Apie mane parūgę tik paaugliai būna, ir tai nekasdien. Visai gerai ėjosi per visą šitą vėją Wolto kurjeriukui užsikalt, tai net tas normalus grįžo. Pavalgė ir išlėkė vėl kašio/fulės su pora draugų žaist.
Man skauda kaulus, sanarius arba dėl orų kaitos, arba dėl vit D trūkumo, nors dabar geriu po 5000 vienetų.
Greit išsidarinėjom grybus, įmečiau šonkaulius virti, paskui raugintų kopūstų sriubos išsivirsiu. Mėgstu rudenį būti namie, suktis virtuvėje (ne perdaug).
Kapseika - vyras raugia pas mane. Raugiam virtus - kaip agurkus, tik sūriau. Vyšnių lapų, krapų, pipirų, česnakų. Buvo laikas, kai ir vaikai mažesni labai juos mėgo, dabar gal tik mudu bevalgom.
Žalius kažkada tik močiutė kelmučius raugė, bet net neatsimenu, ar pavyko.
Mano 12-metei dažytis dar nerūpi, bet rūbų derinukus kaskart dėliojasi. Grįžta, nusirengia numeta bilekaip bilekur. Sakau - pasikabink švarkelį, kai kitą kartą norėsi, nereikės lyginti (lyginau tai aš). Sako - kitą kartą kitaip norėsiu rengtis .
Man tai tiesiog negražu, kai malolietkos (tos, kur iki 14) dažosi. Nes jų natūralus grožis daug labiau žavi. Dičkė dažosi kasdien į mokyklą akis. Dabar jai 16, gal nuo pernai. Teko atsiskirt dažus .