Labos,
kol jūs rašėt, aš miegojau . Taip skaniai susnūdau su serialu (jaunasis Šeldonas), katinu šalia kojų ir mezginiu, kad kai pajutau, jog užvertus galvą ir išsižiojus "mezgu", tai šokau praustis, dantų valytis ir pasiniurnėdama iš malonumo apsikabinus šiltą bambalį smigau .
Smagu paskaityti apie jūsų malonumus ir šiaip gyvenimo organizavimą. Yra skirtumų . Galvos plovimo ritualai pas mane tikrai trumpesni, nors ir panašiai žingsnių. Bet ir plaukai, matyt, paprastesni. Arba nemoku aš jų gražiai džiovintis. Nes ir nesvarbu man .
Labiausiai relate'inu su tuo, ką JurgitaK parašė ir Qqutė . Vonią gal ir mėgčiau, bet kai neturiu, tai negalvoju, mano dažniausias malonumas - ištiestos kojos ant sofos ir mezginys su serialu. Nuotolinio pliusai gerai, o su minusais kažkaip reikia kovoti. Bet būna visaip, priklausomai nuo užimtumo.
Ėjimas ir man labai patinka, kai ... einu . Šiuo metu sunkiau išsikrapštyt, reikia tikslo. Na, ir koją reikia susiremontuot, nes visgi skauda eiti. Vakar užsiregistravau pas šeimos gydytoją. Tai visi kiti žingsniai gali labai užtrukti dar. Streso nuėmimui dar skraidymas ant šluotos padeda .
Šiuo metu jokio streso nepasiilgus esu, bet kad gerai išsimiegojau, tai ryte energijos pliūpsnis nutiko kai kuriuos kampus iki darbo apsišveisti.
Pas mus darbe veiksmas, kai gyvas renginys, tada gyvai ir susimatom visos 3. Dar kartais pabrainstorminti labai verta gyvai susitikti. O šiaip - visos turim savo sritis, kurias savarankiškai valdom, man trukdo dirbti plepėjimai, kai susitinkam. Beje, taip buvo visada, ir iki karantino, kad galėjom dirbti iš namų, bet tą darydavom tik kai vaikai sirgdavo. Covidas tarsi atvėrė akis . patiktų, jeigu turėtume bent 1 "privalomą" dieną iš ofiso informacijos pasikeitimui, bet kai kruie žmonės dar labiau nemėgsta tokio organziuotumo nei aš, tai yra kaip yra. Visi susitikimai - tik absoliučiai spontaniški arba itin konkretaus poreikio padiktuoti.