Stereotipiškai mąstote. Vertinimo sistema nebūtinai 10balė.
Niuma, tinka megztukas Tik siūlas stulpeliams nedėkingas, gal reikėjo plonesnių virbalų?
Stingsta macronsai, kepa New York slyvų pyragas. Tikra šeimininkutė
Išsisukinėjimo meistrystė .
Pirštuotų pirštinių kursuose buvau, nes kai kurių dalykų nesiimu nepamačius ir neišgirdus gyvai, kaip tai daroma. Patiko labai, bet aprašymo neturiu, tik lentelę su skaičiukais - kiek akių uždėjus, paskui kiek kuriam pirštui turi tekt. Ir savo pasirašymų, ką ten kur dar daryt. Popierukas baisiai nunaudotas, suglamžytas, sykį verčiau visus namus, kol radau, tai nusifotkinau jau tokios būklės . Galiu dalintis, bet nežinau, kiek iš to naudos. Yra ir internete nemokamų aprašymų turbūt, kitos mezga be kursų. Nežinau, kiek man trunka, seniai mezgiau. Bet kai aš tankiai mezgu ir mažai laiko turiu, tai man gal ir 4 dienas trunka.
Niuma - pirmiausia pagalvojau: matosi, kad mažas žmogus fotkija , nes iš apačios. Tada pagalvojau, kad visiškai vasarinis siūlas, nes akivaizdžiai nelaiko atnarų. Bet faina, kad parodei faktūrą, labai miela iš arti, suprantu, kad ir plono merino dėjai. Pats megztukas - toks, kokių labiausiai ir reikia - paprastas ir tinka prie visko. Ir ne per karštas. Šeštadienį ruošdamasi į turgų supratau, kad per karšta - negaliu nei vieno savo megztinio apsirengt, o trumpom rankovėm juk neisiu... Tokį mielai apsirengčiau!
Turbut ne taip uzklausiau... Kiek truktu tau numegzti vienu prisedimu, pvz., viena pirstine? Nes 4 dienos vieniems yra 4x24h, kitiems 4x12h, tretiems 4d.x laikas pries miega. Ir kokius siulus tu renkiesi gryna vilna, merinosa, vilna su siek tiek sintetikos?
Del kursu - dekui , pasiieskosiu kazkokiu aprasymu interneto platybese.
Restar, ot ir neatspėjai stalas ir spintelė fotkino. Su auto funkcijom. Yra ir dar mandresnių foto 🤣🤣
received_224055127137413.jpeg 254,82KB 0 Parsiųsta kartų
received_296246493268990.jpeg 227,36KB 0 Parsiųsta kartų
received_251364580826382.jpeg 237,85KB 0 Parsiųsta kartų
Atnaros pakankamai laiko, bet kadangi visas megstukas nelygus, tai ir nelaužiau tvarkingumo efekto
received_686967020039184.jpeg 125,8KB 0 Parsiųsta kartų
Margeurite, nežinau kaip su RU kalba draugauji, aš kažkada išsisaugojus va tokį takelį IG į pištinių mezgimą
https://www.instagra...zRlODBiNWFlZA==
Man buvo aktualu nykščio atskyrimas, bei pirštukų užbaigimas, tai ten yra video su papasakojimu, kažkur tarp tų langelių bus matyt ir pradžia.
Vieną pirštinę užtrunku numegzti kokias 4 valandas, antroji einasi greičiau, nes jau aiškiau, kur ką daryt. Tai matyt kokią penktą porą mezgant turbo režimas įsijungtų
Million merci, rusu k.tinka. Reiskias, viena pirstine galeciau numegzti vaziuojant traukiniu pirmyn-atgal i sostine.
Trumparankovis megztukas - pats tas šiam orui!
M., man įdomu - o koks skirtumas, 4 ar 5 h mezgi? Pirma visai pirma purštinė gali būti ir juodraštis, ir trukti ir 2gubai, ir 3gubai ilgiau.
Niumos fotografas lb gerai dirba, matyt veislinis stalas su spintele!
Jei idomu - atsakysiu. Didzioji dalis komandiruociu yra sostines kryptimi, t.y. 2h i viena puse. Bagazas ribotas, ir siulai vienai pirstinei (kaip supratau, nera prasmes imti 2-iems) uzima maziau vietos nei siulai megztinio rankovei. Svarbu ir trukme, nes vaziuojant greituoju traukiniu interneto trukdziai yra itin dazni ir dirbti yra labai sunku, tai belieka laika skirti kitiems malonumams - e-pasto valymui, kompiuterio valymui, skaitymui, mokymuisi. Jei galeciau prideti nedidelio mezginio mezgima i ta sarasa - butu puiku.
Kiek esu mezgusi, tai geriausiai pasiteisino iš kojininio siūlo megztos. Geriausiai laiko. Nes aš kai nešioju, tai nešioju rimtai. Tai ir mano plona vilnelė pradilo, ir vyro grynai vilnonės pradilo.
Va, nemokamas aprašymas: https://www.ravelry....tsilised-gloves .
Aš mezgu, kiek prieš miegą lieka laiko, tikrai nesu skaičiavus valandų.
As mazyliui dazniausiai perku is Decathlon uz keleta pinigu (ziemos nerimtos pas mus). Turbut kinietiskos, tai ir kokybe atitinkama. Sudyla labai greitai, tai nesinori tokio verslo remti. Bandysiu megzti, bus matyti, kas gausis. Apie kojinius siulus ir galvojau, smagu, kad pataikiau
Kojininio siūlo (pažiūrėk su kašmyru ar jaku) vaikiškoms pirštinėms užteks abiems 40 g.