Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Priedas  Screenshot_20231017_142917_com.facebook.katana.jpg   148,79KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Katuką su Qqute reikia siųst patikrint, ar ten dar yra kas verto :). Prabudo mano drakaliukas :). Nei ko reikia, nei, ką, bet jeigu būtų gerų siūlų pigiai, tai jau kad imtų, kad imtų...

Atsakyti

Tai tas "vertas" tau ir man gali būt skirtingi.

Prašome pateikti vertinimo kriterijus, ir ryt gal atliksiu pirminę apžiūrą. Galima ir online :D 

Šiaip man nieko nereik. Absoliučiai. Nu niekaip man nesusidėlioja grafikas, kada užsiimt mezgimu. Bet gal dar per greit noriu :hmm:  tik mėnuo praėjo, nors atrodo, kad tų 4iųmetų tarpo ir nebuvo...

Atsakyti

Per daug sudėtingai klausi :). Kokie dar kriterijai. Reikia pamatyt :). Jeigu 10 proc nuo gerų siūlų, tai neverta. O geri - tai gerų sudėčių. Verta nuolaida - bent 30 proc. Pamačius spalvą ir storumą, ir sugalvočiau, ką galima iš jų megzti.  Užtat reikia eit pačiai... Bet realiai - sakau, kad drakius nori, o ne aš. Tai galima jo ir nepaisyt :).

Ir gyveni sudėtingai - tikra reikalų karalienė. Kas ten tokio tavo vakariniam grafike, nebent eini anksti miegot. Aš tai nemažai laiko turėčiau megzti, nes nuolatinis tvarkymasis nėra mano prioritetas, bet daug laiko ekranuose praleidžiu. Vakar tai gal kokias 3 val telefonu prašnekėjau su dukterėčia ir drauge kartu sudėjus, o paskui dar tarpdury su kaimyne... Tai jau miegodama kažkiek pamezgiau. Šiandien reikės vėl akis tvarkyt...

Atsakyti

Kaip įmanoma tris valandas telefonu kalbėt :blink: Aš net ankstyvoj jaunystėj su kadrais tiek neiškalbėdavau :D​ 

Atsakyti

Ir ką ten pasakot tiek laiko :D 

Na, mano grafikiuks. Keliuosi 5.40. Atitinkamai trokštu išmiegot bent 7 valandas, kad būčiau darbinga. Reiškias 23 jau turiu sapnelį sapnuot :D  tai 22 maždaug, jau aplink lovą trinuosi. Namo grįžtu apie 19. Maisto klausimai trunka maždaug iki 21. Maždaug, nes ne kasdien. Bet kitom dienom visokie nagai-ragai turi būt apšokinėti. Nu tai grubiai 1 valanda laisvo laiko, kuris nebūtinai mezgimui skiriamas...

Jei pasiseka ir grįžtu 18, tai ta papildoma valanda tūpai kokiam nors skrūlinimui išnaudojama :D​ 

Atsakyti

Aš tai išmokau kalbėt telefonu su garsiakalbiu ir megzt tuo metu (galima su ausinėm)

Bet aišku ne po 3h

Į verpalus neisiu, iš anksto žinau kad nieko gero ten o ir drakius sėdi uodegą prispaudęs nes vakar ar užvakar gavo ataskaitą apie priaugtus kg

Katuk užjaučiu dėl laiko neturėjimo. Man turbūt lomkės prasidėtų nuo nemezgimo :)

Bet tai kaip tyčia kai noriu megzt megztinį tai reikia kojines. Nors ir megztinio neįdomioji dalis prasidėjo

Atsakyti

Va, katuko grafikiukas tai kaip mano panašiai...

Pradėjau eit anksčiau miegot, atrodo, iš vis nėr kada gyvent  :rolleyes: Būtinai reik savaitgalio 3 dienų. Kažkur visai prapuolė laikas maloniems dalykams ir biškį naudingiems. Nenaudingiems tai laiko yra :D

Telefonu apie valandą laisvai galiu praplepėt :D Tris tai kažin :rolleyes:  Bet dažniausiai tuo pačiu metu ir darau ką nors. Ausines naudoju.

Atsakyti

Sveikos  :4u: siek tiek prapuolu nes egzaminas laukia  :unsure: Mezgimui as laiko jauciu visada rasciau  :D geriau jau maziau pavalgyciau, bet pamegzt tureciau kada  :rolleyes:  :D 

Mezgimas pirmo numerio virbalais mane jau sudomino  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Pirmukais esu riešines mezgus. Gavosi kaip audinys, karoliukai gražiai sugulė. Bet daugiau nekartosiu :D Pirštas kiauras buvo  :oh: O ir virbalai  jau nebežinau, kur  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Kaip įmanoma tris valandas telefonu kalbėt :blink: Aš net ankstyvoj jaunystėj su kadrais tiek neiškalbėdavau :D​ 

Tai ką ten su kadrais tel šnekėt :). Su moteriškėm - kas kita. Nežinau, ar tiksliai 3 val, nerodo msno tel, bet tikrai labai ilgai :).

Buvau įvaldžius su ausinėm šnekėjimą, kai kasdien su broliu apie valandą šnekėdavom. Dabar, ačiūdiev, nebereikia tiek. Nu tiek aš ir šneku su juo - užtenka klausyt :D. Nes įsiterpt nelabai yra kur. Tai panašiai ir su jo dukra.  Buvo jai ką papasakot - apie Romą, kurioj neseniai buvo, apie darbo ypatumus, apie šaltalankius, kuriuos kartu ruošiamės pirkt. Kai paskambino, dar buvau prie kompo, nepradėjus megzt, bet ir vakarienę sugebėjau pagamint, ir vyro sulaukt, kas būna vėlai.  Kai baigėm, puoliau skambint draugei, kuri atsiuntė foto iš ligoninės. Tai apie sveikatas, keliones, katinus, kiekvieną vaiką atskirai, kurių bendroj sumoj 6, net mezgimą šiek tiek. Čia kalbam abi, tai tikras pokalbis būna, labai mėgstu pasikalbėt. O kai retai - tai gausiai:). 

Supratau, kur laiko sutaupau - pirmiausia, aišku, darbas iš namų, antriausia - jokių nagų ir ragų kasdien. Ryte po dušo ušsidžiovinu plaukus, tiek žinių. Veidą nuplaut ir 3 dalykus užtept ilgai netrunka, prieš pat miegą tą darau.

Na, ir vakarienę ne kasdien gaminu,  savaitgalį dažnai pasidarau paruoštukų, darau tokias , kur neilgai gamint dažnai. Nors valgo žmonių daig ir šiaip daug suvalgo :B

Verpalai kažkada turėdavo baby royal alpakos. Imčiau, jei būtų tinkamų spalvų. Pridėjimui prie ko nors.

Atsakyti

Restar-negali būt vienodi reikalai pas visus :mirksiukas:  nu niekaip.

Nesakau, kad nepamezgu. Va vakar visą vieną eilę nuvaryt spėjau :lol: 

esu sau pasižadėjus pabaigt šito medvilninio kiauraraščio nugarą, o tada jį pasidėt ir imt apelsinuką šiltuką :rolleyes: 

tai nugaros likęs sprindis koks :D tikiuosi iki halovyno susisukt :D​ 

Atsakyti