Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Internetas buvo pastrigęs, tai ka primakalavau aš su tuo rašymu :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kapseika*: 08 spalio 2023 - 18:14

Aš tai ramiai pavakarieniausiu restorane prie OBT, tada eisiu užsipirkt ruginės duonos puspapločiais, susirinksiu bagažą ir brauksiu namolio. Megztelsiu kukliai.

Atsakyti

Šįryt namuose tikra šiaurė. O turint galvoje, kad prieš savaitę dar buvo vasara, tai tą šiaurė dar šaltesnė. Žadintuvas pažadino duonos iš orkaitės išsitraukti. Tai buvo pagunda ištraukus dar pusvalandžiui į lovą sprukti nes darbas iš namų. Bet paskui pagalvojau, kad laukia antra kėlimosi kančia, apsirengiau. Sėdžiu virtuvėje  prie atidaryta orkaites 😄

Atsakyti

Labas rytas. Aš kol kas trumpom rankovėm sėdžiu, bet eisiu apsirengt, nes trauksiu į darbą - šaltesnį kambarį :). Hm, parašiau ir pagalvojau, o gal neit. Galiu gi prie virtuvės stalo dirbt, kur šilčiau, kol jaunimas negrįžo. Taip ir padarysiu :).

Tiek darbavausi savaitgalį, kad reikėtų vienos poilsio dienos dar... Bet pabudau gana žvali, kuo ir pasidžiaugsiu.

Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Jurgitak  :4u:  :4u:  :4u:  uzuojauta jums ir jusu visai seimai  :cray:

SM durniuoja... Prirasiau ir dingo puse zinutes  :huh2:

Pas jus pugos, o pas mus silciausia, graziausia vasaros diena buvo! Isejau Tobio pavedziot su megztuku, teko issirenkt iki maikutes ilgom rankovem, ir tai slapia visa gryzau. Tobis ir gi liezuvi prie zemes vilko namo  :D  :rolleyes: bet tikriausiai jau paskutine tokia silta diena... Dabar jau gali but kaledos  :ploja2:  :ploja2:  :ploja2:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merginasumezginiu: 09 spalio 2023 - 09:13

Tai Helovynas dar pirma :B 

Vakare buvo šalta į lovą įlyst, bet ryte tai visai normaliai, matyt nespėjau atvėst, kol į mašiną šokau. O darbe.... šildytuvas veikia :rolleyes:  ir matyt apsirengiau visai tinkamai.

Tik vat kažkaip medvilnės nesimezga... toks noras kyla mest į šoną :ax:  ir traukt kokią avelę...

Atsakyti

Sveikos. Pas mane dar nešalta. Su megztiniu ir vilnonėm kojinėm :D 

Nu bet šito gero mes turim tai išgyvensim. Kepurės ir pirštinių namie dar nereik :D

O va batų ko gero neturiu rudeninių ir striukės neturiu. Nes išsirinkt sunku, reikia į paduotuves važiuot. Nemoku rūbų internetu pirkti

Atsakyti

Dirbu iš namų, židinį kūrenu.

Vakar Rygoj vienintelį kartą reikėjo palaukti, kol išsilis, tai po operos einant vakarieniauti. 

Namuose radau maumedžius papurtytus, bet visas ūkis sveikas.

Atsakyti

Sveikos. Pas mane dar nešalta. Su megztiniu ir vilnonėm kojinėm :D

Nu bet šito gero mes turim tai išgyvensim. Kepurės ir pirštinių namie dar nereik :D

O va batų ko gero neturiu rudeninių ir striukės neturiu. Nes išsirinkt sunku, reikia į paduotuves važiuot. Nemoku rūbų internetu pirkti

Qqute - o tai pernai irgi neturėjai? Kažkas gi yra, ar tu kas sezoną keiti batus/striukes? :)

Nors su megztiniu, vilnonėm kojinėm, bet ir rankom ima šalta darytis. Reikia pajudėt :). Nors bendram kambary saulutė maloniai šviečia, tik manęs dar nepasiekia, kad tiesiogiai sušildytų.

Vakar nosies iš namų nebuvau iškišus, bet ne dėl to, kad nebūčiau norėjus... 

Atsakyti

Labas dienas,

Jurgitak, užuojauta tau nuoširdžiausia   :console:  

Apie kosmetiką - maniškė be 5 min 16metė visai nesidažo. Kažkada sesės draugė paklausė, kodė, tai pasakė, kad ir tokia graži, nėr reikalo :D Tai man tuo geriau. Draugės irgi panašios natūralistės, bet yra ir fyfų klasėj. Matyt, privalo būt įvairovė.

Aš toliau sau kosėju, bet jau gerėja, akyse šviesėja.

Šiltus rūbus jau reiks traukt. Nenoriu visai. Vakar su didžiuoju vaiku kalbėjau, tai vasara dar UK, kaip MsuM rašė. Trumpom rankovėm vakar buvo :)

Vidurinis į paskaitas išėjo taip lyg irgi UK gyventų.. Tai pamačius, grįžau bent striukės paimt iš namų, šortai jau tebūnie..

Savaitgalį kepiau Beatos slyvų pyragą su morengo riešutinio kepure. Paggal vaizdą, tai visas tortas :D Pagal skonį, nekartosiu arba su savom variacijom. Morengas tai labai skanus gavosi. Bet kiekvienas sluoksnis man ten pats sau..

Aš pasisakau už bepirštes swapui. Idėja su kepurėm buvo smagi. Bepirštės irgi būtų panašiai.

Atsakyti

Restar pernai nepirkau ir netgi užpernai nepirkau, norėjau damušt ką turiu, tai va dabar reik naujų nes batai tai ir plyšt sugalvoję

aišku dabar dar kedus galiu nešiot bet jie pas mane šviesūs, jau nelabai kokios išvaizdos subjurus orui bus :)

su striuke irgi panašūs reikalai jei tik pavasarį neišmečiau, nes neieškojau dar, ploną tokią šiltesniam orui turiu, bet jau šalta su ja, taip ir nespėjau panešiot realiai

nu dar šią savaitę rodo neblogas temperatūras, spėsiu susirast gal ko reikia

man jei kojom šilta  ir nugarai šilta tai nešala niekas daugiau

nu bet aišku ir temperatūra namie gal 22 :)

Atsakyti

Užvalgiau kopūstų sriubytės, tai šilta pasidarė. Saulė pasislėpė... Ban būna, kad pačiai nešalta, o galūnės savo atskirą gyvenimą gyvena. 

Pasisakykit ir kitos apie bepirščių idėją. Man, būna, kad ir prie kompiuterio reikia jų.

Atsakyti