Aš vieną kašmyriuką susegamą itin detaliai išfotografavau. Gal net dalinsiuos. Katuko stiliaus, megztas iš šono. Puikus konstrukciškai. Bet net su nuolaida 130.
Sveikatos sergančioms!
Į kitą geidžiamą koncertą vyksiu viena. Valdau rizikas, taip sakant.
O pavasariop dar trauksiu į Rygą dar kartą Don Karlo paklausyt. Labai puikus pastatymas.
Niuma sveikatos šeimynai
aš mezgu sau dar nebandytą konstrukciją tai taaip smagu nu mėgstu naujus dalykus bandyt ypač kai matau kad gaunasi lyg (petiteknit Stokholm sweater)
nu tik numezgus nugaros pečių detalę nusprendžiau kad reik gal mėginuką numegzt-nes išsigandau kad susitrauks išskalbus, toks elastingas kašmyrinis šniūriukas. Nesusitraukė, į tankį pataikiau. Tik o gal reikėjo M ne s nu nors turiu aš tų oversaizų
nu ir siūlai vakar sunervino, pažeistis buvo matyt babinos paviršiuj, kelis kart trūko, pradžioj bandžiau rišt, paskui atvyniojau, lyg toliau viskas gerai, tai nuardžiau ir pradėjau lyg sveiku siūlu, po kelių eilių ir vėl
nu bet lyg paskutinis jau buvo, daugiau neradau
Qqte, ar tai kašmyras?
Sakote Katuko stilius skersas
bEje šiandien su tuo trikampiu megzteliu, nu tiksliau kur pynės V raide. Ir kaklas nevykęs plaukais apsidangsčiau, ir apsimetu baisiai stilinga
nu pirkau kaip kašmyrą
Nu tai kašmyro gailoka biškį...
Ir kiekis turbūt toks... apskaičiuotas
nu kiekį ėmiau kad maža nepasirodytų tai gal užteks, bet buvau nusigandus kad gal jis per visą babiną toks
Kažko man tie skudurėliai irgi jau nebepatinka
Bet išvada-euforija praėjo dėl skudurų
Gadget- mes Raypaht skudurius pirkom
O aš dar taip ir nenusipirkau . Kaip supratau - ir nebūtina . Mikropluošto veidrodžiams/stiklui turiu Tuperware šluostes, o šiaip šveitimui man tos melamino kempinelės tinka. Turiu jų. Aišku, norėtųsi kokių stebuklingų, gal dulkėm, bet įtariu, kad stebuklo nebus .
Fainą renginį šiandien turėjom su labai puikiom lektorėm (Dominyka Venciūtė ir Milda Glebutė - jeigu teks kur išgirsti, tikrai rekomenduoju) - apie asmeninį prekęs ženklą ir kartu asmeninį įvaizdį - apsirengimą. Privertė susimąstyti ir bent kažką nuveikti. Gal pagaliau būtų laikas prie spintos nagus prikišti...
Katuk - va tau ir siūlas tam megztukui : https://www.manosiul...ako-vilna-olive .
Gražus , bet plonas.
siūlo turiu. Kad ir kitos spalvos, bet turiu. Artimiausiu metu net nežinau koks įvykis turi nutikt, jog pirkčiau siūlus. Tikriausiai tiesiog noras
Šiaip eilėje toks oranžinis, jei pamenat. Ėriuko vilnelė. Ir net dvi spalvas papirkau jo. O kur dar kiti visokie...pilko turiu kelių atspalvių, likučių nemažai gerų kiekių. Baltas kažkur apylinkėse saugomas ir dar ko nepamenu
tai va, modelius saugau, bet siūlų nereik
siūlo turiu. Kad ir kitos spalvos, bet turiu. Artimiausiu metu net nežinau koks įvykis turi nutikt, jog pirkčiau siūlus. Tikriausiai tiesiog noras
Jiooooo
Noras viso ko varomoji jėga bent pas mane