Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Valio valio. Žydrą įveikiau 🥰 na, 99 %. Liko susiūt rankoves ir išskalbt. Bet tinka ir patinka.

Toliau pagal planą turėčiau pilką medvilninį su žvyneliais pradėt. Tik reikia kokį patinkantį kaklą išsirinkt. 

Medicina? Eisiu ateinančią savaitę kelis apgamus- darinius pasitikrint/šalint. Berods buvau minėjus. Kol gavau siuntimą, klinikose vietų neliko apžiūrai, bet užsiregistravau į kažkokį privatų centrą, kur su siuntimu irgi nemokamai. 

Atsakyti

O, kvepia pasirodymu savaitgalį  :wub: .

Man tai kyla noras ką nors kito pradėti, kad pabaigtukas koks anksčiau nudžiugintų. Nes tą savo stulpelinį megztuką mezgu lėtai ir atrodo, kad vis ant vietos, kai sujungiau kūną, toks jausmas, kad niekas nejuda.

Vienas vaikas norėtų juodo kaklo, matau, kaip dičkė dukra kasdien pasičiumpa šiaip mažės žiemą nešiojamą mano skarą. Pirštines reikia sužiūrėt, ar visi turi. Savaitgalis intensyvokas nusimato, čia be įprastos maisto ir paruoštukų gamybos - varysim su dukra į Art Vilnius parodą Litexpo (tikiuosi :) ), o žmonių prasme, tai net baisiau už Akropolį turbūt bus... Sekmadienį į Trakus - šeimadienis su mažės klase.

Atsakyti
Aga, planuoju, kad spės išdžiūti.
Šią savaitę ieškojau vienų siūlų, atradau kitus. Žodž, pagal turimus mėlynus siūlus galiu bent 4 skirtingus megztukus/švarkus pasigamint. Reikės kokių modeių pasiieškot, kas užkabintų.
Atsakyti

Vaikus evakuavo iš VJG. Kokių laikų sulaukėm...

Atsakyti

Gabija nerami. Kažką RADO!!!

Mano kaime - be įvykių.

Atsakyti

Simo mokyklą irgi...

Atsakyti

Gabija nerami. Kažką RADO!!!

Mano kaime - be įvykių.

Ta prasme, ne tik pranešimas atėjo, bet realiai RADO?

Dukra jau namie, ji išsigando. Sūnus nuvarė į GYMą :). Nors teoriškai turi tęsis nuotolinės pamokos. bet kaip jie gali prognozuoti, kada kas grįš namo. Greičiausiai tik į Teams parašys, ką atlikti, ir viskas.

Atsakyti

Na, daug Vilniaus mokyklų buvo evakuotos. Mačiau ir Trakų rajone...

Galbūt tai siejama su pasaulio įvykiais :hmm:​ 

Atsakyti

11:44 ir mano kaimo mokyklą evakuavo.

Kai kas džiūgavo, kad po gyd.nereikia niekur grįžt.

PS ŽALIOJ STOTELĖJ tikslinės kainos

Atsakyti

Vakar Klaipėdoj dalis buvo evakuota dėl to paties.

Atsakyti

Tai jei rimtas būt reikalas, jūsų kaimo mokykloj būtų nemaži nuostoliai. Nes didysis bang numatytas buvo 11.30

Atsakyti

Biržiškoj jokios panikos, vaikų negasdino. 

LVJC atšaukė būrelius šiandien.

Atsakyti