Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Gadget-aš gi tiesinimą pasidarius, kam man šampūnas garbanėms :D 

Tiesinimas gelbsti. Nuima stresą :D  bet tai nereiškia,kad jie sugula iškart ten kur reik,vien išplovus juos ir papurčius. Man asmeniškai rek šiek tiek padirbėt, kad nesusinervinčiau ryte. 

Šiaip labai rimtai planuoju pasikalbėt su savo kirpėja. Nes ji tipo nekerpa trumpai. Nu o aš noriu trumpiau. Nes dabar tas ilgis toks... kad jau palaidom kasom nelabai, o visada susirišti tai ne 5 metai man, baisiai neįdomu. 

O plaukų ilgis tiesiogiai proporcingas darbo su jais laikui :rolleyes:​  deja.

Atsakyti

O aš noriu plaukų iki talijos!

Einu gūglint kainos

Atsakyti

Katuk o kokie jos motyvai?kodėl nekerpa trumpai?

Atsakyti

Aš turbūt  tingiu. Mėgstu vonią, bet nesusiruošiu nueit. Mėgstu maudytis ežere, bet visą vasarą irgi  praktiškai neprisiruošiau.

Ką jau kalbėti apie nemėgstamus dalykus.

Atsakyti

Kerpena parašė kaip apie mane  :)

Kas kad mėgstu  :rolleyes:  Tingiu...

Nežinau, kas čia per būsena :rolleyes:  Šiuo metu, jei kas leistų, tai tik lovoj gulėčiau. Gerai, kad neleidžia :D

Atsakyti

Katuk, pas mys ne tu viena garbiniuita. Dar limitukas yyyy, ir Jurgitak

Atsakyti

Aš pas tą kur tiesinau, ir visokias priemones pirkau. Vertos dėmesio. Kažką ir dukrai-garbanei ėmiau, visai patiko jai, tik irgi neturi laiko tas garbanas tvarkytis. Nes garbanom, kad būt gražios, dar daugiau laiko reikia,nei džiovintuvui. Ir tris dienas ar ilgiau negalėtum neskalbti :D 

Kodėl nekerpa?

Nes a) man netiks (iš kur ji žino :D ) b) matyt nemoka :D​ 

Atsakyti

Katuk, nori puikaus garbanų fėjino? 

Atsakyti

Pliam, Gadget :D  aš PLAUKUS IŠTIESINUS. Kol ataugs. Tai truks mažiausiai 1 metus. Kam man tas garbanų fėjinas. Ypač kai noriu patrumpint :D​ 

Atsakyti

Limit, gal ta geležis (jos trūkumas) tau neleidžia? Arba tu tiesiog tiek daug dirbi, kad išsieikvoji labai...

Mano parėjo tyrimų rezultatas, tai feritinas net 19 :) (žemutinė riba - 15). Sakyčiau, gana gerai jaučiuosi su tiek. Kolegė sakė, kad turėų būti apie 50-60, jos dukra 7 flakonus susilašino lašinamos geležies su žemu feritinu... mano patirtis su tuo lašinimu tik bloga, kai 1 lašelinė lašėjo nepamenu, ar 6, ar 8 valandas, bet kuriuo atveju gerokai daugiau, negu man iš anksto žadėjo, tarpais ant pykinimo ribos gulėjau, o galiausiai - netyčia išsiroviau  kateterį, apsilaisčiau ta geležim, ir tuom viskas ir baigėsi :). Geriau aš jau ramiai gersiu kas vakarą tą geležį kapsulėm.

Vandens telkiniuose su noru puolu maudytis, kai jau tikrai šilta ir man per karšta ant kranto būt. Sakyčiau, visai neblogai prisimaudžiau šią vasarą. Buvo pagundų patingėt, bet įtikindavau save, kad paskui gailėsiuosi, jeigu nesimaudysiu :). Ir tikrai niekada nesigailėjau, įlindusi į vandenį :).

Atsakyti

Pliam katuk, fėjinas niekada nekenkia. Ir tavo plaukai su tiesumu neprarado charakterio. O neklusnių plaukų suvaldytojai nesimėto.

Atsakyti

Restar, mano feritinas 5...

Atsakyti