Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Ar mes kur nors triukšmavom, ar fejerverkus leidom? Garsus juokas gal neišgąsdins? 

Kam mauniesi svetimus batus?

Parašiau dalį taisyklių, kurių sąrašą/sutartį gavau su avansu. 

Atsakyti

O avansą visos pervedė?

Atsakyti

Aš bepirščių irgi nenešioju. Riešines dar dar, bet ir tai man visų rūbų rankovės per ilgos, tai nelabai randu,  kur jas  dar įkomponuot.

Man tinka ir be dovanų.

Atsakyti

O avansą visos pervedė?

Taip.

Atsakyti

Padariau prancūzų namų darbus, net įrašiau tekstą, kad nereikėtų ištisai taisyt tarimą, dabar jau galiu ir pamegzt... Nors nuobodu, vien tik stulpelis tiesiaiki galo. O dar ne bobutiškai mezgu, kad gražesnis būtų, tai reikia save laužyt, pirštus paskausta...

Atsakyti

Labas rytas!

Restar, mokaisi prancūzų? Kur? Kaip fajna!!!

Vakar iškepiau morengu aplietą obuolių pyragą - ruduo. Ir gėles jau teko sunešt iš vasaros rezidencijų.

Kašmyro mėginukų mezgimas prie židinio - puiki pirmadienio vakaro pabaiga. 

Dukra pareiškė, kad namuose nėra TEISINGOS kepurės, t.y. rožinės. Taisysmom padėtį.

Laukiu pirties. Tas maniakių susimatymo smagumas!!!

Atsakyti

Gadget - moku dar tą prancūzų, kaip ne kaip 6 metus universitete buvo mano specialybė :)

Tai jaunąją kartą pamokyt tenka arba kaip šįkart - tiesiog gelbėt. Itin nevykusi mokytoja pasitaikė, o dar covidas, tai dingo entuziazmas mokytis, kai didelės spragos, o dar klasėje 50 proc prancūzaitė sėdi... Bandžiau korepetitorę samdyt, nepavežė su savo krūviais. Tai išsimes 11 klasėj, o paskui bus matyt, jeigu norės, tai ir išmoks per gyvenimą.

Šiandien fotosesijos diena... spėkit, ar spėjau kokius derinius susižiūrėt, ar išsilygint... dar antakius lėksiu koreguot.  Tai bus stresiuko, geriau jau normaliai dirbčiau  :B

Atsakyti

Restar, man viena protinga Palivonienė yra pasakius, kad visas žinias, kurių pilna apimtimi nenaudoji, reikia vis atnaujinti. 

Po ano filmo LES CYCLADES (ir epinio Kristin Skot Tomas Bijou vaidmens) nusprendžiau dažniau eiti į FR filmus pasakoje.

Dar Pasakoje buvau KRINTANTYS LAPAI, suomių filmas apie suomius. Puikus! Dėkui Filmanavičiūtei už rekomendaciją! Tai teeee džiaugiaus subtitrais, aišku. Po to gulėjom La Boheme ant nuostabių čiužinukinių staliukų  :wub:​ Geriausios vietos - ten! Ir jųjų Hot Toddy!

Atsakyti

Restar, man viena protinga Palivonienė yra pasakius, kad visas žinias, kurių pilna apimtimi nenaudoji, reikia vis atnaujinti

Elementaru, nereikia nei protingų pavardžių... Įdomu, ar tą pačią Palivonienę pažįstam.

Atsakyti

Diana, nujaučiu, ta pati. Aš Savanorių pr. darbo laikais daug jų mokymų lankiau. Smagūs ir ji, ir Paulius. Tas tai laiko valdymo labai gerai, man tinkančiai žinių davė.

Atsakyti

Labas rytas :4u: dramos dramos pas Westa, vargsas vakar ikele nuotrauka, verke. Kaip visada saukstas deguto sugadina visa statine medaus  :rolleyes:  :unsure:​ 

Vakar dar paziurejus jo video galvojau ardysiu viska, ir darysiu ta jo nauja kvadrata. Tada pavalgiau ir nusprendziau, kad nieko as nekeisiu. Paliksiu kaip yra. Labai idomu kokia gi ta skara visgi turejo buti. Aisku ir neturiu kada dabar sedet ir nauja megzt. Atsilikt ir gi nenoriu  :hmm: 

Nesuprantu as to saukimo per visus galus, kad mano jausmus uzgavo turi but keiciama. O aisku atgal gi jos saukia, kad cia yra visu pasirinkimas ar megzti.. Tai reikejo pasirinkt ir nebemegzt kai pradejo isivaizduojamus simbolius matyt  :rolleyes:  :D 

Zodziu. Bijau dabar kazka sakyt isvis savo video apie ta skara nes visi labai sujautreje paskutiniu metu  :rolleyes:  

Atsakyti

Labas rytas, 

Pamiršau vakar pasisakyt dėl tos svastikos :D

Nu aš tai niekad nepasakyčiau, kad ten svastika. Net namie apklausą padariau :D Gerai įsižiūrėjus, galima pritempt. Bet tokiu būdu bet ką prie bet ko galima pritempti. Eilinis pavyzdys sveiko proto praradimo...

Atsakyti