Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Aha galvos plovimo ritualai pas mane tie patys gal tik kaukę retai tepu. Bet galvą plaunu kasdien ryte, per tą laiką tarp visų procedūrų tarkim išsivalau dar dantis, paduodu vaikiui pusryčius, iškraustau kokią indaplovę. Šimtą dvim kartų paraginu vaikį. O tada jau lieka tik purkštelt kokią priemonę džiovinimui ir su apvaliu dideliu šepečiu po sruogytę lygiai taip pat išsidžiovint. Užtrunku kokias 2 minutes nes plaukai jau beveik sausi

Keliuos 6.15 tai jei nereiktų ryte galvos plaut sutaupyčiau gal 10 minučių

Atsakyti

Liniuka, 18 Spa 2023 - 10:37, parašė: Nekenčiu vonios :B Per 5 metus buvau du kartus :D Ir vis zyziu vyrui, kad reikia ją išmest ir vietoj to pastatyt dušą. Nu kas realiai reiškia visą kokių 15 kv. vonios kambarį išgriaut ir nuo nulio įrengt :B Tai vis dar turiu vonią :D Iš namų dirbt nemėgstu, mėgstu būti įvykių centre :)
Ne visus postus rodė. Oho, tagi fajna 15! Man į 9 ne viskas telpa.
Atsakyti

Aš vonios neturiu, bet labai norėčiau. Kiti šeimos nariai nejaučia tokio preikio. Kol kas ir galimybių nėra. Bet gal kada nors.

Darbas iš namų man būtų gerai kokias 2-3 dienas per savaitę. Kitaip ir neįmanoma, nes susitikimai ir šiaip gyvai man smagiau reikalus aptarti, pabendrauti, nesėdėt vienoj vietoj tarp tų pačių sienų.

Plaukus plaunu kartą per savaitę. Apsisuku labai greit. Galėčiau ir labiau juos savaitgaliai pamylėt. Va, Rusnei tai ir kaukes visokias dedu ir purškaliukus naudoju, o sau tai kad tik greičiau  :oh: 

Ir šiaip, man plaukų plovimas vienas iš nemaloniausių dalykų. Net nežinau, kodėl. Labai nemėgstu. Bet va, jei kas už mane tai darytų, kaip kad kirpykloj, tai laaaabi patiktų. Jei turėčiau pinigų, tai galvą eičiau plaut į kirpyklą  :lol:​  Arba samdyčiau kokį galvos ploviką :D

Atsakyti

Nu, va, pasirodo, būna ir taip - kad nemalonu pačiai galvą plauti. Aš tai nebent tingiu, bet šiaip darau negalvodama - reikia ir tiek, kaip dantis valyt, paskui rezultatas džiugina. O kai plauna kirpykloj, tai labaaaaaai malonu.

Į mano  10 kv m miegamąjį telpa 2 lovos (viena dvigulė), spinta, stalas, kėdė, komoda, tai į 15 kv, matyt, sutalpinčiau ir vonią, ir dušą :).

Verdu žirnienę. Ir puikią žinią pasakė vyras - jau ir pas mus šildo  :yahoo: . Tuoj, vadinasi, galėsiu sėdėt be adijalo :).

Atsakyti

Galvos plovikas laiko sutaupyt tai nepadės...

Vonios nemėgstu dėl daugelio dalykų,vienas iš jų-plaukai! Jie nuo drėgmės išsipučia ir visas mano džiovinimo vargas veltui. T.y. atsipalaidavus vonioj vistiek tektų padirbėt ties plaukais. Tai ir to atsipalaidavimo kaip nebūta. Ir šiaip- karšta, šlapia, fe, nieko gero. Aš ir į dušą nemėgstu šiaip eit :rolleyes:  tik su reikalu, viens du ir švari. O MB tai nežinau ką ten veikia, gali ir po pusvalandį stovėt po srove. Ir vonioj gali pusdienį gulėt. Kas turint vieną vonios kambarį žiauriai užknisa.

Ir net susimąsčiau-kiek gi tų kvadratų mano vonioj kambarį :hmm: 

Kaip nuimu stresą? Ai, turbūt aš nestresuoju :lol: realiai tai man reik vienumos. Be jokių klausimų, šlaistymųsi aplink, reikalų. Tiesiog nurimti. Tai gali būt ir drybsojimas ir ėjimas, ir tvarkymasis, svarbu kad nieks nesimaišytų.

Šiandien beje, tokia biškį dezorientuota jaučiuos..nes neapsigalvojau dienos plano, o visokie reikalai, planuoti ir ne, o ir į ofisą daug prisigrūdo šiandien, tai trukdo.. tai biškį jau norėčiau pavienišaut ir susikaupt... :rolleyes:​ 

Atsakyti

Katuk, o įlaminavus ar ką ten tu padarei tiems plaukams, nepalengvėjo šiek tiek tvarkymasis?

O vienatvės noras - tai labai net panašus į mano. Aš laiminga visai, kai vaikai grįžta vėliau - po visokių užklasinių veiklų, nereikia atskirai kiekvienam pietų padavinėt, užtenka bendros vakarienės. Mėgstu, kai ir savaitgalį žmonių namie mažiau būna. Vaikai žino, kad po 10 geriau prie manęs nelįsti, neklausinėti, ypač su namų darbais nelįsti, visokiom globalinėm diskusijom  :B . Bet kai telefonas jau skamba kad ir po 19 val - aš visa pasišiaušiu ir sakau gana piktai: "kam čia ko dabar reikia iš manęs?".  Priklausomai nuo to, ką pamatau skambinant, tai arba toliau būnu pasišiaušus, arba atlėgstu. Nes su kai kuo faina kalbėtis :). Bet ne per dažnai. O su kai kuo - kančia  :B . Bet nuo 9-10 - jau konkrečiai mano vienos laikas (svajonė, kad taip būtų kasdien), tai jaučiuosi apvogta, jeigu kas nors į tą asmeninį laiką kėsinasi  :B . Knisa ir kai kolegės po 17, 18 ar vėliau sumano susirašinėt - irgi šiaušiu šerį  :B . Nes arba nereikšminga, o man suskamba ir kompas ir 2 telefonai tuo metu  :oh:, arba tai, ką buvo galima spręsti darbo metu. 

Aš po karšta srove irgi galiu ilgai stovėt. Kartais tik taip ir atsipalaiduoju nuo streso. Labai patinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 18 spalio 2023 - 12:58

Aha duše ir aš galiu ilgai, bet ryte to laiko nėr tiek

Katuk nu tai tu į vonią galėtum eit gi galvos plovimo dienom, jei "karšta šlapia fe" nemaišytų tai ir plaukai tada nemaišytų :)

Atsakyti

Karšta šlapia feeeeee 

Parašė KATUKAS

Atsakyti

Nu nėr man jokio malonumo drybsot vandeny.

Atsakyti

Mano stilistas tobulai plauna galvą. Eičiau kas antrą dieną. Kasdien - Grybauskaitės levelis, ir pas ją visi atvažiuodavo. Patoooogu, vienok.

Oyster rožinis šampūnas sako, puikus garbanėms. Žr. Cascadoje. Naudoju violetinį,  dažytiems. Su plex.

Atsakyti

Kai remontavom vonią, aš atsikovojau, kad paliktų vonią, nes vyras irgi norėjo išimt ir dušinę pastatyti. Bet kuo toliau, tuo rečiau toje vonioje  mirkstu. Jau net neatsimenu, kada buvau.  :)

Darbas iš namų man irgi miego sutaupo.

Atsakyti

Nu nėr man jokio malonumo drybsot vandeny.

Visos katės taip :)

Atsakyti