Įkraunama...
Įkraunama...

METŲ mezginiai

Draudžiamas vaisius saldus

Tai man tas suprantama, dėl to ir klausiu/ klausausi/kalbuosi, nenoriu, kad galvotų kad draudžiamas.

Bet ir girti, kaip gražu nepuolu.

Per laisvadienius, kai svečiavosi jos draugė, merginos sumąstė padaryt viena kitai makiažą. Man net nesirodė, bet iš juoko ir kulversčiais lėkimo į vonią, supratau, kad ne itin kas gavosi😁

Atsakyti

Kapseika, kažką iš karoliukų versim. Tiesiog poros valandų laiko praleidimas.

Atsakyti

Tai kad dažnai ir paaugusiom nelabai gaunas :D 

aŠ saviškėm griežtai neleisdavau į mokyklą ryškintis. Bet pasimokydavo jos youtubej lengvai pasimaskuot, ir savo neryškius antakius pasiryškint. Tai jau kokių 15-16, kai matydavau jog atrodo padoriai, nelabai matosi ten, tai neprieštaraudavau. Nes nu yra tom paauglėm kompleksai dėl išvaizdos. Visokių ten strėlyčių-ne. O spalvotų šešėlių ir lūpdažių jos nenaudojo ir iki šiol nenaudoja. Labai retai, ypatingom progom.

Aš pati apie kosmetiką nieko neišmanau, tai su manim tartis jokios prasmės. 

Atsakyti

Restar-nu keistai tas "nenorit" skamba.

aš tai bandžiau sakyt, jog reiktų kompromiso. Aš pvz būtent pirkt nenoriu, nes tada to jausmo nebelieka, tiesiog eilinis apsidovanojimas, kartais net beidėjinis belekas.

Taip, suprantu, jog tas handmeidas irgi daug kam nemalonus, nu nes laiko nėr, noro nėr, lygiai taip pat beidėjinis belekas. Tai vat tada ir išvada-geriau nieko, jei jau toks prievartinis reikalas, iš kurios pusės pažiūrėtum.

Nežinau kaip pas jus mieste, bet kaime tai orelis pro langą toks, jog šuns neišvytum. Kur ten kas kokių grybų ruošias-šiurpok

Ale kam tie išvedžiojimai:). Vienos nenori pirkt, kitos nenori megzt, pasiūlymų neatsiranda konkrečių, jei megzt, nu tai ir išvada kol kas viena :).  Man tai gerai visaip - visur privalumų galima rast. Ypač nieko nedaryme :).

Oras ne toks ir baisus, ypač miške, deja, grybų - š... każkaip vis ne tuose miškuose grybauju. Nežinau, ar dar bandysiu prie sodo eit, ten vyro brolis penktadienį vakare su lempa aplekia :). Ne dalia šiais metais mūs kraštuos...Vyras vienoj vietoj rado 4 baravykus per fuksą, mes su sūnum tik beleko šiek tiek. Nedžiugina. Bet tą bele ką apraugsim, bus skanu su bulvėm.

Atsakyti

Restar, kaip tu raugti grybus?

Mano a. a. krikštamotė raugdavo, būdavo nerealiai skanu, bet per jauna buvau, nesidomėjau, kaip ir kas ten daroma. 

Atsakyti

O trečios nenori nieko daryt :B  ketvirtos tyliai stebi kamputy...

galim taip iki 9 išsiskaičiuot :D 

Apskritai nežinau, kas pasauly, ar bent jau netolimoj aplinkoj nutiko. Visi kažkokie surūgę, nepatenkinti, nepakantūs, susierzinę... arba aš ne toj aplinkoj sukuosi  :ax: 

Kaltas ruduo? 

Infliacija?

Kovidas :D 

Retoriniai klausimai, jeigu ką. Atsakymo nesitikiu ir net nenoriu.

Atsakyti

Apie mane parūgę tik paaugliai būna, ir tai nekasdien. Visai gerai ėjosi per visą šitą vėją Wolto kurjeriukui užsikalt, tai net tas normalus grįžo. Pavalgė ir išlėkė vėl kašio/fulės su pora draugų žaist.

Man skauda kaulus, sanarius arba dėl orų kaitos, arba dėl vit D trūkumo, nors dabar geriu po 5000 vienetų.

Greit išsidarinėjom grybus, įmečiau šonkaulius virti, paskui raugintų kopūstų sriubos išsivirsiu. Mėgstu rudenį būti namie, suktis virtuvėje (ne perdaug).

Kapseika - vyras raugia pas mane. Raugiam virtus - kaip agurkus, tik sūriau. Vyšnių lapų, krapų, pipirų, česnakų. Buvo laikas, kair vaikai mažesni labai juos mėgo, dabar gal tik mudu bevalgom.

Žalius kažkada tik močiutė kelmučius raugė, bet net neatsimenu, ar pavyko.

Mano 12-metei dažytis dar nerūpi, bet rūbų derinukus kaskart dėliojasi. Grįžta, nusirengia numeta bilekaip bilekur. Sakau - pasikabink švarkelį, kai kitą kartą norėsi, nereikės lyginti (lyginau tai aš). Sako - kitą kartą kitaip norėsiu rengtis  :B  :oh: .

Man tai tiesiog negražu, kai malolietkos (tos, kur iki 14) dažosi. Nes jų natūralus grožis daug labiau žavi. Dičkė dažosi kasdien į mokyklą akis. Dabar jai 16, gal nuo pernai. Teko atsiskirt dažus  :B 

Atsakyti

Katukai, svarstau-  gal ne tiek surūgę, nepatenkinti, kiek kad esam tam amžiui, kai tiesiog išsakom savo nuomonę, nepriklausomai nuo to, ar ji sutampa su pašnekovo ar ne? 

Čia šiaip, apibendrinu :)

Grybų nenoriu. Nevalgom. 

Anksčiau dar iš vaikystės įpratimo gal traukdavo pagrybaut, bet vyras grybų nepažįsta, nelabai valgo, tai ir neįpratinau prie tos veiklos.

Sveikata keista. Nei kosčiu, nei nosis bėga, bet kažkokia užkimus ir užburkęs vidus. Ryte atsikėliau skaudančia galva, tai Aidexas gyvybę palaiko. Emilis kosti, sloguoja. Be tempos.

Lėtuoju būdu, bet antra diena namus gražinu su vaikų pagalba. Netgi orkaitę išsivaliau. Ir kavos aparato nukalkinimą visą pasidariau.

Baiginėju žydrojo rankovę. Pirmą.

Atsakyti

Kai pagalvoji tai surūgę paaugliai ar pikti aplinkiniai toks menkniekis palyginus su tuo, kas pasauly darosi... Labai baisu Izraely, myliu tą šalį, turiu pažįstamų žmonių. Tikiuosi jie saugūs.

Atsakyti

O jei tema bepirštės? Šalikus gal ne visos nešiojam, bet visos dirbam kompu ar vairuojam, tai bepirštės būtų kaip ir panaudojamos. Čia gal Restar daugiau galėtų apie suaugusių dydžius pakomentuoti.

Greičiau šitie metai pasibaigtų. Pirmadienį laidosiu brolį (60). Labiausiai apmaudu, kad nespėjau padaryti kai ko, ką buvom susitarę. Vis atidėliojau.

Atsakyti

Užuojauta, Jurgitak

Restar, kaip tu raugti grybus?

Mano a. a. krikštamotė raugdavo, būdavo nerealiai skanu, bet per jauna buvau, nesidomėjau, kaip ir kas ten daroma. 

Ir man cekawa

Niumuk, tuoj atsiunčiu tau natūraliukų foto, kur man vaistininkė rekomendavo.

Rygoj Stockmanas tikslines jainas man padarė. Ryt gali vienai coach rankinei tikslinę kainą (50-80 off) padaryti, ir bus vyšnia ant torto.

Gyvenu Škunų gatvėj  :wub:​ 

Atsakyti

Jurgitak, užuojauta ir stiprybės... tiesiog trūksta žodžių. 

Kokios menkos tokiomis akimirkomis pasirodo tos kasdienybės "bėdos"... 

Atsakyti