MsM, kai paklausi, TAI TAIP, matosi!
As asmeniskai tai matau vejo maluneli. Bet cia turbut kai norisi tai pamatai visur viska. Arba va kai pasako - tada matosi
nu as neardysiu - svastika man nesimato
Man nesimato. O jeigu ir matytųsi, tai juk pagoniški ženklai, kurių pilna lietuvių visokiuose papuošaluose ir pan.
Nenorit, galim ir be dovanų.. Tiesiog norisi kokio papildomo smagumo.Teks paciai sau nusipirkt, ką nusižiūrėjus esu .
Vyto brolis paskambino - dygsta baravykai .
Restar-nu keistai tas "nenorit" skamba.
aš tai bandžiau sakyt, jog reiktų kompromiso. Aš pvz būtent pirkt nenoriu, nes tada to jausmo nebelieka, tiesiog eilinis apsidovanojimas, kartais net beidėjinis belekas.
Taip, suprantu, jog tas handmeidas irgi daug kam nemalonus, nu nes laiko nėr, noro nėr, lygiai taip pat beidėjinis belekas. Tai vat tada ir išvada-geriau nieko, jei jau toks prievartinis reikalas, iš kurios pusės pažiūrėtum.
Nežinau kaip pas jus mieste, bet kaime tai orelis pro langą toks, jog šuns neišvytum. Kur ten kas kokių grybų ruošias-šiurpokai skamba
Ai, svastika???
Nieko nematau. Net ir pasakius
Restar, geriau jau būtum pasakius, kad niekas nedygsta ir nebūtum sunervinus Šiemet buvau tris kartus grybauti, bet aistra toli gražu dar nepatenkinta... Pievutėj prie namo tai kazlėkų naujai pridygo.
Nematau svastikos. Ir nekenčiu visokių sąmokslo teorijų ieškotojų.
MsuM, aš kai pasakei, tai matau, bet lygiai taip pat galiu ir nematyti...
Liniuka, aš jungiuos prie nekentimo, tų ten ieškotojų.
Lyja ir pas mus neperstojant. Teko persidėlioti planus, bet gal nėr blogai. Dar iki pusryčių prismožijau vištos kulšelių vakarienei, sutvarkiau virtuvę, paleidau skalbinius skalbti ir net išmečiau mažę iš lovos, kad nulėktume apsipirkti klasės išvykai kitai savaitei.
Tą ir padarėm. Bet tai jau tie moteriški poreikiai, čia to reikia, čia ano, bijau pagalvoti kas bus kai dar pradės maliavotis
Vis užsimena, kad ta ar ana draugė jau dažosi... Tai šiandie klausiu, ar ir tu jau nori, sakau pasikalbėkim, nes nenorėčiau, kad paslačiop kokį š... ant savęs teptum. Tai sako, kad ne, ir net negražu tai ką mato ant savo draugių veidų, atrodo kaip tos rusiškos lėlės😁 Et, matysim kiek čia truks tas negražumas. Kada jūsiškės pradėjo gražintis?
14 maždaug.
Vakar buvau sveikinti 13metės su gimtadieniu. Kalba pasisuko apie kosmetiką. Tai dažymasis dar nerūpi, bet vat maskuojantys kremukai tai jo, turi probleminę odą, vaikšto pas kosmetologę, tai pagal jos patarimus perkasi. Nu ir neprisipažino, bet man pasirodė antakiai per daug gražūs
bet nu ji užkietėjusi futbolistė, tai matyt ir dažymaisi ir dėl to neaktualūs.
Bionike, puiki kokybiška kosmetika jautriaodėms, rekomenduoju.
O ko bijot dažymosi? Tai - mūsų kultūros dalis. Kaip tik gražu kalbėtis apie kremus, rinktis vonios priemones, kvapus ar bekvapumą, odos priežiūrą. Natūraliai ateina kalba apie kosmetiką. Tas pirmas užrašymas tikram manikiūrui
Oi, jei iki 14-os ištemtų, aš jau būčiau patenkinta, bet kam jau ten įdomu ko aš noriu.
Kažkaip ant berno tie brandos šuoliai taip nesimatė, nei ten jo rūbų stilius drastiškai keitėsi, nei ten pomėgiai ir t.t.
O pas merginą tai viskas kur kas "įdomiau".
Liniuka, kokius papuošalus meistrausit?
Man liudesys, liko pusė rankovės ir tikriausiai kišenės, bet visai nejudu pirmyn, vakarais kažkokia bejėgystė, dienomis laiko ar tai noro pritrūksta.
Draudžiamas vaisius saldus