Taigi nieks nesako, kad turi būt vienodai. Man ir įdomu, ką gi kiti žmonės veikia. Judvi su Limit keliatės anksti, grįžtat vėlai - tai daug laiko ir pradingsta natūraliai... Aš kai ir į darbą eidavau, tai vėliausiai 18 val grįždavau, dažnai stengdavausi prieš 17 val išvažiuot.
Nagus, ragus gal ir aš tvarkyčiau, jeigu žinočiau/mokėčiau ką jiems daryt .
Oi, vis pamenu, kaip aš, vaikas kaimietukas kelis kartus buvau atvažiavus nakvoti pas tetas į miestą. Vakare sako - eik, nusiprausk ar išsimaudyk. Nu tai ką man praust - atvažiuodama į miestą aš jau būdavau labai nusiprausus . O maudytis mes tik ežere maudydavomės . Kadangi nežinodavau, ką daryt, tai paleisdavau biškį vandenį ir pareidavau "švari" .
Rankas plautis kiekvieną kartą grįžus namo (į bendrabutį) išmokau tik iš savo kambariokės universitete ir tai ne pirmais metais. Beje, irgi kaimietės, bet, matyt, daug geriau išauklėtos . Žodžiu, kai kuriais aspektais - vis dar laukinė aš, nors apie higieną klausimų nebekyla .
MsuM - sėkmės egzamine .
Vakarienė šiandien - kadangi vaikai grįžta vėlai, tai užteks po sykį pavalgyt, ne po 2: kažkam šašlykų airfryery pakepiau ir dar pakepsiu, kažkam vakarykščių šlaunelių su bulvėm pašildysiu, kažkam - kruopų sriubos. pasirinkimas yra, bereikia tik pašildyt, galiu eit megzt.
Bet noriu kokių sausainių, gal su šokolado gabaliukais pasikept . Sėdžiu su 2 megztiniais, dieną dar ir su vilnoniu adijalu, ir tai rankos šalo, šiuo metu šąla tik kojos - su vilnonėm kojinėm ir tapkėm šiltom... Na, nebedaug liko laukti, max pora dienų, kol mūsų rajoną pradės šildyt.