Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Sveikos  :4u: Kas ten pas jus su tom mokyklom darosi  :unsure:  :unsure: ot laikai atejo  :( 

Kam idomu naujas vlogas youtube  :bigsmile: 

Mezgu skara toliau, reikalai po antro clue siek tiek pagrazejo (bent jau man  :ax:)

Atsakyti

nai nai nai, laimėjau siūlų rinkinuką fb

Atsakyti

Qqte, ką megsi? :bigsmile: 

MsuM, ne tik LT šitos masinės atakos..

Atsakyti

katuk ten kojinių siūlų rinkinukas tai ir megsiu kojines aišku :)

Atsakyti

Ai, kaip neįdomu :D​ 

Atsakyti

kam idomu kam ne :D man pats faktas laimėjimo smagus nes paprastai niekur jokiose loterijose nesiseka :)

Atsakyti

Labas.

Turiu klausimą. Kaip š... prireikė įsigyti kojinių mezgimo knygą. O va kokią, tai nežinau. Žinau, kad sekta turi atsakymus į visus klausimus  :wub:  tai kreipiuosi patarimo  :4u:​ 

Atsakyti

Sekta mezga kojines be knygų :). Katukas turi storą rusišką (verstinę). Jeigu nori pavartyt, turiu ją kažkur nuskenuotą.

Qqite - sveikinu! Aš ne visur ir dalyvauju, kai matau, kad laimėt ko nenoriu :). O tau kaip tik į temą. Pas ką laimėjai?

Man nuskilo pagrybaut - pilną kibirą parsivilkau įvairių, bet ir baravykų radau  kažkur virš 20, sukirmijusių daugiau, bet ir gerų bus. Pagaliau bent kiek...

Atsakyti

Restar aš retai dalyvauju nes vistiek nesiseka niekad :) bet va šį kart netikėtai, patiko spalvų derinukas, nors siūlai ne kosmosas kažkoks, pirkt nepirkčiau- Drops fabel, bet spalvos gražios

pas Ką mezgi.lt

Atsakyti

Šilinge aš turiu pirmąją 52 weeks of socks

nei vienų nemezgiau bet gražių yra

MsuM lyg ir antrą turi jau

Atsakyti

Norėjau klaust, ar ne Qqtė kojinių knygą turi :) kažką lyg pamenu, kad pirkai.

Atsakyti

Mėgstančius megzti kviečiame prisijungti prie bendraminčių. Kūrybinių dirbtuvių metu išmoksime unikalų mezgimo būdą – dvipusis žakardas:

https://lnm.lt/renginiai/socialinio-recepto-renginys-mezginetojai/ 

Atsakyti