Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Kažko man tie skudurėliai irgi jau nebepatinka :D 

Kažkada saulei šviečiant veidrodį bandžiau valyt, tai tik susinervinau, nu nes tos dulkės niekaip nuo to veidrodžio nenusikrapštė, toks vaizdas kad vis daugiau ir daugiau lipo. Tada striukę lūpdažiu/vazelinu išmozojau, nenuėmė tas nano muilas anei Nova skuduras :B 

Bet pvz vonios paviršiam tai patinka, nes  pakankamai greit išsibrūžini ten viską, ir be jokių chemijų. Praktiškai dantų valymo metu galima prasieit. Taip, kai kurios įsisenėjusios dėmės nenusiima, bet jų neįveikia ir rimta chemija, tai nesuku galvos. Ir šiaip, nesiekiu idelaus blizgesio. Jo tiesiog neįmanoma pasiekt. Nes dulkės amžinos. 

Ai, nu ir visokius gobelenus ta Nova gana neblogai atšviežina.

Bet išvada-euforija praėjo dėl skudurų :D 

Gadget- mes Raypaht skudurius pirkom :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Gal jie taip ir vadinosi. Bet buitį lengvina fajnaj

Atsakyti

Aš pirkau šluostes!

O dulkių valymo dar ir roooožinė!

Atsakyti

Grįžkim prie mezgimo :D

Ar šitos pynės persuktos ne per vieną kartą? 

Priedas  Screenshot_20231011_085038_Chrome.jpg   641,34KB   0 Parsiųsta kartų

Šiaip pats megztukas fainas, nors įtariu,kad čia siūlas, jo kokybė daug lemia. Tokias lygias akis, ir dar išvirkščias, ne iš kiekvieno siūlo gali išgaut.

Priedas  Screenshot_20231011_085505_Chrome.jpg   1,22MB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u:  :4u: 

Labas rytas

Va  man tai taip nutiko  su tom stebuklingom skepetėlėm. Kažkada čia vasarą papirkau ir aš .

Nu ir ką - perskaičiau instrukcijas kaip ten prižiūrėt, nesugadint, kad iš pradžių išskalbt reikia, geriau net kelis kartus. Tai niekaip negalėjau pradėt, nes buvo neskalbtos,  užmiršdavau įdėt, kai mašiną leisdavau. Paskui jau prasiskalbiau. Bet tada galvoju - panaudosiu reiks arba skalbt mašinoj, o tuo metu nesiruošiu, arba su tuo nano muiliuku, o jis mažas, tuoj baigsis, tada reiks pirktis naują, o jis nemažai kainuoja. Tai geriau pavalau su kuo anksčiau valydavau. :lol: Tai pasidariau išvadą sau - kad nėra ko pirkinėt daiktų ne pagal savo pajamų dydį. :sleep:

Paskui buvo atostogos, nebuvau namie. Tai tik kažkada neseniai jau rimtai išbandžiau.  Ir tada  pasidariau antrą išvadą - matyt jos tinkamos tik tokioms švaruolėms, kaip ta mergaitė iš instagramo, kur jas platina. Kasdien valo savo blizgančią virtuvę ar vonmią, nusausina ir viskas puiku. O tokioms apsileidėlėms,  kaip aš tai reikia gero šepečio ir ne pro šalį stiprus vyrukas, kaip iš senos mr. Proper  reklamos.

Kerpena, ar Nano Silver šluostes papirkai? Man jos patiko.

Ir muilas.

Pirkau, nes norėjau draugę paremti. O tikrai geras produktas, ypač dulkių valymo ir blizginimo serija. Ir veido prausimo servetukai.

As seku instagrame viena is merginu su tom sluostem, nes man ji seip kaip zmogus patinka - ekologiski.namai accountas. 

Sluostes nedomina manes, jei pastoviai valai tai ir paprasta mikrosluoste kuriu as daug prisipirkus (net kojas sunio valau visada is lauko parejus) gerai nuvalo man ten visas kalkes ir demes  :D  :D 

Bet va man grindu ta sluota visai idomi atrodo butent ta rozine dulkes ir plaukus kur surenka  :huh2: bet kai namai kaip po karo ir reik juos pirma suremontuot ir grindis lygias susidet tai ir veju pirkinio minti i sali  :D 

Katuks as manau per viena, esu mezgus mezgimo pradzioj kardigana is storu siulu ir sone dejau sitas pynes tai man atrodo jos is vieno karto persisuka, 6 a i viena puse ir 6 a i kita puse  :rolleyes: 

Atsakyti

O man atrodo kad gal net čia ne pynės, o tiesiog vienoje pusėje sumegzta dvi, kitoje uždėta. Kažkada Liniuka kepurę tokią mezgė su didele pyne, kuri buvo ne pynė. Kur persukta kažkaip labiau susisukus ta pynė būna, kaip kasa supinta. Bet galiu ir klysti.

Atsakyti

Dėl pynės - man irgi atrodo, kad ne pynė čia.

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20231011_111337_Chrome.jpg   177,57KB   0 Parsiųsta kartų

Nu galim vadint ir ne pyne.  :P

per tris eiles. Ar šešias,jei kas antroj :hmm:

Atsakyti

Oj blyn, net per 4 :D  kažkam su matematika prastokai :rolleyes:​ 

Atsakyti

Esu lyg mezgus liemenę su tokiu raštu.  Tiksliau panašiai atrodančiu bet be šimto persukimų. Teb buvo Per vieną

Šiaip tarpuose ten ripsas o ne lygus išvirkščias gal todėl lygiai atrodo. O gal kad ne virbalų čia darbas :)

Atsakyti

Ripsas, jo. Iš arčiau aiškiau.  

Žodžiu, modelį aš išsisaugau, man gražu. Megsiu kada nors :D  tik  gal apykaklę biškį koreguočiau

Atsakyti

Norėjau sakyt, kad vaizdas, lyg po vieną akį į šonus važiuotų :) 

Aš vis dar iš namų dirbu. Pirmadienį po susirinkimų šefas išvarė namo- sakė su tavo vaizdu arbatas gert ir lovoj gulėt. 

Bet dabar jau pati lyg tvarkoj, už tai nuo vakar turiu kompaniją- dičkis ir mažius su slogom- kosuliais. Emiliui užsitęsus sloga Į kosulį nuėjo. O dar ir klasėj prie šalčių- langai atodaryti per pamokas. O Vilius, kavalierius, per savaitgalį pusplikis pralakstė 😒

Atsakyti