Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Oj labai įdomu apelsinukas man. Mesk valgymus ir nagus su ragais katuk ir megzk greičiau :)

Kookia aš šian nedamigus, po pietų knapsėjau totaliai. Paskiau jau ir šaltis krėst ėmė ir akys kaip triušio. Greičiau jau laiką atsuktų nes spalio antra pusė būna žiauriai sunki man

Atsakyti

Taigi nieks nesako, kad turi būt vienodai. Man ir įdomu, ką gi kiti žmonės veikia. Judvi su Limit keliatės anksti, grįžtat vėlai  - tai daug laiko ir pradingsta natūraliai... Aš kai ir į darbą eidavau, tai vėliausiai 18 val grįždavau, dažnai stengdavausi prieš 17 val išvažiuot. 

Nagus, ragus gal ir aš tvarkyčiau, jeigu žinočiau/mokėčiau ką jiems daryt :)

Oi, vis pamenu, kaip aš, vaikas kaimietukas kelis kartus buvau atvažiavus nakvoti pas tetas į miestą. Vakare sako - eik, nusiprausk ar išsimaudyk. Nu tai ką man praust - atvažiuodama į miestą aš jau būdavau labai nusiprausus :D. O maudytis mes tik ežere maudydavomės :D. Kadangi nežinodavau, ką daryt, tai paleisdavau biškį vandenį ir pareidavau "švari" :D

Rankas plautis kiekvieną kartą grįžus namo (į bendrabutį) išmokau tik iš savo kambariokės universitete ir tai ne pirmais metais. Beje, irgi kaimietės, bet, matyt, daug geriau išauklėtos :D. Žodžiu, kai kuriais aspektais - vis dar laukinė aš, nors apie higieną klausimų nebekyla :).

MsuM - sėkmės egzamine  :4u: .

Vakarienė šiandien - kadangi vaikai grįžta vėlai, tai užteks po sykį pavalgyt, ne po 2: kažkam šašlykų airfryery pakepiau ir dar pakepsiu, kažkam vakarykščių šlaunelių su bulvėm pašildysiu, kažkam - kruopų sriubos. pasirinkimas yra, bereikia tik pašildyt, galiu eit megzt. 

Bet noriu kokių sausainių, gal su šokolado gabaliukais pasikept :ax: . Sėdžiu su 2 megztiniais, dieną dar ir su vilnoniu adijalu, ir tai rankos šalo, šiuo metu šąla tik kojos - su vilnonėm kojinėm ir tapkėm šiltom... Na, nebedaug liko laukti, max pora dienų, kol mūsų rajoną pradės šildyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 spalio 2023 - 17:10

Įstaigas jau šildo.

Sulaukiau oro vilnoniam paltui! Dar su prasegtu, bet jau laaabai graži. ZARA, Londonas pernai, uuuuuuj kokis jis  :wub:​ 

Atsakyti

Ne visas. Pas mumi šalti radiatoriai dar. Aišku mes kondicionierius ant šildymo režimo pajungiam ir neblogai gyvenam

Atsakyti

Vyras grįžo - pas jį jau šiandien irgi šildo. Vakar kondicionierium šildėsi.

Atsakyti

Buvau pas naują endokrinologę, nepatiko, nepalyginama su mano gerąja, kuri, pasirodo, vaikučio augint iśėjo. Labai keista, kai žmogus nieko neklausia apie savijautą, nematęs tyrimų nori perdėlioti vaistų gėrimo schemą, atseit, niekas nepasikeis, o su matematika visai prastai, nes tikrai ženkliai pasikeis. Ir dar spaudžia mane, ar sutinku :oh: . Tai pasakiau, kad visų pirma, aš ne gydytoja, o šiaip sprendimą galima priimti tik padarius tyrimą, nes... Bet ji tik pertraukinėjo mane, nes nerūpi jai, kaip aš jaučiuosi... Bus matyt, ką po tyrimų užgiedos, dar feritino išprašiau, kad skirtų. Iškart galvojau, kad ieškosiu kitos gydytojos, bet jeigu max 2 kartus pas ją teks ateiti, gal pakentėsiu. Važiuojant atgal dar sesutė paskambino, tai jos ir išklausiau, kur ankstesnė gydytoja.

Užjaučiu dėl tokios patirties. :console: Jei pasakodama neperdėjai, tai manau ne pakentėti vertėtų, o tikrai pasiieškoti kitos gydytojos – niekam nieko blogo nepadarei. Geroji endokrinologė žiū dar vieno lėliuko auginti išeis ar išvis darbą pakeis ir gausis to kentėjimo visai ne 2 kartai. O ir šiaip ligonis turi jaustis ramus, kad gydymas paskirtas atsakingai, ypač kai kalbam apie ilgalaikį gydymą.

Atsakyti

Restar-ragai, nagai- taigi elementariai reik išsiplaut plaukus, gi neisi riebaluotais :D  o man kadangi reik džiovinti, ryte niekaip nespėčiau, užtrunka apie 1 valandą, nu gal 40min. Įsigudrinau tik du kart savaitėj, treč ir sekmad, bet jau trečiadienį einu susirišus uodegą :D 

Nagai, kadangi esu nuėmus gelinį laką, reik irgi karts nuo karto patvarkyt, nes baisiai silpni, o dar virtuvės reikalai nepastiprina. Negaliu eit apsilaupusiais,nors kartais ir patingiu :rolleyes:  Na, ir rūbus bent apsigalvot iš vakaro, nes ryte nėr kada žioplinėt. Visa tai užima šiek tiek laiko :ax: 

Šiandien virtuvėj padirbėjau visą laisvalaikį :D  nes pirkau vėl voveruškų, valiau,kepiau.... tai tik neseniai užkandau

Beje, kaime-taip, vanduo šiltas būdavo savaitgalį, nu tai ir prausdavais normaliai tik vieną kart... bet kažkaip prie gero greit pripranti :D 

beje, buvo anksčiau laikotarpis ir mieste, kai karštas vanduo tam tikru grafiku tik įjungiamas būdavo.

Atsakyti

Jiezau, katuk, pirk naują plaukų džiovintuvą!!!!

Atsakyti

Grįžtu namo 17 val., o kartais ir be 10 :) Tai visai ilgas tas vakaras. Bet kažkoks baisus tingulys. Prastumiu tuos vakarus beprasmiškai. Bet rankos nekyla net megzti. Nors šiandien numezgiau net 6 eiles :)​ 

Atsakyti

Gerai kad nesiūlai naujų plaukų :B 

Primenu, ką sakiau šiandien anksčiau-negali būt dviejų vienodų reikalų. 

Paskaičiuosiu iš naujo, smulkiai,kad nekiltų interpretacijų.

Plaukų plovimas prasideda nuo jų sušlapinimo! Toliau šampūnas, plaukų kaukė, kondicionierius. Mažiausiai 15minučių. 

Galiu kokį etapą praleist. Turėsiu tada improvizuot kituose-pvz džiovinime. Nes mano plaukai turi savo charakterį!!

Sekantis etapas-šiek tiek palaikyt po rankšluosčiu, 5-10minučių. Dar 5 minutės pašukuot ir patepliot kuo nors, kad ir priemone nuo karščio. Nes reikia, jei norit sveiko, nepasvilinto plauko. 

Nu ir vat džiovinimui lieka 10-15 minučių. Jei netingiu, tai ir visas 20 . N es mano plauką neužtenka išpūst karščiu, reikia sruogą po sruogos patampyt šepečiu pučiant ir  reikia gerai išdžiovint, nes jei liks kiek drėgni-pasipūs.

Na, kaip ten su matematika?

Ir kuo čia dėtas džiovintuvas?

Atsakyti

Aš paskaičiau, kad tu džiovinies valandą. Tai...

Patiko "mano plaukai turi charakterį" :)

Laukiu pirties.

Taaaip gerai mėginuką sandėliukyje pramezgiau !!!

Atsakyti

pff aišku nėr dviejų vienodų bet..viskas yra prioriteto ir pasirinkimo reikalas, va čia gal mes labiausia ir nevienodos :)

Atsakyti