Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Nežinau kaip pas jus mieste, bet kaime tai orelis pro langą toks, jog šuns neišvytum. Kur ten kas kokių grybų ruošias-šiurpokai skamba :D​ 

Sutinku, kad šiurpokai (vėjas baisingas), bet vis tiek save išsivariau – moliūgų nurauti, obuolių rinkti. Nebepanašu, kad orai pagerės.

Atsakyti

Maniškė irgi iš principo nedraugauja su dalimi klasės mergaičių, nes jos fyfos. Prisidažę, pasikėlę ir kas blogiausia ištisai garina. Negaliu nesutikt :) 

Gaminu zefyrus.

Atsakyti

Pas Liniuka savaitgalio iššūkiai :D  kas sekantį bus? Kanelės?

Mes trumpam į miestą sulakstėm, gavom krušos ir sniego :blink:  užsukom į Benedikto turgų, prisipirkom visokių skanumynų.gamint nereiks :ax:  nors užsukau tai būtent šamo faršo, nes Lidle niekaip neužtaikau. Tai Žuvies paštas pažadėjo, jog sugrįš į Lidlą šamas, bet turbūt kitokiom sąlygom... Grįžom ir vėl pūga :oh: 

Atsakyti

Šiandien Lidle šamo faršą pirkau :) 

Kitą savaitgalį turėtų būti antras macarons raundas. Turėjo būti šį, bet negavu produktų siuntinio :B​ 

Atsakyti

Žinok savaitės bėgyje gal trijuose skirtinguose Lidluose buvau, vienam tik kaina, kituose išvis nieko. Tai jau šiandien net nebandžiau. Kaina iš esmės labai panaši, tik kad Lidle būna šviežio, nešaldyto.

Atsakyti

Eikit sau su tom pūgom :blink:​, aš ką tik česnakus, išsirėdžius trumpom rankovėm, pasodinau. 

Atsakyti

Tai Benedikto turguje irgi būna ir šaldyto, ir nešaldyto.

Atsakyti

Nu kiek aš ten būnu :D  šiandien nebuvo šviežio. 

nesvarbu. Iš bado nemirštam, ir net neplanuojam :D 

Su ta pūga, tai kai pagalvoji, prieš savaitę dar buvo vasara...

Atsakyti

Kaip buvo akcija Lidle, tai nei kvapo to šamo faršo nebuvo...

Liniuka tikrai stebina sofistikuotais saldėsiais, repetuojasi prieš pirtį :).

Aš biskį priguliau, pavargusi nuo sukimosi virtuvėj ir vėl reikės eit dar šį tą sumeistraut... ir vietuvę po to išsiplaut.

Vyras vos aparpuolio neįvarė. Skambina iš sodo, mašinos raktų neranda. Kas reikštų - turiu aš kažkokiu būdu su savo raktu iki jo nusigaut .. Taksu - brangoka, autikais - beviltiškai ilgai, kaimynė - neatsiliepia, matyt sodyboj, kur ryšio nelabai yra... Man Alfo vištienos ir grybų pyragas orkaitėj kepa... Liepiau dar paieškot. Tipo, padėjęs ant stalo buvo .. Jau ir miške ieškojo, kur pomidorų stiebus išnešė. Tai skambina - pasiėmė grėblį ir rado begrėbdamas darže šalia buvusių pomidorų. Ot tai ant stalo pasidėjęs :). Nu tai gerai, kad nereikėjo viską metus lėkt...

Atsakyti

Ispanijos karalių dainuoja toooooooks boooooosas!!!!

Nuostabi muzika, pagaulus pastatymas!

Atsakyti

Restar, kaip skaniai tas tavo pyragas susiskaitė.

Pas mus bus šildyta vakarykštė paukštiena, su šviežiai orkaitėje keptomis bulvėmis, desertui cinamonkės.

Pririšau mėtinių šluotelių, dar nežinau arbatai ar pirčiai pakvepint.

Atsakyti

Restar, kaip tas tavo pyragas skaniai susiskaitė. Pas mus bus šildyta vakarykštė paukštiena, su šviežiai orkaitėje keptomis bulvėmis, desertui cinamonkės. Pririšau mėtinių šluotelių, dar nežinau arbatai ar pirčiai pakvepint.

Atsakyti