Kažkada mūsų gvildenta tema
Gadget - ta pati. Pas jis irgi mokymus veda, į renginius kartais pasikviečiam. Aš tik šiuo metu mokymus kolegėms atidavus džiaugiuosi, nes nusbodo tas pats per tą patį per n metų. Ta prasme, organizavimo darbai. Dabar kaifuoju nuo visiškai kūrybinio darbo, kur rutinos mažiau .
MsuM - nu įdomiai tau ten dramose pavyko sudalyvaut . Ale gi jau sakėm, kad genys margas, o pasaulis... tai va - susiduri su visu pasauliu.
Nusipirkau paltą
Inavati, nuolaidinį. Greičiausia kokios senos kolekcijos, bet vistiek gražus.
Pirkau internetu, nors visada galvojau, kad tokius dalykus sunku pirkti nesimatavus.
Galiu dabar jau ir nuorodą duot
https://www.inavatis...=40680573305015
Visada norėjau tokio modelio, bet vis tai nerasdavau, tai pinigų gaila buvo.. ir gavus pirmą algą nusprendžiau, kad jau užaugau turėt išeiginį kokybišką paltą
Bais gražus . Ir aš vis pagalvoju apie kokį paltą. Ir šita labai graži spalva, dar gražiau koks tamsiai žalias būtų man . Kokį tu sau dydį ėmei? Gal kada nors ir aš dagyvensiu iki palto... Ankstyvesnėj jaunystėj turėjau, paskui su vaikais moteriškumą pakeitė patogumas - t.y. striukės. Dabar tai tiesiog reikia kažkaip prasigyvent...
Išvargino makiažo darymas, fotosesija irgi kažkiek, nes finale sugalvojo lauke daryti, tai šalta... Bet labai faina fotografė ir net nežinau kaip įvardinti kas ji - buvo, bet anksčiau žinomas modelis Meda Jonaitytė, ji viskam dirigavo. Labai kūrė fainą be įtampos atmosferą, daug gyrė, tai gal pavyko atsipalaiduoti. Nors kai sako - juokis, o dabar sustink, tai . Tikiuosi, kas nors išėjo, nors nemačiau, su kokiu makiažu ėjau fotkintis, gal ir gerai .
Šitas yra toks tipo oversize, ėmiau L, bet gal būtų ir M užtekę, tik kad nėr į ką keist, tai ir abejonės tuščios.
Svarsčiau, ar imt t. pilką ar ryžą.
Buvau nuėjus gyvai į jų pardę Panoramoj, prisimatavau kažko, tokio modelio nebuvo, bet kitų man 42 dydis buvo kaip tik. Aišku, kažkodėl gyvai pardėj kainos didesnės net ir su nuolaidom. Tai pardavėja/konsultantė buvo baisiai nepatenkinta, kad planuoju pirkti internetu, o atėjau tik dydžio ir spalvos nusistatyt Dar kažkiek turi Apranga.
Ai dar toks geras dalykas-jų paltų diržų kilpos įsitraukia į vidų, ir jei nori nešiot be diržo, nieko nesimato konkrečiai šitas modelis turi sagą ir prie kaklo, tai tą apykaklę gali dviem būdais nešiot.
Niuma, kažkas bus tikrai . Bet tai tu nelygink savo jaunuolio, ant jos nors ir bulvinį maišą dėk - bus žavus. O jau tokią pusmažę moterį pagražint... Užduotis buvo mano akis ištraukt, nes taip giliai įsodintų dar nebuvo sutikus, tada lūpdažį gal iš trečio sykio pataikė. Plaukus kažkaip sulaižė. Ech, nu dar yra Photoshopas . Tai iš jo daugiausia ir tikiuosi. Kolegė norėjo tik su akiniais fotkintis, kad maišelių po akim nesimatytų, liepė atsipalaiduot - su Photoshopu - 30 s reikalas juo sutvarkyt . Ir kadangi visgi su makiažu užgaišo daug daugiau negu planuota, tai aš nebeturėjau galimybės persirengti, nors turėjau dar pora derinių pasiėmus.
Katuk - tikrai kad jau perdaug nuoširdi ten nuėjai matuotis . Pardavėjos gi turi pardavimų planus, dėl to ir suerzinai.
Imčiau va šitą paltą sau: https://www.inavatis...=43280156262637