Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Laba diena, 

Dėl tų grasinimų su sesės vyru kaip tik kalbėjom savaitgalį. Nu nebuvo pas mus numatyta jokia reagavimo sistema. Eilinį kartą visi pasimetė, nors galėjo būti numatyta, kas ką daro, kas už ką atsakingi. O kadangi jis yra šaulys, tai sako, šaulių būriai galėjo būti pajungti į misiją. Ir nauda, ir pratybos realiai pritaikytos būtų.

Bet šiaip tai... įdomiais laikais pradėjom gyventi :rolleyes: 

Saulėtą savaitgalio dieną praleidom kely panemune :wub:  Pirmąkart tuo Vilkijos keltu kėlėmės. Kaip tik liūtis tuo metu buvo :D Bet labai patiko, nors ir trumpai. Vakar prie jūros buvom. Jūra nuostabi  :wub: Tokia banguota  :wub:  Vėjas siaubingas  :blink: 

Gavau pora valandėlių sesės kūdikėliui aukle pabūti  :D  :wub:  Bet vis tik gerai, kai atgal galima grąžinti  :lol:  :lol: 

Namie žemės ūkis vėl liko netvarkytas :rolleyes: Lauksim šaltesnių dienų :D

Atsakyti

... :rolleyes:  :rolleyes: grąžinami kūdikiukai  :D 

Atsakyti

PS sesė jaunesnė? 

Atsakyti

Manau, kad po pernykščio vasario jau turėjo būti ir schemos reagavimo ir atsakingi suorganizuoti. Bet vat pas mus viskas tik ant popieriuko...

Kol kas nors neįvyksta, o tada svarbu kaltą rast. Ir vėl toliau gyvenam popieriukuose.

Bet šiaip mano žiniom, policija tai dirba. Turi jie ir planus ir schemas, kaip atpažinti feikinius pranešimus. Bet patikrinti privaloma bele kurį. O su jaunimu dar biškį ir sudėtingiau, jie sunkiau valdomi :D​  maištingi.

Atsakyti
jo jo jo.
mažius pasivaikščiojo stadione ir grįžo pasimokyt. Dičis skambina: mamaaaa, tai vaaaaa, pusė klasės skirstosi, nu tai aš einu namo...
Atsakyti

PS sesė jaunesnė? 

10 metų jaunesnė

Atsakyti

Maloniai mezgu pirmukais. Siūlas KNITTING FOR OLIVE, spalva - balerina  :wub:​ 

Atsakyti

Ir ką tokio mezgi tais pirmukais?

Aš vienas riešines esu kažkada mezgus pirmukais, bet man jau tokios  per standžios gavosi. Dabar paprastai mezgu 1,5 nr, nes tokius turiu su valu, kad yra patogu ilgesnėms riešinėms. O tie pirmukai yra špagos, tai kur nors įsidėti nepatogu.

Atsakyti

Gadget, kai jau nuprogresuoji iki pirmukų, ateina laikas mezgimo mašinai :D Žinau kas parduoda :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aha, man irgi smalsu, ką ten adatomis galima megzti. O pasakyti, kad siūlas Knitting for Olive, tas pats, kas pasakyti -  Drops. Įdomu, kas ten konkrečiau. Neturiu, ką rašyti, tai kabinėjuosi :D.

Buvau pas naują endokrinologę, nepatiko, nepalyginama su mano gerąja, kuri, pasirodo, vaikučio augint iśėjo. Labai keista, kai žmogus nieko neklausia apie savijautą, nematęs tyrimų nori perdėlioti vaistų gėrimo schemą, atseit, niekas nepasikeis, o su matematika visai prastai, nes tikrai ženkliai pasikeis. Ir dar spaudžia mane, ar sutinku :oh: . Tai pasakiau, kad visų pirma, aš ne gydytoja, o šiaip sprendimą galima priimti tik padarius tyrimą, nes... Bet ji tik pertraukinėjo mane, nes nerūpi jai, kaip aš jaučiuosi... Bus matyt, ką po tyrimų užgiedos, dar feritino išprašiau, kad skirtų. Iškart galvojau, kad ieškosiu kitos gydytojos, bet jeigu max 2 kartus pas ją teks ateiti, gal pakentėsiu. Važiuojant atgal dar sesutė paskambino, tai jos ir išklausiau, kur ankstesnė gydytoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Restar: 17 spalio 2023 - 10:20

Maloniai mezgu pirmukais. Siūlas KNITTING FOR OLIVE, spalva - balerina  :wub:​ 

Pirštinaites balerinai

Gadget, kai jau nuprogresuoji iki pirmukų, ateina laikas mezgimo mašinai :D Žinau kas parduoda :rolleyes:​ 

Pirštinaites mašina????? Originalu!

Man megzti labai malonu.

Atsakyti

O ką? Ristina kojines tai mezga mašina :)​ 

Atsakyti