Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Skoniui draugų nėra :D  šiaip riešinės labai gražios :wub:  bet labai priklauso nuo žmogaus stiliaus ir natūros, ar nešios.

Kojinės liuks :clap_1:  tikrai tas išvirkščias padas gerai atrodo.

Po piet oras pabjuro, bet iki tol spėjau pievą nušienaut, cukinijas nuraut ir ramunes von išmest :D  ir dar keptų bulvikių su voveruškom prisikirst :essen:  dievų maistas. Voveruškas kažkoks dzūkelis man surinko :rolleyes:  ne pati.

dabar datulių pyragas kepa, bo nieko nėr skanaus namie :ax: 

tik vat savaitės užpirkimo nieks neįvykdė, teks ryt kažką suorganizuot.

Beje, su tom cukinijom.... tai taip ir nesuprantu, ar ten moliūgai ar apvalios cukinijos, bo nes likęs užmaršty derlius gražiai oranžiniu pavirto,nors ir kumštuko dydžio ir su dryžiais. Žodžiu, pasipuošiau terasą :flirt2:​ 

Atsakyti

Kuom smulkumas čia kriterijus?

Smulkumas šiuo atveju kriterijus tik tuo, kad riešinės mažo dydžio.

Bet be dydžio man dar  ir šiaip vaikiškos pasirodė, kai numezgiau, Kažkaip galvoje kitaip atrodė. :)

Atsakyti

Kerpena - dailu! O ar tiks - nuo konkretaus žmogaus stiliaus priklauso.

Po turgaus, virtuvės, meno, virtuvės vos gyva... 

Dar tik va paštetą reikia baigt - sublenderiuot, perkraut rūbus iš skalbyklės į džiovyklę, nežinau ar kokią eilę gebėsiu pamegzt, ar slinksiu į lovą...

Ryt nauja diena, kurios bent pusė vėl ne namie. Nesuprantu, kas visą laiką pavagia...

Atsakyti

Aš šnd vaikus Megoj kine palikau, pati po parduotuves. O žmonių.... 🤐  nes ir kine šeimos dienos- laimės rato sukimai, su dovanom. Eilės visur. Po visko grįžau ir tiesiu taikymu miegot. Visai be jėgų. Emiliui tik nesėkminga diena- pametė (gal išmetė po kino su šiukšlėm) piniginę su pinigais. Nedaug, bet vaikui liūdnuma, o dar ta mama- neatiduoda, ko neteko... Kad būtų pamoka, jog savo daiktus reikia saugot.

Paskui dar projektas su Emiliui mokyklai- gaminam sveikus maistus. Gerai, kad vištienos turėjau, tai pagreitintai vėlyvus pietus pagaminau. Pas mus beveik visą dieną lijo, tai šilumos nelabai ir jautė. 

Mezgu. Ryt pusiau tinginio dieną planuojuos. Namie. Bulvinių blynų pasiilgau.

Nebent kur trumpam į lauką/mišką išlįsim, nes praeitos savaitės užduoties neatlikom, kai sirgo. 

Atsakyti

Labas rytas!

Restar su paštetu taip skaniai parašė!

Vakar mezgiau, bet neintensyviai. Susilažinau su drauge: na, vaikščiojome because of lietus PC, ir ji sakė nuuuu tuuu vėl prisipirksi. Ot ir nieko nepirksiu, sakiau. Tai buvo sportinio šopingo sesija, labai maloni. Buvau Massimo Dutti (iki vakar galvojau, kad bais brunghi), patiko. Kristianon teks grįžti, nes radau fotošopą paakiams. Pabandysiu dar kartą, ir teks pirkt.

Aišku, kažkada visas Vilnius matė vaivorykštę. Aš buvau užsiėmus.

Rezultatai: žemės ūkis, manikiūras (french), McDonaldo ledai (yummyyyyy), sportinis šopingas, pasivaikščiojimas rudenio vakaru, mezgimas su Lodiviko. Mano laikas yra mano, kawos ir spurgų atsinešu pas mylimus žmones.

Atsakyti
Sveikos
QUOTE(Kerpena @ 2023 10 14, 17:22)
Niekaip neapsisprendžiu, gražios ar ne. Turbūt per daug vaikiškos. O mezgiau su mintimi dovanoti vienai smulkiai moteriai.

Nuostabiai grazios, nedvejok del to wub.gif As labai noreciau tokio tipo bepirsciu (riesines mano klimato zonoje nera praktiskas aksesuaras). Net neabejoju, kad sulaukciau daug klausimu 'Is kur???'.
Isejome ryte su suniuku pasivaikscioti, taip salta pasirode unsure.gif (dar sia savaite T iki 28C kilo), kad net suabejojau, ar issiruosiu iprastiniam savaitgalio krosiukui. Bevaiksciodama supratau, kad pirstiniu, turbut, nei vienas neturime. Restar, pamenu, kad pries daug metu rasei, jog dalyvavai kazkokiuose pirstiniu mezgimo mokymuose. Gal turi kokia nuoroda i recepta ar mokslus, kur nusipirkti aprasa? Ir dar toks durnas klausimas - kiek tau uztrunka numegzti viena pirstine?

Atsakyti

Mezgu vienas draugei. Pirštuotas - per dvi dienas, jei yra įkvėpimas.

Atsakyti

Priedas  received_6950716181634001.jpeg   263,98KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  received_1034808907714395.jpeg   358,11KB   0 Parsiųsta kartų

Nelygi medvilnė su pusvilne: Priedas  received_1513475319395600.jpeg   281,08KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Puiku!

Atsakyti

Labai neblogai!

Atsakyti

Sveikos  :4u:  Niuma superinis megztukas, spalva   :wub: 

Atsakyti

Labai neblogai!

Katinieeeeli, 9 ar 10-ukas vistik????

Atsakyti