man labiau Liniukos "nepopuliari" idėja nedaryt jokių swapų patiko
Aš bepirštes nešioju! Jei to klausiat.
Numegzt irgi manau spėčiau
O riešinės įeitų į tą imtį? nes kaip tik šiandien savo vieninteles užsidėjus, tai visai mintis švystelėjo, kad gal norėčiau pakaroliukinti....
o šįmet toks panašus sąstatas į pernykštį? Bandyt megzt tipo prie savo megztos pernykštės kepurės ir žiūrėt, paklius į komplektą ar ne
Juokauju šiaip. Manau, kad galiu ir įdomesnes sugalvot
Geriausi batai - VANS. Šiltučiukai!!!
Mano kaime saulėta, gražu.
Šuo argumentuoja nesėdėt namie. Va sugersiu kavą ir paklausysiu. Pasiilgo.
received_847564817061170.jpeg 192,57KB 0 Parsiųsta kartų
Pirtin rašėmės be rankdarbio. Pritariu Liniukai, imkim ir bendraukim. Be dovanų
Neverskit manęs mokytis megzti bepirščių dėl vieno karto... Nenešioju ir nenešiosiu ir nesuprantu paskirties. Man ir pirštams būna šalta Ir apskritai nešioju tik odines pirštines.
Trys prieš tris?
Tinka man visaip. Megztinio tik nemegzkim
Nu ir kubilą pakaitinkim
Be dovanų ✋️
Kubilą tai reikia laiku užsakyt ir kad šeimininkas tinkamai įkūrentų . O jeigu teks pačioms - tai svarbu taip prikūrent, kad neišlėktų į orą .
Pirtis ši - su visom taisyklėm ir į(si)pareigojimais.
Žodž, triukšmaut neleidžia. Fejerverkų leist neleidžia. Nepatinkančias kompanijas gali ir iškraustyt. Reikės dar pasiskaityt, kas prirašyta.
Ir žmonių kiekį prieš kažkiek dienų pranešt, dėl patalynių paruošimo, tai jeigu yra partizanių- duokit žinot laiku
Ar mes kur nors triukšmavom, ar fejerverkus leidom? Garsus juokas gal neišgąsdins? jeigu išvarys, kraustysimės į kito Katino, t.y. Katuko guolį .
O dievai katuko guolis užimtas sofkę gal ir rasčiau, bet guolis nununu, užimtas ir nedalomas.
Šiaip, visos tokios įstaigos turi taisykles, tik gal iki mūsų neateina arba neskaitom
aŠ net dorai tiksliai nežinau, kurioj ten vietoj, įtariu kad pėsčiom biškį reiktų pakulniuot kelis km
Aš tai galvojau visą laiką, kad mes pati dėkingiausia kompanija nuomotojams . Na, gal išskyrus tą kartą, kai kavos tirščiais ar kuo ten nubrudinom pirtį... O šiaip - esam tiesiog idealios .
Pasižiūrėjau - tai peškom 3 km nuo mano sodo , važiuot - 10 min. Aišku, pas mane ten tokiu metų laiku žiauriai šalta ir tik pelės į trobą lenda , tai nebus jokio noro net užsukt.