Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Paltus jamam?

Aš labai puikų švarką pajamiau. Ir prancūzišką bazinį megztukiuką.

Atsakyti

Restar-tas paltas be pamušalo, pastebėjai? :mirksiukas: 

aŠ turiu namie tokį, be pamušalo. Tai 1) pūkuojasi nuo megztinių 2) neslysta ant tų pačių megztinių nu ir 3) vėsoka :D 

Ten yra tokių spalvų ir rimtesnių

Atsakyti

Restar, ir pati juk esu turėjus fotosesijų.

Tiesiog sakau- kur prisiliečia profesionalo ranka, ten (dažniausiai) įspūdis būna geresnis, nei tikiesi. Ir ypač, jei fotosesijos lauke.

Atsakyti

Ak, fotosesijos - faaaaajna

Atsakyti

Restar-tas paltas be pamušalo, pastebėjai? :mirksiukas:

aŠ turiu namie tokį, be pamušalo. Tai 1) pūkuojasi nuo megztinių 2) neslysta ant tų pačių megztinių nu ir 3) vėsoka :D

Ten yra tokių spalvų ir rimtesnių

Nea, nepastebėjau. Pagal kainą galvojau, kad normalus. Ir gražus man. Bet nepirksiu vis tiek kol kas. Daug visokių išlaidų, apseisiu su senom striukėm.

Atsakyti

palto pavydžiu nes pati jau kelis metus  kaupiuos ir seile varvinu

kažkada susikaupsiu bet kol kas užsisakiau dvejus batus

bekojiniuodama susitraumavau pirštą o čia dar kolegė su įkvėpimu kašmyyrai kašmyyrai laksto, nu tai pradėjau megzteli iš kašmyro turimo :) siūlų pirkt dar nereikia

Atsakyti

katuk, atrodo tik prieš kokias 5 dienas į darbą nuėjai, o čia jau ir atlyginimą gavai... :lol:

Šiandien  Sportalnade, ar kokioj tai panašioj parduotuvėj kilnojau tokias striukes, viena net tikėtina, kad mano dydžio buvo, bet pagalvojau kad baisiai brangios . Nu bet palyginus su šitais paltais, tai pigutės :)

Paltų esu turėjus ir dar tebeturiu spintoj kelis, bet išaugus visus. Tai dabar nebent save sugrąžint iki to dydžio reikia, ką jau ten bepirksi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 10 spalio 2023 - 19:26

Ne visada ta taisyklė galioja, bet gan dažnai esu "pasimovus" ant pigumo. T.y. tie viršutiniai rūbai, kuriems nepagailėta pinigo, atlaiko ne vieną sezoną be didesnių dėvėjimo žymių. O tie, kurie pirkta "oho, kokia gera kaina", tai jau pirmam sezone išlenda koks nors erzinantis reikalas, kaip nesilaikančios spaudės, išsiskiriantis užtrauktukas arba žiauriai besilamdantis audinys. O neretai ir iširę siūlės. Bet būna ir išimčių :rolleyes:  visiškai papigiai, už marškinių kainą pirktas puspaltis tampomas jau trečią sezoną neužmušamai. 

Paltas naminės komisijos įvertintas "puikiai"  :clap:  ɓet yra problema-gaila dabar nešiot :lol: 

Beje, alga iš tikrųjų buvo tik 1/2 :ax:  paltui užteko ir dar liko mokesčiams :victory2: 

Atsakyti

Katuk 😂😂😂😂 nešiok tik! Oras neilgai leis paltintis gi.

Kokio skaistaus gražumo šiandien diena!!! Labai. Susidėliojau susitikimus mieste, tarsi nujausdama. Perpiet atsiėmiau siurblį iš taisyklos, su drauge padariau švarkinį atradimą ir suvalgiau desertą su žaviu vyriškiu.

O po intensyvių šnekėjimų klausiausi - buvau Rumšo vyresniojo premjeroje. Esu visiška Adrijos Čepaitės fanė. Didelė ir širdinga!

Atsakyti

Kerpenai - kūnas keičiasi, nesprausk jo į praeitį. Rūbo reikia aktualaus šiandienai ir statusui.

Iš patirties juk sakau.

Atsakyti

Labas rytas

Paltas naminės komisijos įvertintas "puikiai"  :clap:  ɓet yra problema-gaila dabar nešiot :lol:

Va  man tai taip nutiko  su tom stebuklingom skepetėlėm. Kažkada čia vasarą papirkau ir aš .

Nu ir ką - perskaičiau instrukcijas kaip ten prižiūrėt, nesugadint, kad iš pradžių išskalbt reikia, geriau net kelis kartus. Tai niekaip negalėjau pradėt, nes buvo neskalbtos,  užmiršdavau įdėt, kai mašiną leisdavau. Paskui jau prasiskalbiau. Bet tada galvoju - panaudosiu reiks arba skalbt mašinoj, o tuo metu nesiruošiu, arba su tuo nano muiliuku, o jis mažas, tuoj baigsis, tada reiks pirktis naują, o jis nemažai kainuoja. Tai geriau pavalau su kuo anksčiau valydavau. :lol: Tai pasidariau išvadą sau - kad nėra ko pirkinėt daiktų ne pagal savo pajamų dydį. :sleep:

Paskui buvo atostogos, nebuvau namie. Tai tik kažkada neseniai jau rimtai išbandžiau.  Ir tada  pasidariau antrą išvadą - matyt jos tinkamos tik tokioms švaruolėms, kaip ta mergaitė iš instagramo, kur jas platina. Kasdien valo savo blizgančią virtuvę ar vonmią, nusausina ir viskas puiku. O tokioms apsileidėlėms,  kaip aš tai reikia gero šepečio ir ne pro šalį stiprus vyrukas, kaip iš senos mr. Proper  reklamos.

Atsakyti

Kerpena, ar Nano Silver šluostes papirkai? Man jos patiko.

Ir muilas.

Pirkau, nes norėjau draugę paremti. O tikrai geras produktas, ypač dulkių valymo ir blizginimo serija. Ir veido prausimo servetukai.

Atsakyti